Sürekli benzer sonlar mı? Maddiyat mı? Geçmiş yaşantıların enkazları mı?

Hayatında kimsenin olmaması senin tercihin mi?
Sürekli benzer sonlar mı? Maddiyat mı? Geçmiş yaşantıların enkazları mı?

Hayatında kimsenin olmaması senin tercihin mi?
Biri var hayatımda sevmelere doyamadığım 😍 Daha önce tanıdığım erkek görünümlü yetersiz bakiyeler iyi ki gitmişler, iyi ki def etmişim. Şimdi öküz gibi bakmak ile meşguller daha çok bakarlar. ;)
Şu an doğru zaman değil çünkü ayrıca onun stresini de yaşamak istemiyorum tripmiş kavgaymış. Her güzel şeyin bir sonu oluyor ve ben o sona hiç hazır değilim
İşsiz olmak, sorumsuz olmak, öz güvensiz olmak, b*ktan ruhsal rahatsızlık bunların toplamı eşittir benim de hocam ondan.
Bunları çözüme ulaştırmak için herhangi bir adım atıyor muyuz?
Sosyoloji mezunuyum iş yok o eski ilgiyi de kaybettim. İnsanlardan herkes gibi darbe yedim tabi ki öz güven affedersin özgüvenin bakireliği kalmadı gelen geçen geçirdi zevk almıyorum anasını öptüklerimin yüzünden, Hastalık ilaç derken ben baya baya hayattan zevk almamaya başladım, sorumsuzluk da zevk almamaktan geliyor zerre bir şey yapasım gelmiyor kısaca sıkıldım şu hayattan hocam giden özgüven de geri gelmiyor bir kere gitti.
Anladım.
Ama pes etmeni kabul edemem. Kişilerin darbeleri benimsemeyi bırakın. Size karşı saygısızlıkları olduğu kadar, en büyük saygısızlığı kendilerine yaparlar.
Ne yani başka insanların gelip gitmesi yüzünden pes mi edeceğiz?
Şu anki hissizliğini gerçekten anlıyorum. Bu demek olmuyor ki, hep böyle olacaksınız. Yeniden bir şeyler hissedilir. İnsanlara tam bir teslimiyet ile inanmazsınız. Geçmiş tecrübeleriz size yardımcı olur.
Özgüven gelmesi için yol göstermek lazım. Ama hap yutar, çözüm beklersek, pek gelecek gibi görünmüyor. Görünse görünürdü değil mi?
Tamam içten içe bir sıkılma var bende de. Şu an pek olmasada birkaç sene önce baya baya sıkılma vardı. O zamandan bu zamanıma ne değişti sence? Hiç bir şey. Sadece bir şey değişti, o da düşünce yapım. Bu da hepsine bedel bence.
Haklısınız her kelimenize kadar da işte o duygusal değişim beni zaten yordu yani şu noktadaysam bir gün aniden de olabilir bu bir anda dipteyim mesela onu bir ayarlasam, ilaçlar yardımcı oluyor ama onlarda ne pis mide bulantısı baş dönmesi uyku yapıyor anlatamam yani ben hissizlikten de beter olaylar yaşadığım için buna şükür diyorum ben iyi ki hissizim ama bir noktadan sonra sıkılıyor insan heyecanı kalmıyor , hisler gelince de hiç çekilecek biri değilim cidden ben kendimden bile nefret ediyorum o zaman. Zaten şu işsizlik, sorumsuz hepsini geç benim cidden hayatıma birini almam doğru değil ama dost edinsem sosyalleşsem mükemmel olacak o zamanda kim uğraşacak şimdi arkadaş vs. yok kıskançlık yok sevgili akraba kadın muhabbeti kafam çekmiyor hiç zevkli değil. Yazarken bile duygusal geçişe bak arkadaş haklısın diyip son vuruşta zevk almıyorum yok hocam bu hayatta bir şekilde çıkıcaz bakalım hayırlısı.
Siz zaten şu anki haliniz ile oldukça akıllı, bilgili, farkındalığı yaşayan birisiniz. Bunları moral olsun diye değil, hislerime ve yazdıklarınıza bakarak anlıyorum.
Ben buradan güçlü karakterinizi görüyorum. Siz nasıl görmüyormuş gibi yaşıyorsunuz? Şimdi benim senden özel olarak istediğim, kendine, hayata, mutlu olacağına dair inancını getirmeni istiyorum.
Olumsuz kelimeleri hayatınızda kullanmayın. Olumsuz düşünce = olumsuz hayat yaşamamıza sebep sunar.
- Ya işte iş yok, arkadaş yok" gibi sözler ile kendi mutlu olmanızı geleceğe bağlamayın. Şu an hayatınızda sizin için en fayda verecek kim var? Tabii ki de siz varsınız. Kendinize inanın. Her şey çok kötü olsa bile sen çok çok iyi ol ki senin ışığında her şey güzel olsun.
MUTLULUK SENSİN
Doğru diyorsunuz hani akıl olsaydı bir şeye yarardım da ancak farkındayım öyle diyelim, bu beyni kabul etmek zorundayım normal insanlara göre tuhaf işliyor kerata buna şükür. Birazda kendimi zorlamam lazım dediğiniz gibi zaten bir gün bitecek her şey yok arkadaşmış yok işmiş kalmayacak. En azından kendimle iyi geçineyim, çok teşekkür ederim.
Beni anladığın için ben teşekkür ederim. İyi geceler.
Amin. Allah razı olsun.
Beklediğim profil ile karşılaştığım uyuşmadığı için tek tabanca devam
Roketler nerde 🚀🚀
😂😂 Bekle sen
🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣🚀💣
ORDULAR İLERİ!
ALLAH ALLAH
💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️
🙅🏻♂️OKÇULAR!
💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹💂🏻♂️🏹
🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️
ATEŞ!
🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
İrşi son durum: ⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️
Tamam fazla kaptırmış olabilirim kendimi.
😂😂😂 Teşekkürler
Ricalar 😬🚀
Cevap
9Cevap
Gereği yok ki😬😬
Hep aynı finaller yaşanıyor çünkü. O yüzden yeni birilerini hayatıma almak istemiyorum 😬😬
Çünkü hayatım ve kalbim dolu dopdolu yeterince başkasına yer yok.
Çünkü bir hayatım yok
https://resimyukle.io/r/UHeJRrVoDC
Benim tercihim
Turkmenistana gidicem
Hiçbiri. Ben hayatımda hiçbir türlü aşk ilişkisi istemiyorum. Nedenine gelecek olursak da bilmiyorum... benlik değil sanırım
Sanırımları yıkan biri çıkar elbet diye düşünüyorum.
Biri çıkmasına çıkar da söz konusu beraber bir hayat yaşamaya gelince ben orada tıkanıyorum
Anladım. Hayırlısı diyelim.
Aynenn
Önce bi bakmak lazım kendi hayatımızda bize yer mı 😅 Kendi hayatımızı yoluna bi koyalım sonra, belki bakarız 😄
Doğru :))
Hayatımda zaten birisi var evliyim sevdiğim adamın sevdiği kadınım
Daim olsun mutluluğunuz
Rica ederim ✨
İstediğim gibi olmuyor.
Genelde uzak birini istemiyorum. Dilediğimiz zaman görüşelim istiyorum. Bunun yanında da yoğun zamanlarda anlayış bekliyorum.
Kirginlik vardir, guven sorunu vardir, kafam agrimasin kafasindayimdir, unutamadigim biri vardir eskiyi dusununce aklima gelenler bunlar
Hayal kirikliklari
korkular
güvensizlik
Bunlari onarmadan cok zor hem kendine hem karsindakine Tatar vermis olursun..
*zarar vermis olursun
Alacağım aslında zammını bekliyorum 😄
Zamanını
Hadi bakalım:)
Canım istemiyordur 🙄
Seni bağlamaz soru sen sus 😃
Kimseyi istemiyorum aman...
Tercih benim, teke tek😌
Hayatımda kimsenin olmaması benim tercihim tabii ki
Kariyer odaklıyım yine de en önemli sebep güvenememem.
Hayatımda biri var uzun zamandır beri eğer olmasaydı bir gereği vardır ondan almıyorumdur.
kimseye hayatıma alacak kadar güvenemiyorum
Aklımda fikrimde hayallerimde var biri hayatım küçük bir detay sadece
Bilmem hiç düşünmedim Ya da böyle bir durumda değilim
Maddiyattan yana bir sıkıntım yok şükürler olsun fakat insanlara olan güvenim çok sarsıldığı için çok detaycı davranıyorum artık
Kimsenin beni sevebileceğini düşünmüyor ve güvenemiyorum
kendime en iyi sevgiyi ve ilgiyi kendim verdikten sonra baskasina gerek duymuyorum
cunku dert istemiorum. durduk yere keyfimiz kacmasin :)))
Illa bir sebep mi olması lazim
Sebepsiz hiç bir şey olmaz bence
Beşiktaş'tan başka bir şey sevemediğim için 😄
Canım istemiyor. Tek nedeni bu
Geçmiş yaşantılar
Yazdıklarının toplamıdır
Güven , devir, telefondaki işleri
Alıyorum ben yengeç , aldım yanı
Hayatımda tek kişilik yer var orasıda dolu.
sadece keyfim ve kahyası 😎
Ciddi düşünmemeleri?
Mantıklı bir sebep
Gerek yok ya
Neden ya
Değmez aga değmez
Değecek biri çıkar o zaman değer reis.
Çıkarsa düşünürüz zaten shshsh
Tamam xd
güven sorunları
Hep aynı şeyler olduğu için yordu artık
Geçmişten gelen kırgınlıklar güvensizlikle