Değer verdiğiniz anlaştıgınız biri sevdiğini söylese naparsınız
Diyelim duygunuz yok o zaman ne yaparsınız konuşmaya devam eder misiniz
Değer verdiğiniz anlaştıgınız biri sevdiğini söylese naparsınız
Diyelim duygunuz yok o zaman ne yaparsınız konuşmaya devam eder misiniz
Bunu yaşadım bende , dershane zamanı çok yakın olduğum bir arkadşım vardı. Arkadaşlarım sana karşı ilgisi var dese de ben inanmıyordum çünkü asla ona karşı öyle bir düşünce geçmiyordu aklımdan. Ondan da bana karşı yanlış bir hareket görmedim. Dershane bittikten sonra yine ortak bir kız arkadaşımız vardı hatta hep üçümüz takılırdık ona söylemişti çok seviyorum onu diye ama yemin ederim ilk duyduğumda şok oldum çünkü beklemiyordum yani. Sonra baktım arkadaşlığımız bile ona zarar ümitleniyor mecbur arkadaşlığımı kestim. Tabi her ne kadar istemese de ama bu şekilde asla arkadaş kalınmıyor söyleyeyim.
havalara falan uçardım ldskjflasdfkj
eski sevgilim bile bana bi kere seni seviyorum demedi.. o yüzden o kelime bana çok özel be abla
Cevap
6Cevap
Söyledikten sonra belki benim de ona karşı duygularım değişebilir ama bu düşük ihtimal.. duygu değişimi olmazsa da zaten araya muhakkak soğukluk girer artik istesen de eski samimiyeti bulamazsin
Genelde red edildikten bir süre sonra başa gelen olay ama ben BİLMİYORUM nötr kalırdım sanırım
Teşekkür ederim sevilmek güzel bir duygu insanın kalbinde beslediği güzel bir duygu en saf en şeffaf olan birsey
Öyle mi derdin
Rahatsız olmazdın yani. Mesafe koyar mıydın
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için
Evet oldu sağ olun
o senin memelerine mi değer vermiş ben anlamadım
Ne alaka
sen hiç mi anlamadın
senin memelerine baktığını
Düşünürdüm biraz zaman verirdim ileride belki olur
o anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?