+1 yılBunlar bence seni sevdiğini gösteriyor bir gün sen erken kalk ve ona kahvaltı hazırla ve nazikçe şöyle yakın olmamız çok güzel ama biraz kendimize zaman mı versek kendi ile başbaşa kalmak herkesin hakkı ayrıca herkes eşinin ona sadık olmasını beklerken kahvaltı hazırlayıp seni uyandırması seni mutlu etmeli sevmeyip yanından kalksa gitse akşam eve selam vermeden girse ve masada yemek bekleyip seni azarlsa hiç iyi olmaz çünkü böyle eşler var şükret ve eşini sev sende onu küçük sürprizler yap mesela ya da birlikte kalkın güzel bir kahvaltı hazırlayın sizin için daha eğlenceli olur ve bu düşünceden kurtulursun bence yanlış bir düşünce tarzı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne olmasını istiyorsun onu söylermisin?
Ne güzel sana değer veriyor önem veriyor ne bekliyor olabilirsin?
Tamam belki ilgiden bunalmış olabilirsin o halde eşinle konuş daha az ilgilenmesini söyle bu kadar ilgilenmesin değer önem vermesin
Fakat sonrada ilgi göstermiyor diye söylenme adama.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruya bak ve gül
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe değişik insanlarsınız.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDalga geçip durmayın ya
Cevap sahibi+1 yılTrol yazcaksaniz yazmayın l*n
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılGerçekten de sizi anlamıyorum yani soru trol mü Artık bilmiyorum ama yani ilgi gösterseler ayrı dert göstermeseler ayrı dert gösterseler işte bu sefer Of sıkıldım oluyor göstermeseler ya Niye bu bana göstermiyor Siz gerçekten ne istiyorsunuz Bu hayatta ben anlamıyorum ne kadar kararsız insanlarsınız siz ya
41 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
KADINLAR AH ŞU KADINLAR !!!
Öperseniz beyfendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz.İltifat edersiniz yalan der, Etmezseniz bırakır gider.
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.
Çok yanına giderseniz usandım der, Az giderseniz küser.
İyi giyinirseniz çapkınsın der, Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
Kıskanırsınız huyun kötü der, Kıskanmazsınız sevmiyorsun der.
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var der.
Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur “Bizim kızlar” olur.
Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
Dinlediğiniz anda “Neden konuşmuyorsun?” der
13 Yorumla- +1 yıl
Ayy valla bu sefer haklı
- +1 yıl
Adam haklı kızlar dağılınn
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılbir gün bi velim kalktı toplantıda.. hocam "ya benim çocuk çok zeki aşırı zeki yani ne yacağım ben çocukla" tabi öğretmen olarak ben dalga geçemedim de başka bi veli vah vah sana çekmediği için bu kadar üzülme" dedi... şimdi bu yazıyı okuyunca o veli aklıma geldi aynı kişi olmasın:))
20 Yorumla
+1 yılDenge önemli bunu bütün ilişki ve evlilik uzmanları söyler. Benim de sevgilim aşırı ilgisizdi bir damla ilgisini görmek için deli olurdum. Sonunda baktım oluru yok ayrıldık.. Ama dışarda da çok kötü insanlar, eşler var buna nazaran eşin sana karşı iyi ve temiz niyetliyse biraz da mazur gör bu durumu onu kaybetme derim.. YouTube de evlilik uzmanları tarafından birçok konulu videolar var, öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblamın evliliği de böyleydi eniştem utanmaz misafirlikte ablamın yanına oturur kuyruk gibi gezerdi peşinde böyle cicim ayı diyeceksiniz geçmiştir diyeceksiniz hayır 2 sene devam etti sürekli birlikte gezerlerdi yapışık gibi mıç mıç ilişki şu an öyle büyük bir soğuma olması gayet normal ilgisi
00 Yorumla
+1 yılInsan açık bir nankordur. k. bakma da durum böyle. hic yapmasa buraya kocam ilgi göstermiyor napicam diye soracaktin adam ilgi gösteriyor hala sikqyetcisin siz ne istediğinizi bilmeyen bir insansınız ya da iş olsun diye sordunuz
00 Yorumla
+1 yılYa O dursun yanımda, ben onu saatlerce yine izlerim. Başkasının aşırı ilgisi beni bunaltabilir ama onunki hiç bunaltmıyor.
