İlişkiye başlarken açık olduğumu biliyordu, Başta baskı yaptı ama zamanla önemi yok dedi. Ben her şeye rağmen Onun için daha dikkatli giyinmeye başladım ve ona kaç defa söyledim ailesinin sorun çıkarma ihtimalini biliyordum. Ama ailesine beni hiç söylemedi, işim olunca alcam seni dedi işi olmadı maalesef. Memleketine döndü. Ve 3 gün önce ayrıldı. Neden bile bile öyle bir şey yaptı. Böyle basit bir şey yüzünden ayrıldı mı gerçekten kafayı yicem...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boş ver sebebi buysa ayrılmanız iyi olmuş hayatındaki kişi seni olduğun gibi kabul etmeli
Ama olduğum gibiyken peşimden koştu. O kadar çok basitmiş demek. Kabullenemiyorum... İçim acıyor. İnsanlar hissettiklerimi küçümsüyor ama bir ilişki böyle basit bir sebepten bitemez. Çok yazık oldu...
Çok garip konular O adam da zaten kafa olsa ayrım yapmaz
Başta hiç öyle biri gibi davranmadı.. ailesinin yanına gittikten sonra çok değişti
Seven insan böyle yapmaz yanlış adam yırt at gitsin
acik giyinirsen olacagi bu normal yanikimse yaninda acik giyinen bir kizi istemez
Zihniyetsiz.
kendini erkegin yerine koy oyle konus zihniyetli hanim ayrica kizlarin yanindaki erkege bakislarindan rahatsiz olmaz misin ama sen zihniyetli bayansin hahaha erkegin durumu ile kizin durumu ayni degil bilmem anlatabildim mi zihniyetli modern acik fikirli hanim
Canım şöyle söyliyim herkesin kriterleri farklıdır adam açık açık ne istediğini belirtmiş en başta ya kabul edecektin ya da adam kabul edecekti ortası yok bu işlerin. keşke başta bitseydi şimdi uzulmezdin
Ama o kendimi aştım dedi. Ben şortumu da mini eteğimi de giydim. Ve asla laf etmedi, kabul etti. Ya da öyle gösterdi.
Dediğin gibi öyle göstermiş olabilir ayrıca gerçek sevgi olsaydı bu durum aşılabilirdi diye düşünüyorum
Kızım seni kapatmaya çalışan adam kendine eş değil ailesine köle arıyordur. Bunu aklından çıkartma.
Öyle değil mi, ama aştım dedi kendimi
Demek aşmamış
Nedense bahane gibi geldi
Evet herkes seni sevmemiş dmeek dedi. Seven asla bırakmaz. Millet kaçarak evleniyor yine de vazgeçmiyorlar. dediler
Hakkınızda hayırlısı inşallah
Bahane aramış baska birsey değil
Ama çok üzülüyorum... Anneme belli etmemeye çalışıyorum ama acıyor kalbim.
Weni ilk basta boyle kabul ettiyse o çenesini kapatacak.. ya da daha sonradan bahane edip de ayrılmayacak.. üzülme daha iyileri senin olsun inşallah
İnşallah ya, inşallah beni hiç unutamaz. Kafayı yicem ben bunları hakedecek bişey yapmadım. Evime getirdim annemle tanıştırdım ki annem bile kapalı olmamı isteyen biri. Anemm de ona dedi kızım kapanmaz o böyle. Sonra terk etti
Bak bende maddiyat yuzunden 6 yıllık sevgilim terk etti . Neymis ev ve araba yokmuş bahaneye bak ve ben memurum iyi de maaşım vardir. O zengini buldu bana bahane sunup terk etti canım değiliz yani
Benimki memur olacaktı. Alınmadı ona rağmen onun yandaydım hep onu hep beklerdşm. Oda bile bile bıraktı. Kesin ailesinin istediği kızla evlenecek... Kafayı yicem
Uzme o güzel canını birak gitsin iradene sahip çık. Kazanan sen olacaksın buna garanti verebilirim. Biraz zamana ihtiyacin var sadece.
Düşünüyorum da ya gerçekten kötü durumdaysa... Ama asla yazmıyorum tabi ki. İyi olduğunu bilsem Yeter
Sana acımayana sen neden acıyıp da düşünüyorsun?
Ya bilmiyorum, doğulu o. Sürekli ailesinin çok baskıcı olduğunu söyledi. ama ailesinin sözünden asla çıkamıyor. Ya gerçekten zor durumda bırakmışlarsa
Kendini boyle şeylerle kandırmaya çalışma. Doğulu da olsa bu bir sebep değildir
Nasıl aşıcam bu durumu. ya geri gelirse. Kafam şişti çok
Ben hergun ictim yok çözüm olmadi :) ağladım zirladim yok oda çözüm olmadi baktim olmayacak zamana bıraktım. Aktiviteleri çoğaltttim bu biraz fayda sağlıyor tavsiye ederim
Zaten şehir değiştiriyorum. P da istedi işi olunca daha yakın olacaktık. Ama olmadı. Ben yine de şehir değiştircem çünkü burada her köşede anımız var. ...
Sana iyi gelecektir bu.. dedigim gibi bir de aktıvite olaylarını çoğalt
Öyle yapacam
Unutma kimse senden ve o güzel canından onemli değildir. Acılar baki değildir zaman lazim sadece
Öyle zaten kendime saygım var ki asla gitme veya açıklama sormadım
Ama bişey merak ediyorum. Geri gelir mi öyle erkekler?
Buna net cevap vermek zor olur ama soyle diyebilirim ki seni gözden çıkardıysa ki oyle görünüyor geri gelmez
Seviyor muydun?
Başta sevmedim o seviyordu. O ilişki istedi, bende olmaz dedim yok seversin zamanla dedi. Bende beni seven kişiye bir şans verdim. Ve ben yeni yeni alıştım. Uzak mesafe ilişkisine geçtik mecburen tatil olunca ve ailesinin yanına gittikten sonra uzaklaştı ve beni terk etti
Unut gitsin o zaman seven birisi böyle yapmaz
Sürekli aile sorularım var dedi. Düşünüyorum bazen ya gerçekten zor durumdaysa. Üzülüyorum düşünüp düşünüp , şu an iyi mi değil mi onu bile bilmiyorum. Ama ben gizli gizli görüşmeye de razıydım. Ona rağmen gitti.
Sana değer vermiyorsa hiç gerek yok
ahaha komik..