Kızların sözde aradığı erkek modeli ne?

Ankara da yaşıyorum her türlü insanı her türlü ortamda görebiliyorsunuz. Her cinsten istisnasız. Sözde; kızlar kibar, küfür etmeyen, efendi, bir ağırlığı olan, üstünü başını temiz giyen, hava atma çabasında olmayan, düzgün efendice giyinen erkeklerden hoşlanır. Bunu her ye de bulabilirsiniz google da aratın tüm siteler aşağı yukarı bunları söyler. Kızların kendisine sorun bunları söyler. Ama inanmıyorum birader. Bebelere bakıyorum kızlarla konuşmalarına Felan. Kibarlık bir kenara kızın kendisine ettiği küfürleri o kızın babası hayatta ağzına almamıştır. Kızın namusuna kadar küfür ediyor kendi kulaklarım ile duyuyorum. Bazen kavga ederken ediyorlar bazen araları iyiyken şaka baabında ama bunun her türlüsü yanlış değil mi? Birde hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorlar. Erkeklerin Instagram storyleri arabalarla, sigara içerken, para sayarken, alkol alırken, silahlı vs. olan pozlarla dolu, giydikleri kendilerine 30 beden büyük gelen oversize tişörtler. Altlarına bir şort ayakkabının altındaki çorabı bacaklarına kadar çekiyorlar. Yanları zaten zibilyon çeşit kızla dolu. Kızlarla herşeyi de yaşıyabiliyorlar. Efendilik diye bir şey yok kimin eli kimin cebinde belli değil. Cidden böyle erkeklerden nasıl hoşlanıyorsunuz?
Kızların sözde aradığı erkek modeli ne?