Bundan bunaldıysanız, açık ve net biçimde konuşmalısınız. Kırıcı olmamaya çalışarak tabii.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırı ilgisizlikte kötü aşırı ilgide ben anladım. sizi. Gizemli olsun, arada ağır abi davransın istiyorsun. Bunu alınmayacağı şekilde izah et. Ama ters tepebilir.. nasıl soledigin onemli
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çok garip ilgisizlikten şikayet eder ilgi olunca şikayet eder ortası olunca neden bunu bu kadar iyi tutturuyo derler aldatırlar çok garip...
00 Yorumla
+1 yılBenim son erkek arkadaşım da öyleydi ve defalarca kez uyardım. Çok boğuyordu beni ama anlamıyordu laftan. Tamam diyor beş dakika sonra yine yapışıyordu. Bir ayda kaçırdı beni zaten terk ettim.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya hani ilk diğer kız arkadaşlarıma dediğimde herkes ay ne güzel işte ne kadar ilgili sana çok aşık çok şanslısın diyorlardı ama öyle değil. Fazlası da çok kötü. O da her dakika bana sarılır öper kahvaltı yemek hazırlar tüm gece sarılıp yatmak ister duşa bile birlikte girmek isterdi. Çok sıkıcı. Niye böyleler anlamıyorum. Ya da her sabah durağa bırakmak istiyordu beni. Yani tamam sağol da gerek yok biraz da nefes aldır. Özleyelim.
+1 yılÇok basit alma verme dengesini bozmuş sürekli ver ver birşeyler yap çabala psikolojik olarak etkiler çünkü karşıdaki kişi sürekli cepte muamelesi yapar kararında yapmalı ki bi degeri kalsin
00 YorumlaO seni düşünürken sende onu düşün. Bırak kahvaltıyı mesela başka fazlara geçin.
Kimisi el açıp bekler işte kimisinin mis gibi eşinin düşkünlüğünden şiketçi. 🤷🤷🤷anlamıyorum00 YorumlaÇok fazla feminen davranıyor ve yanlış yapıyor bu yüzden size itici geliyor (bütün kadınlara itici gelir). Daha maskülen davranması gerekiyor ama bunu eşinize nasıl anlatırsınız bilemem
00 Yorumla
+1 yılBiz insanoğlu iflah olmayız , ilgi gösterirler çok ilgi gösteriyorlar deriz göstermezler ilgisizlikten yakınırız yani sen buldun buldukça bulandırıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır siz türk kızları iflah olmaz. Zengin koca olsun bana köle olsun böyle adam arıyorsunuz hepiniz
- +1 yıl
@Sarışıngenc23 Siz türk eekekleri de bu sığlıktan kırtulamayacaksınız. Kadına değer vermeyi ilgi göstermeyi sözlerini önemseyi kölelik olarak görüyorsunuz , 5 asır da geçse siz bu zihniyetten kurtulamazsınız. Alışmışsınız çünkü ataerkil bir toplumda yaşamayı ama size kötü bir haberim var bu düzen bir gün mutlaka değişecek!!!
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizde ne istediginizi bilmiyorsunuz. İlgilenmese beni aldatiyor beni sevmiyor dersiniz. İlgilense bunaltiyor dersiniz. Boyle ilgili birisi bulsam bascam nikahi.
