Akşam eşim aradı çocukları anneme bırak sans sürprizim var bende sanıyorum ki bir yemek yiyip dönücez bıraktım gittim. Benim eşyaları almış önceden yat kiralamış iki gün baş başa tatil miş bende olmaz dedim çocuklarım olmadan iki gün olmaz dedim aşkım beraber hiç vakit geçiremiyorız ne olacak annem bakıyor dedi bende beni çocuklarımın yanına götür çabuk deyince çekilmexsin dedi konuşmuyorum onunla şimdi ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hem adami itiyorsun ittiriyorsun sonra agir konustu diye ne yapmaliyum? Vallahi bana bunu diyeceksin direk bosanma sebebi olur
Zorunda mıyım peki.
Degilsin ama ne guzel surpriz yapmis sana ne guzel basbasa kalalim demis daha ne istiyorsun?
Bebeklerimi bırakamam
Kisura bakma agir olacsk ama hak ettin o lafi o zaman
Sıkıntı yok. O da benim bir istediğimi yapmaz ise aynı lafı yer
Adama koymaz merak etme
Eşim bana önem verir.
Bilmem orasini
Adam haklı bence ya. Erkekler romantizm yapmayınca da ne odunlukları kalıyor ne kazmalıkları. Güzel bir jest yapmış biraz sert çıkışmışsınız.
Yumuşak söyledim aslında kısa yazdım buraya. Ona onunla olmaktan çok mutlu olduğumu ama aklımın hep bebeklerimdr kalacağını bu tatili onlar büyüyrne kadar erteleyelim dedm
Anladım. Çocuklarınız küçük olsalar da kendinize vakit ayırmanızın sağlıklı bir durum olacağını düşünüyorum. Tabi karar sizin. Allah bağışlasın bu arada.
Oraya buraya vuruyorlar kafalarını sürekli ben onların peşindeyim annem yaşlı kadın koşamaz iki çoçuk peşinde. En iyisi az büyüsün Leer
Sağolun
Siz de kendinizce haklısınız.
2 gün cocuklar durabilir kendine bagimli yaparak hem cocuklara kotuluk ediyosun hem esinin kalbini kırıyosun annenler bakar 2 gün
İki yaşında daha ikizlerim ve biraz büyüsün Leer
Kocamanlarmis ben de kucukler zannediyorum allah korusun mecburen ayri kalman gerekse 2 gun bari su zamanda alissinlar ki mecburen kaldiginda alisiklar diyebilirsin. Su an bencillik yapmissin diye yorumladim adam ne guzel dusunmus seni sevincini kursaginda birakmissin bi daha surprizi sor yapar demis olayim. Ayrica hic bi sey de olmazdi seni gormese 2 yasindaki kocaman cocuklar
şu an mecburşluk bir durum yok. 4 5 yaşlarına kadar. Benden ayrı yatamazlar. Çok tehlikeli yaştalar. Ben nöbetteuim evde. Bir yere çarpıyorlsr bir şey düşürüyorlar annem bunları gözetleyecek yaşta değil.
Kendine bağımlı hale getirmissin kendini de kaptirmis gidiyosun uzuldum biraz
Arkadaşım pedegog. Okumuş etmiş bunun normal olduğunu bu yaşta hem anne hem bebek bağının çok kuvvetli olduğunu söylüyor. Sen ne mezunuydun
Ben psikoloji mezunuyum evet anne bebek bağı onemli ama 2 gun sadece dedin yazdiklarimi tekrar oku cocuklarinin iyiligi icin bu bagimliliktan vazgec demekki arkadasin pedagog olmasina ragmen seni tatmin etmemis inanmamissin ona buraya danismissin madem ona inanmayip buraya soruyon bu yazdigima inan
Yazı yazmayı bilmeyen psikolog 😀😀😀 gülmek istemiyorum ne olur git lütfen iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyorsun. Yazdığın her kelime hatalı ama sen üniversite mezunusun tamam inandım hadi 😀😀😀
Ingilizce klavye kullaniyorum harfler farkli olabiliyor konuyla alakali degil de bununla alakali konusman senin suclu psikolojisine girdigini gosterir kendi adina sen bile uzulmussun cok aciz bi halin var su anda :))))
Jdjdjdjdjd mall cümle kuramıyorsun gelmiş İngilizce diyor dkekskdj
Eşin haklı. Arada baş başa kalmanız gerekiyor. 2 günden bir şey olmaz.
Benim oğullarım 2 yaşında daha. Bana çok ihtiyaçları var. Biraz büyüsün sonra
Sadece 2 gün. 2 yıl dememiş adam. Arada baş başa kalmanız size iyi gelir, çocukların ile daha güzel vakit geçirirsin. Sen böyle yaptıkça kocan senden uzaklaşır
Kafalarını bir yere vuruyorlar tehlikelş yaşlar az büyüsün somta
Çocuklar okadar küçük değil. Artık yawastan çocuklarını ozgurlestirmelisin
Adami boşa beni alsın😄😂 cidden cekilmezsin ya incelikten anlamayan insan
Varoş sevmez eğitim durumum. Geldiğim aile doğduğum ev. Babam itibarlı bir aileyiz. Sen kimsin ben kimim? Hadi ailenin ezik baskıcı evinde devam et. Çapsız.
Adam haklı ve romantik yat kiralamış
Yan gel yat dedikleri bu olsa gerek
kizim bu davranislarinla bosanma yakindir, kocana hem cinsel hem sosyal acidan zaman ayir
Günü birlik aktivite çok yapıyoruz kardeşim
belli ki berbat sevisiyorsun, adam yat fantazisi bile denemek istemis
Ben im küçük bebeklerim var.
sayin seks tanricasi, acaba problem bu olabilir mi?
Sende bulmuşsun da bunuyosun yani
maşallah odunlukta zirve yapmışsınız
Şimdi başka hayaller kur..
Haklı kocan
Adamı üzmüssun olmaz bu
Yüz verme
Çocuklar kac yaşında
ciddi mi bu troll mi
haksızlık yapmıssın
Aferin sana