Sizce bu adam gerçekten beni seviyor muu?

İnstadan tanıştık uzak mesafeydik sevgili olduk daha buluşamadan ayrılmak istedi olmayacagımızı düşündüğü için peki dedim aylar sonra yaşadıgı yere gitmiştim görmek istedim hemen geldi çok heyecanlıydı sarıldık sarılınca biraz yakınlaştık ama sonra hemen kendimi çektim onu istemediğimi düşündüğü için görüşmeyelim biz dedi hicbişey demedim sinirlendim ama 1 aysonra falan aramaya başladı beni niye aradıgımı bende bilmiyorum dedi ama sanki böule ilgi görmek istiyor gibi nude istedi telde özel şeyler konuşmaya çalıştı hepsine kızdım azarladım reddettim onu sürekli aradı yazdı reddettim sonradan sana aşık oldum sürekli seni düşünüuorjm unugmak için başkalarıyla konusuyprum yine olmuyo diye 1 sene peşimden koştu reddttim anneme anlattım ciddi birşeyler olsun istiyorum deid en sonunda kabul ettim denemek için ilgisiz davrandığımı söyledi daha ilgili oldum bu seferde o ilgisz davrandı sonra düşünmek istediğini söyledi ilişkimizi 3 hafta sonra yine yazdı bende instadan ekledim niye kabul etmedin diye sordum görmedim falan dedi niye ima yapıyosun dedi süpheci davranışlarından sıkıldım güvenmiyorsan başlamayalım dedi kabul etmedi hâla bende şüphelendim konuşmayı kestim engelledim sizce haklı mıyım seviyor mu beni?

Sizce bu adam gerçekten beni seviyor muu?