00 YorumlaOndan ayrılıp, tek hedefi seni s*kmek olan erkekleri görmeden anlayamazsın değerini. İş işten geçmeden sana değer verene sahip çık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yahu bu kadınları nasıl mutlu edecek bı erkekler ilglenirsin sıkılır ilgilenmzsin nazlanir bı ayariniz yok mu arkadaslar
10 YorumlaKarakter olarak ben gibi muhtemelen yengeç burcu olabilir eşiniz neyse hassas biri kırarsın bence
10 Yorumlavay be insanlarin doğasında nankörlük var derlerdi cidden haklilar ulan o benim yanımda put gibi dursa gene bunalmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ee Daha Ne İstiyon İlgili Olması Çok Daha Güzel 😊 Öyle Eşin Değerini Bil Kaba Sert Davransa daha mı iyi Değer veriyor sana Mutluluğun tadını çıkar
11 Yorumla
+1 yılBence sen bi yüzünü yıka kendine gel gerçekleri konuşalım 😂
22 Yorumla- +1 yıl
😂☝️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu anlattıklarını yaşamayan hiç tatmayan ne kadar güzel bir duygu olduğunu bile bilmeyen kadınlar var.
Bence oturup böyle bir eşin olduğu için çok şükretmelisin, şikayet etmemelisin.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. sen gibiler değer bilmiyor ki bu yüzden size böyle iyi insanlar denk gelir bi anlayamadım aww
21 Yorumla
+1 yılBulmuşsun da bunuyosun bacım :d daha ne istiyosun
21 Yorumla- +1 yıl
Böyle şikayet edenler de çıkıyor demek 😀
Kanka bence sen Allahtan belanı istiyon bulmuşsun güzelim çocuğu öpüp başına koyacağına ettiğin lafa bak
00 Yorumla
+1 yılUyarırsan kırarsın ve bundan sonra eşinin gösterdiği ilginin zerresini artık rüyanda görürsün öyle insanları bilirim senin gibileride bilirim
00 YorumlaDaha ne istiyorsun ne güzel işte millette yakınır eşim ilgisiz diye ama gerçekten memnun değilsen tabiki uyar.
00 Yorumlaoha çok güzel ya hayali bile.. kahvaltı hazırlayan erkek mi çok iyi bence kıymet bil. öyle birini sakın üzme bence hatta not falan al
01 Yorumla
+1 yılBunu sanki iyilikten maraz dogar gibi degil de hareketlerinde değişikliklerle hissettirmen daha iyi bir fikir.
00 Yorumla
+1 yılBulmuşsun bunuyomusun? Allah aşkına keyfini çıkar ya
10 Yorumla
+1 yılSen ondan önce kalk sen hazırla sen onu öperek uyandır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEy güzel allahım ya sen ne güzel dertler veriyorsun, arkadaş da gelip burada şovunu yapıyor.. bizi de böyle dertlendir🥲 bu kocişkolarının sevgili premseslerine de akıl fikir ver..
13 Yorumla- +1 yıl
Amin 🤲
Cevap sahibi+1 yılOhhh yaşasın trolmüş vallaha rahatladım😂
- +1 yıl
🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok lüks dertlerin var. Millet sevgisizlik ten kırılıyor 🤣
10 Yorumla Hayal ettiğim ilişki bu ama bi bana uğramadı😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ay ne güzel işte, seviyor demek ki seni üzerine düşüyor. kıymetini bil kız.
