Aktif gayden sevgili olur mu?

Bir ay önce önce orada bir çocukla tanıştım. Aynı dilkursundayız. ben öyle kolay kolay aklımı kaybetmem ama o kadar yakışıklı ve harika bir yüzü var ki. Konuştuk biraz falan işi ve kursu dolayısıyla İstanbula gelmiş normalde İzmirli. Ben kurstan uzakta oturduğum için geç kalıyorum sık ondan kaçırdığım şey olursa vs diye numaramızı verdik birbirimize. Ben istedim açıkçası. Ondan hoşlandığımı bilen arkadaşlarım da var o da anladı sanırım. Ama beni pek takmıyodu açıkçası. Sonra biraz soğuk davranmaya başladı sınıfta falan. Ben de durumu öğrensin diye ona anlattım "hayatımda ilk kez bir erkeğe yaptım bunu". İzmire döneceğini falan bahane etti zor olur dedi. Ben sanırım bunalttım bunu biraz. İşte bir kız arkadaşım var onunla da yakın bırak o çocuğu bunaltma falan dedi. O kadar üzülüyodum ki yapamadım bu sefer telefonunu bile açmamaya başladı. Sonra o kız arkadaşım aramızda kalması şartıyla onun gay olduğunu söyledi sevgilisi de varmış. Beni savmak amaçlı yapılmış aptalca bir yalan olduğunu düşündüm sinirlendim ona söyledim ben de. O da dedi durum böyle böyle diye anlattı artık herşeyi bana güvendiğinden mi benden bıktığından mı anlattı bilmiyorum. Öyle feminen falan değil hiç, aktif bir gaymış. Aktif bir gay düzelemez mi? sonuçta bilindiği üzere onlar kadınlarla yaşayacaklarını erkeklerle yaşıyolar. Düzelir gibi bence gözümü çok kararttım ama bu sefer onu kaybederim diye korkuyorum. Hiç mi yolu yok ya
Aktif gayden sevgili olur mu?