Aşk İlişkileri Sevdiğiniz/hoşlandığınız kişinin ismi hakkında tahminde bulunayım mı 🧚♀️? dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Baş harfini söylemeyi unutmayınnnnn!🥳Tahminde bulunucam💃💃 Güncellemeler+1 yıl Baş harfini istiyorum dedim , kimse atmıyor😏 Sevdiğiniz/hoşlandığınız kişinin ismi hakkında tahminde bulunayım mı 🧚♀️? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. hoşlandığım kişinin Baş harfi B tahmin etmek çok kolay 1 7 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Buse u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır kendimi kastetmiştim dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Nası aklima gelmedi bu☹ u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu arada günaydın :) ben daha uyumadım gdfgdf dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Günaydın shdjxbNasıl? Bu akşam hiç uyumadın mı 🤔 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır 🤔 dün geç uyanmıştım artık bugün az uyurum dengelerim ffsdsa dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Hmm anladım skshcjksg
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baş harfi B hadi bakiyim 2 4 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Beyza Yorumla Musty_Gregor +1 yıl :( burçak Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Amaan hiç aklıma gelmedi shdhxh Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Ama beyza da var yok degil bu arada xhababzgbaha şu an şaşırdı hatta Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Olur 2 7 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harf Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Pardon, E.. Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Elif Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ah kalbim. Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 😅😅Doğru mu Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Evet :D Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Snxjxhdn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl M baş harfi bakalım bilebilecek misin 🥲 1 3 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Mahmut Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama çok güldüm Mahmut olsa iyi olurdu bu kadar ağlamazdım daha çok gülerdim heralde 😂😂😂 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ehdjdjkdhd Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl @Aylin_Aileen tanışmak isterdim. 2 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Baş harfi Ğ 2 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ğülizar Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Q baş harfi 2 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Çok komikti ama🤧 Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Yabancı uyruklu olamaz mi Yorumla
Marshall-Todd Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bulun bizim de haberimiz olsun kim ulan o 2 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Dhxhhx cemre Yorumla Marshall-Todd +1 yıl O isimde birini hiç tanımamam... jsbdbsbnsnsd Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bulun bakalım 1 6 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfini ne Yorumla Şişkoletta +1 yıl İki ismi var ikinci ismini söyleyeyim :)) E Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Eren Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Emir Yorumla Şişkoletta +1 yıl Eren doğru 😂🤝 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 😅😅🥳🥳 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl olur 1 8 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl baş harfi..M'🐣 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Mehmet Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl nope 🥲 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Mahmut mustafa murat miraç, shjzbxbc Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl Mücahit 🤧neyse, yavaştan unutalım artık onu da. 😂 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl En iyisi unutmak shxhbxsg Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl aynen 🥴 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 🤓 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ZZZzzzz 1 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Zeynep Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Evet 🥳 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ğ olsun :D 1 3 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ğamze💃 Yorumla Boavistaa +1 yıl Vkehfjf Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Dhdhhdhd Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 4 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfini verr Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Yokki sjjf Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl kjdhdjdv Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bulununuz bakalım. 1 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfi? Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tahminde bulun 1 3 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfi? Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Sen gelecekte hoşlanacağım kişiyi tahmin et. Şu an hoşlandığım yok akdsjlfjkl Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl NsjdjdjfAyşegül Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hadi bakalım 1 4 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfi? Yorumla Flavendirel +1 yıl Sorunun detayını kimse okumadığı için jsjsksM. Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Merve Yorumla Flavendirel +1 yıl Melisa desen iyiydi, hoş Melisanın bundan haberi yok ama jsjsks Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bekliyorum 1 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Harf istiyorum Yorumla
efkârlı0619 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl E hadi 1 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Elif Yorumla efkârlı0619 +1 yıl Hayir😇😇 Yorumla
evcimen26 Takip Et Xper 6 Yaş: 64 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. tahminini bekliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Y... 1 3 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Yusuf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim.⛔🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *bilemedin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyrun 😅 1 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse yok 😅 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. çok zor 1 3 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Baş harfi? Yorumla meinschicksal +1 yıl (Ğ) hadi bakalim Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ğamze Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
hoşlandığım kişinin Baş harfi B tahmin etmek çok kolay
Buse
Hayır kendimi kastetmiştim
Nası aklima gelmedi bu☹
Bu arada günaydın :) ben daha uyumadım gdfgdf
Günaydın shdjxb
Nasıl? Bu akşam hiç uyumadın mı 🤔
Hayır 🤔 dün geç uyanmıştım artık bugün az uyurum dengelerim ffsdsa
Hmm anladım skshcjksg
Baş harfi B hadi bakiyim
Beyza
:( burçak
Amaan hiç aklıma gelmedi shdhxh
Ama beyza da var yok degil bu arada xhababzgbaha şu an şaşırdı hatta
Olur
Baş harf
Pardon, E..
Elif
Ah kalbim.
😅😅
Doğru mu
Evet :D
Snxjxhdn
M baş harfi bakalım bilebilecek misin 🥲
Mahmut
Hayır ama çok güldüm Mahmut olsa iyi olurdu bu kadar ağlamazdım daha çok gülerdim heralde 😂😂😂
Ehdjdjkdhd
@Aylin_Aileen tanışmak isterdim.
Baş harfi Ğ
Ğülizar
Q baş harfi
Çok komikti ama🤧
Yabancı uyruklu olamaz mi
Bulun bizim de haberimiz olsun kim ulan o
Dhxhhx cemre
O isimde birini hiç tanımamam... jsbdbsbnsnsd
Bulun bakalım
Baş harfini ne