Tanışalı cok olmayan birisi, kizin medeli halini neden merak eder. kizin hayatında biri olduğunu öğrenince, iyi akşamlar der gider. Aradan bir gün geçer yine hala kizdadir gözü iltifat falan eder. Sanki keşke hayatında biri olmasaydı, davranislari sergiler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncesinde çıkmak istemis sonrasında çakmak aradaki fark bu olsa gerek
Terbiyesiz, ne alaka kizin hayatında birinin olmasi, karşı tarafi bu dusunceyemi sevk ediyor.
Niye terbiyesiz oluyorum birincisi hayatında biri olduğunu öğrendikten sonra tekrar yaşamadı ne anlama geliyor ilk başta tiril atıp sonra iltifatlar
Biri birine aitse ve onunla bir hayatı varsa karşı tarafta bunu biliyorsa ne ister başka nasıl faydalanırım düşüncesi doğar direkten arkadaş değillerse
Trip atmadi, cok ilgiliydi zaten hoşlandığını belli ediyordu. Surekli konuşmaya hayatimla ilgili sorular soruyordu. En son ben buna siz diye hitap edince, ve mesafeli durunca gitti, disari tekrar geldi yanima sordu. Bende evet deyince üzüldü gibi bir hali vardi, iyi akşamlar dedi bozuldu arabasina bindi gitti. Bir gun görmedim. Ertesi gün cikti karsima , nasilsn falan dedi normal konuştuk az, ogunde kırmızı bir elbise giymistim. Elbisen cok guzel böyle dedi. Bende teşekkür ettim gitti. Ama hala duygulzri var. Belli. Sapik gibi davranmıyor. Ilk halleri gibi. Sadece biraz üzgün gibi eli basindaydi, kafasini falan okşadı degisik bir haldeydi, beni gorunce.
Anlatma şeklin o şekilde değil di ama
Bende o senin yazdığına göre cvp verdim
Evet haklisin kısa kestim çünkü ayritiya girmek istemedim. Bu yazdigima gore cvp ver simdi.
Bu yazdığına göre vereceğim cvp hoşlanıyor ve hayatında biri olduğunu düşünmüyor muş ve üzülmüş ama yinede vaz geçmemiş ve bende bir özürü hak ettim ama onuda kabul et
Ne icin. Ama seninde uslubun hos degildi bunu kabul et
tamam doğru bn de kabul ederim hatamı
Üslubum içinde kusura bakma
Sende sert çıkışım icin kusura bakma
tamam Sıkıntı yok bak bu şekilde sohbet etmiş olduk kavga gürültü
Çıkmak isteyecekti daha ne sebebi olsun
Peki hayatında biri olduğunu ogrendi simdi. Peki neden hala kizda gözü iltifat falan etti.
Dönerse benimdir diye göle maya çalmış
Yani onu biraksin bana gelsin diyemi
Tercihini yap gibisinden bende varım ondan daha iyi oldugumu düşünüyorsan gel
Sence neyse odur
Ben alasam sormam zaten.
Anlamadıysan sorun büyük
Uff anladigim gibimi onu merak ediyorum. Yanlis anlamak istemiyorum. Baska fikirlere açığım bu yuzden. Sizde cok yardimci oldunuz teşekkürler