Düğün hazırlıkları son hızda devam ederken düğün ortamını vs de göz önünde bulundurarak çocukların gelmesini istemediğimize karar verdik sevgilimle. Davetiyelere çocuksuz gelin lütfen yazdırmak sizce çok mu kaba olur?

Düğün hazırlıkları son hızda devam ederken düğün ortamını vs de göz önünde bulundurarak çocukların gelmesini istemediğimize karar verdik sevgilimle. Davetiyelere çocuksuz gelin lütfen yazdırmak sizce çok mu kaba olur?

Tabii ki kabalık olur çocuk demek mutluluk demektir tamam ben de çok fazla sevmiyorum çok fazla çocuklarla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum sürekli onların sesini gürültüsüne koşturmasını gördükçe duydukça ancak dediğim gibi çocuklar masum öyle masum canlıları niye düğününüzde istemiyorsunuz ki size ne zararı var gelip sürekli gelinliğini çekiştirmeyecek senin yüzüne bir şeyler atmayacak sana zarar vermeyecek dans mı edeceksin oynayacak mısın Ne yapıyorsan yap bir çocuk sana vefa Sen ne kadar zarar verebilir ki
Yazmak en doğal hakkınız sonuçta düğün sizin düğününüz. Zaten insanlar neden çocuklarını böyle ortamlara sürükler onu da hiç anlamıyorum. Belli yaş altı çocukların düğünlerde işi ne. Çocuğa yazık ya.
Cevap
2Cevap
Sizi bilmem ama bence düğün çocuklarla daha eğlenceli oluyor
Büyük harflerle yazdır hatta. Sanki lunapark ya herkes alıp çocuklarını geliyor 😂
Evet biraz kaba okur ya da olmaz asıl meseke sizin isteğiniz
Hiçte olmaz
Kişi sayısı belirtin 2 kişilik gibi
Evet bu daha mantıklı geldi şu anda
Altına belirt kişi sayısına çocuklar dahildir diye🙂
Bi tık kaba olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?