Günümüz de böylesine güzel aşıklar sevmeler neden kalmıyor? Bunun nedeni nedir?

Günümüz de böylesine güzel aşıklar sevmeler neden kalmıyor? Bunun nedeni nedir?

Saf duygularla yaklaşanlar azaldığı için olabilir mi. Birinden ayrıldıktan sonra, başka alternatiflerin çokluğuda olabilir. Bi anlık heyecanla, hislerle gerçekten sevdiğini hatta aşık olduğunu düşünenler var. Eh heyecan bitince, ne sevgi kalıyor nede aşk.
Çünkü herkeste aşırı bir kibir, önyargı, ön şartlar vs var. Sormak istiyorum kaçımız "seviyorum" dediğimiz kişiyi çok iyi tanıyor onu her zaman anlamaya çalışıyoruz? Ve onu kendi istek ve arzularımızla mı yoksa sadece o olduğu için mi seviyoruz? Bugün kızların bir çoğu sırf arabası ve iyi bir geliri olsun diye bakıyor, bu mu yani bir insanı insan yapan şeyler? Veya erkekler, orası şöyle olsun burası böyle olsun, 3D yazıcıdan insan mı yaratacağız? Hulâsa karşısımızdaki kişiyi bize olan davranış ve kişiliğinden dolayı değil de sırf yanımda millete hava atmak için koluma takayım dediğimiz sürece saf aşk olmaz, aşk denilen şey cinsel çekimin ardından yaşanan birkaç günlük eğlence olmuş masumlaştırmak için de aşk demişler, aşk birini her türlü eksiğiyle birlikte kendinden daha çok sevmektir. En küçük kavgada sen beni anlamıyorsun diye gitmek değildir, mutsuzluğu paylaşmadığınız, ortak sorunlarınızı oturup birlikte çözemediğiniz biriyla aşk olmaz.
Sağol dostum maalesef öyle, kendini seven sadece kendini sever ve seni seviyorum diyerek karşı tarafı da kendini de kandırmış olur ama onları da anlıyorum birinin karşısına çıkıp da seni tanımak bilmek istemiyorum umrumda da değil evlenip sonsuza dek birlikte olacak değiliz seni cinsel arzularla istiyorum ama bunu direkt olarak söylersem sapık olurum o yüzden seni seviyorum perdesinin arkasına gizleneyim diyorlar. Aslında iki taraf da uzun vadeli olmadığını biliyor ama kullanılmış hissi olmasın diye kendilerini kandırıyorlar, insan en çok mutlu olmak için yalan söylermiş. Mutlu olmaya afyonlanmış bir toplum olduk herkes her şeyde sonsuz ve üst seviye bir mutluluk arayışında, derdini de paylaşırım diyebilecek kaç kişi kaldı şu dünyada?
Saf sevgiler duygular mazi de kaldı
O saf aşk saf sevgi mazide kaldı. Biz yasadik onları yeni nesil bilmez.
Cevap
4Cevap
Bende birini seviyorum cidden hiçbir karşılık beklemeden ne para için ne cinsellik için ne instagrama atıp hava atmak için sadece onu seviyorum mutlu etmek istiyorum bu sevginin , aşkın kaynağı da insanın içinden gelir yani şundan dolayı diyemezsiniz seversin sebepsizce he biraz güzellik var işin içinde ama karakter olmazsa güzelliğin de bir anlamı kalmıyor
Saf sevmek karşılıksız sevmek demektir. Beklentiler olmadan sevmektir
bir taraf daha çok sevince herhalde denge bozuluyor ortada saf aşk flan da kalmıyor
Şartsız koşulsuz bir çıkar beklemeden olduğu gibi sevmek bence
Eşimle aramızdaki aşk ve sevgi gibi. 🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Onda her şeyi temize çekmek, hata yapmamak, sadece sevmeye ve mutlu etmeye odaklanmak...
Saftirik oluyorsun adeta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?