Basit bi konudan tartistik tartisma buyudu. Bu arada bedelli askerlikte 3 4 gundur. Bana gore haksiz ama neyse ufak bir konuydu. Yukseldik sadece. Ama cocukluk yapip ne yaziyor ne aciyor ne de ariyor. Sizce napmaliyim biraz daha cabaalayimmi kendi haline mi birakayim
Güncellemeler
+1 yıl
Guzel bir ozur mesajinida attim tatli dillede yazdim ama uzatiyor hala. Ben arayinca teli temelli kapiyor falan
Nisanlimla tartistik 2 gun gecti aradim acmadi. Ozur de diledim yazmiyor aramiyor ne yapayım daha?
Kendi haline birak. Hakli iken fazla ustune gidersen o zamanla hep bunu bekler. O adim atacak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten daha ben napayim bilmiyorum erkek dedigin uzatmaz ozur fe diledim aradimda. Cidden sirf askerde diye sogukluk girmesin diye yaptim ama ona bile yanit vermedi.
Kizlar ozur vs bekliyorua bende ozur diledim uzatmayalim vs dedim seni seviyroum falan dedim ama banamisin demedi umursamadi bile zaten peki ya aramazsam vs gurur yaparmi bu seferde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendini bir nimetten sanıyor anlaşılan. boş ver sabret arama...
Tamam aramicam tesekkur ederim
Ne konuda tartıştınız bilmem ama bende biraz dişiliğini kullanmanın zamanıdır
Nasil kullanacagimki o Şu an askerde
sonuçta telefonu var değil mi?
Evet ama telefonumu acmiyor mesaja da yanit vermiyor
Göreve gitmiş olabilir mi?
Yok iste trip diye avmiyor
Biraz dişiliğini öne çıkaran şeyler söyle. Libidosunu yükselt
Adam telefonu acmadi yuzsuzve boyle seyelrmi yazcam
sen bana bir yazar mısın
Kendi haline birak. Hakli iken fazla ustune gidersen o zamanla hep bunu bekler. O adim atacak
Zaten daha ben napayim bilmiyorum erkek dedigin uzatmaz ozur fe diledim aradimda. Cidden sirf askerde diye sogukluk girmesin diye yaptim ama ona bile yanit vermedi.
Peki eger beni haksiz goruyorsa yinede durmalimiyim
Evet dur. Sen gerekeni yapmissin. Gelsin bakalim elbet adim atar. Askerde erkeklerdegisiyor nedense
Bende anlamadim demekki asabimi oluyolar ne. Tamam tesekkur ederim bekleyecegim
Dostum sen bu zeka ile bu işin sonunu getiremezsin
geçmiş olsun. Bu ilişki devam etmez
Niye anlamadim
Kendi haline birak eninde sonunda gelcek.. gelmezse de cabalama cunku boyle insanla omur gecmez
Tesekkur ederim simdiye kadar sakinlesirdi ve simdi bide askerde bende napacagimi bilememisyim
Fazla ustune dusme
Tesekkur ederim
Siniri yatışınca arar bekle sadece...
Tamam tesekkur ederim normalde simdiye yazardi sakinlesirdi sakinlesmeyince bi sorayim dedim
Bazı insanlar en ufak şeyden alınıp küserler nişanlınızda öyle sanırım...
Aslinda degildi ama asker psikolojsiine girdi halina bende anlamadim kavga ederdik ama ertesi gune konusurduk
Askerlik psikolojisi insanı biraz değiştirir ama bu geçicidir eski formatına geri döner yakında...
Tamam tesekkur ederim Allah razi olsun❤️
Rica ederim :)
Erkeğin öfkesi kadın gibi değil unutma
Nasildir peki erkegin ofkesi
Testestoron hormonu öfkeyi tetikler kasar kendini ve bir süre görüşmek istemez
Peki bu sure ne kadar surer
Kendi haline bırak aramayı kes toparlar kendini sakın üzerine gitme
Kizlar ozur vs bekliyorua bende ozur diledim uzatmayalim vs dedim seni seviyroum falan dedim ama banamisin demedi umursamadi bile zaten peki ya aramazsam vs gurur yaparmi bu seferde
Yapacağını yapmışsın zamana bırak biraz
Tesekkur ederim cok sagol
Rica ederim
Düğüne çok var mı
Seneye yazin
Bence bir an evvel barışın. Zaman çok araya soğukluk girerse evlilik de kötü olur
Aradim acmadi tatli dille ozur mesajida onu sevdigime dair mesajda uzatirsak aileler karisirsa kotu olur mesajida attim adam umursamadi
Geri çekil bir süre bekle
Tesekkur ederim❤️
Seviyorsa döner illa ki. Ama zorlama
Tamam sadeve bekleyecgeim