10 Yorumla
+1 yılValla kaşınıyosun he. Sen de bigün erken kalk hazırla
01 Yorumla- +1 yıl
Yalnız 150 yorum da iyi he
+1 yılBence hiç dokunma ne güzel seninle ilgileniyor sende onu severek ilgisinin karşılığını verirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıluyarını güzl dille yaparsan sanmam eksi ve artısıs ile
00 Yorumla
+1 yılİlgili bir hayat arkadaş bulmuşsun şikayet etme bence
00 Yorumla
+1 yılAy gerçekten bir alemsiniz milletin arayıp da bulamadığı şey siz de bulmuşsunuz da bunuyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de güzel troldü diyor ya utanmadan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir tane çocuk yapın. Ilgisi ona kayar. Sen de kurtulursun. Daha yeni evliyseniz normal öyle şeyler ayrica. Biraz zaman geçsin bu sefer de ilgisizliğinden rahatsiz olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞincik adami rahat birak istedigi gibi davransin sen de baska seyler bul onu yap
00 Yorumla Ne güzel işte sende düşün tabi de uyarmana gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılHergun yapilan ilgi bogar arada degisiklik olmalidir.
00 YorumlaKötü bir şey yapmıyor bence, yeni evli iseniz çok normal bozmayın bunu.
00 Yorumlaİlgilenmezse kocam benimle ilgilenmiyor diyorsunuz ilgilenince çok ilgileniyor bunalıyorum diyorsunuz millet napsın size mk
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin bu aptl trol sorun yüzünden erkekler tüm kadınlarib aynı senin gibi m a l sanacak. Ama beyler sadece bu m a l herkes değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan şu kızlar kadar iğrenç yaratıklar yok ilgi göstersen ni dert göstermesen bi dert bu hayatı yaşanmaz hale getirtiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBence uyarabilirsin ama bunu kaba bir şekilde yapmaktan kaçın ama bu seni kaybetmekten korktuğunu ifade ediyor seni gerçekten sevdiğini ifade ediyor bence bilmiyorum Uyarırsan belki kırılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bosan o kocandan sana hayır gelmsz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni evliysen sabret, zaten 3 aya ilgi vs kalmaz.
Yeni maceralara bakar.
00 Yorumlakaç yıllık evlisiniz daha 1 yıl dolmamışsa normaldir
amaa bence tadını çıkarmaya bak ilerde erkekler sıkılıp yüzünü bile görmek istemiyor sonra sen onun ilgisini arıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok düşkünüm acaba gelecekteki karım sıkılır mi
019 Yorumla- +1 yıl
Sıkılıyormuş baksana
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 Boğa burcuyum
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 ne ıyyy
- +1 yıl
@48382727 Boğa Burcu candır
Cevap sahibi+1 yıl@Injuredhandssss sağ ol canım senin burcun ne
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 sağ ol cınım
- +1 yıl
Ne dmek İkizler
Cevap sahibi+1 yıl@Injuredhandssss 😘
- +1 yıl
🥰
Cevap sahibi+1 yıl@Injuredhandssss ❤️
- +1 yıl
❤️
Cevap sahibi+1 yıl@Injuredhandssss 💐.
- +1 yıl
Çiçek güzelmiş 🌸
Cevap sahibi+1 yıl@Injuredhandssss senin kadar değil
- +1 yıl
Thank you 😍
- +1 yıl
Bence senin kadar da değil
Kör ister bi göz sana vermiş iki göz daha ne istiyon ilgisiz olsa ilgisiz diye kafa beyin koymazsın
20 Yorumlainsanlar buldukça buluyor ya cidden.. ben bana kahvaltı hazırlayan birini zehir olsa yutarım
20 Yorumla
+1 yılİlgiden bunalınır mı ya bence değerini bil söyleme bir şey değiştiği zaman çok ararsın o ilgiyi benden söylemesi
00 YorumlaBunun nesi kötü anlamıyorum neden bu insanı bunaltır ki keşke biri bana da böyle ilgi duysada bunalsam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana fazla geliyorsa bana verebilirsin öyle eşi kflglgkg
11 Yorumla- +1 yıl
Bunalmaz mısın çok ilgili ve istekli adamdan?
+1 yılAllah hakedene değil hak etmeyene verince böyle nankörler çoğalıyor işte
10 Yorumla
+1 yılKnka öp başına şükret benim sevgilim tam bi hödük
Romantiklikten gic anlamaz00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat