net kıskanclik problemleri var ve seni surekli kontrol etmek istiyor. ayrica zaten hapishanede olan biriyle nasil sevgili olabiliyorsun ki? bence ayrilmak senin icin en dogrusu asko💅
buyuk ihtimalle senin baska biriyle olup olmadigini soruyor yani seni kontrol etmeye calısıyor. ona kendine hakim olabilecegini, onun kontrolune ihtiyacin olmadigini gostermen lazim. sonra basina cok dert acar. malum bir de hapishaneye girmis insan. kendine dikkat et askom🥺💅
oha ve sen hala ayrilmadin ondan inanmiyorum😶 askim biliyosun bir suru kadin cinayeti oluyor bu adam da o gerzolardan buyuk ihtimalle. senin yerinde olsam hapishanede olmasina ragmen polise ifade verirdim. kendini koruman lazim yoksa bir gun seni de cinayete kurban giden kadinlarin listesinde gorebiliriz. bunun farkina varirsin umarim🥺🙏🏻
Ben senin selametini düşünüyorum aklını başına al , bi konumu olmayan sicili olan biriyle hayatın zindan olucak. Yarın hiç kimse iş vermeyecek buna örneğin. Yakma kendini güzelim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
net kıskanclik problemleri var ve seni surekli kontrol etmek istiyor. ayrica zaten hapishanede olan biriyle nasil sevgili olabiliyorsun ki? bence ayrilmak senin icin en dogrusu asko💅
Ne sormak istedi acaba çok merak ettim canım
buyuk ihtimalle senin baska biriyle olup olmadigini soruyor yani seni kontrol etmeye calısıyor. ona kendine hakim olabilecegini, onun kontrolune ihtiyacin olmadigini gostermen lazim. sonra basina cok dert acar. malum bir de hapishaneye girmis insan. kendine dikkat et askom🥺💅
Bana diyor düşündüm karar verdim her sene girip çıkmak yerine seni öldürecem bir defa girecem uzun süreliğine diyor
oha ve sen hala ayrilmadin ondan inanmiyorum😶 askim biliyosun bir suru kadin cinayeti oluyor bu adam da o gerzolardan buyuk ihtimalle. senin yerinde olsam hapishanede olmasina ragmen polise ifade verirdim. kendini koruman lazim yoksa bir gun seni de cinayete kurban giden kadinlarin listesinde gorebiliriz. bunun farkina varirsin umarim🥺🙏🏻
Ayriyiz geçen sene ayrıldım ondan yakında aradı konuşmaya başladık ama ilişki yok
askim konusma iste. baska erkek mi yok sana. allahin kardeşim ne diye konusuyorsun🤨💅
Asko,5 senedir tanismadigim erkek kalmadı hepsi evli çıkıyor çocuklu falan bekar olanlar ise amaçları kullanmak oluyor hep evlenmek istiyorum
bu arada "allahin kardesim" yerinde "allahin d@ll@masi" yazmistim sistem otamatikmen duzeltmis.
Anladım yazım yukarda kaldı :d
ay bebisim illa ki vardir bir tane insan evladi sana gore. bırak su sumuklu sal@gi ya🤢💅
Sence ona beni neden sorduğunu soylemelimiyim
hayir hayir hayir 100 kere hayir. askim bu eziğe selam bile verme. hic muhattap olma bence😙💅
Peki
Orhun kitabelerinden bir alıntı mı okudum ben mk , o nasıl Türkçe
Ne soracaktı sence
Ne işin var şöule ttiplerle yarın senş de gebertir bu
Sence ne soracakti
Bilmiyorum 🤷♂️
Senin kafan hiç çalısmıyormu hadi evleneceksin bu kişiyle ailen izin verirmi böyle bir şeye..
Ben tek çocuk olduğum için herşeye izin veriyorlar evet izinde aldım
İyi bi gün son dakika haberlerin de manşet görürüz.
Hiç içime sinmiyor şöyle tipler
Bide aldatmış seni karaktersiz tam.
Pislik
Bende soğudum
Ben senin selametini düşünüyorum aklını başına al , bi konumu olmayan sicili olan biriyle hayatın zindan olucak.
Yarın hiç kimse iş vermeyecek buna örneğin.
Yakma kendini güzelim 🌸