"Paralı olsan dönerler" ayrı bir mevzu ben onu sormuyorum.
Neden süslü cümlelere ihtiyaç var ki?
"Herkes öyle yazıyor" diyenleri de anlamıyorum. İstesen hepsine dönersin, demek ki aradığın şey o değil 🙂
"Paralı olsan dönerler" ayrı bir mevzu ben onu sormuyorum.
Neden süslü cümlelere ihtiyaç var ki?
"Herkes öyle yazıyor" diyenleri de anlamıyorum. İstesen hepsine dönersin, demek ki aradığın şey o değil 🙂
Selam, nasılsın vs gibi kelimeler gayet de iletişim başlatmak amaçlı kullanılabilir kelimeler.
Mesele iletişimi başlatmak için seçilen kelimeler değil iletişimi başlatan kişinin kim olduğu ve karşı tarafın onu beğenip beğenmediğidir gerisi hikaye.
İşte kadınların Dünyasından bir sır; mesele yazılan mesaj veya mesajın iletildiği platform vs. değildir, tüm mesele mesajı kimin attığıdır. Hoşlandığı çocuk selam yazsa havalara uçan kadın; 10/8 bir adamın yazdığı satırlar dolusu mesajdan'da etkilenir ama o kadar yükselmez.
Tanışma girişimi neden olmaz peki netten falan? Hiç tanımadığı birine neden şans vermek istemez hoşlandığı biri de yoksa?
Kimisi günah olduğunu düşünür çok istesede uzak durur, kimisi fazla duygusaldır hayatına bir kişi girsin ve herşeyi onunla yaşasın devam etsin istiyordur. Sonuçta Deneme tahtası değiliz. Bana kalsa dinen belli kurallara uyarak görüşebilirsin ciddi bir kaç kişi ile ancak duygusal açıdan bakarsak bir kişiyle olması daha hoş ve anlamlı. Bu güne kadar hiç kimseye şans vermedim asla dönüş yapmadım. Bir kişiyle iki cümle irtibatı kurdum ancak kendisi istemedi bende zorlamadım, çok fazla teklif eden oluyoe ama sadece reelde tanıdığım ve cidden hoşlandığım güvendiğim birisi olursa şans vermeyi düşünüyorum.
tanışmak için selam merhaba yazarsın ne yazayım şiir mi yazmamı bekliyorsun harbi yok dostum attın dönmüyorsa zaten sana ilgisi yoktur ilgisi oldukları da onlara dönmüyor
Evet doğru. Hiç tanımadığı birine dönme ihtimalleri de daha az sanırım
yakışıklısan paran varsa dönme ihtimali yüksek onun dışında çok çok zor
Yakışıklıyım ama anca yemek falan ismarlayabilirim.
olur ya dönen olur
Cevap
2Cevap
Çünkü akıllı mantıklı insan kalmadı o yüzden düzgün bir şekilde anlaşamıyoruz
Paran varsa bunu bilirlerse şeyini bile göstersen gelirler.
Kadınlar bilim gibidir.. Bilimden anlıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?