Bana dediği benim onla ilgilenmeyeceği. Yalnız kalacakmış yorgun olucakmışım. Çoluk çocuk olmuycak miş
Ve daha ben hostes de olmadımm
Sizce üzülmeye değer mi
Ve daha ben hostes de olmadımm
Sizce üzülmeye değer mi
İşler ciddiye binmeden hemen ayrılık kararı alması hiç olmamış. Bakalım birbirinizle evlilik düşünecek misiniz ya da sen istediğin mesleği yapabilecek misin? Bunlar gerçekleşmeden kesin hüküm verip ayrılması acımasızca olmuş. Ayrıca neden seni ikna etmeye çalışmadı? Neden orta yolu bulmaya çalışmadı da direkt ayrılığı düşündü? Bunların hepsi düşündürücü sorular. Açıkçası bana bu durumu bahane ediyor gibi geldi. Ayrılmayı başka bir sebepten ötürü istemiş olabilir. Ne bileyim belki aklını çelen başka biri vardır. Yeni tanıştığı bir kız kız olabilir veya eski sevgilisi geri dönmek istemiş olabilir. Bence böyle biri için kendini daha fazla üzme.
Bana göre bir erkek hatta bunu erkek kadın diye ayırmaya da gerek yok bir sevgili sevgilinin her zaman destekçisi olmalıdır özellikle seviyorum falan diyorsa sonuna kadar destek olmalıdır zaten henüz ortada fol yok yumurta yok durumu varmış yani sen henüz hostes bile olmamışsın sadece olmak istediğini söylemişsin sen daha bir isteğini ona söylediğinde böyle tepki gösteriyorsa senden ayrılıyorsa bunun ilerisi zaten olmazmış olmasın da boş ver sen her daim sana destek olacak bir eş sevgili flört bul kendine illaki destek olmasına da gerek yok köstek olmasın yeter aslında
Merhaba
Hayalin olan. İr meslek için seni bırakması saçma. Hostes sevgili istemezler ama böyle bir sebeble değil daha farklı sebebleri olur. Senin sevdiğin erkek ergen daha bırak büyüsün biraz sonra bakarsınız
Cevap
10Cevap
Hostes olupta sadık olan kimseyi görmedim ne erkek ne kadın o yüzden bana göre de olmaz
@offtofly herkes adına konuşmadım zaten benim gördüğüm dedim
mantık ilişkisi istiyor duygularıyla hareket etmiyor uzak dur ruh emici tiplerdir böyleleri genelde
gelecekteki zengin kocan için sana yol açmış sbdhdh
Zor zamanında yanında olmayan ! Iyi zamanında da olmasın. Gitsin.
Hayalini gerçekleştirememiş olmana otur ağla. Gerisi boş ;)
Değer üzül tabi seni bırakıp kaçan biri için. Üzülmezsen ayıp
Kimse hostes sevgili istemez 🙃
Neden
Ben istemem enazından öyle Seksi Seksi giyinemez
Mutlu isen degmez
Ulan keşke kız arkadaşım hostes olsa..
Çocukça çok çocukça
Bncede
Hostesler azdırıyor adamı boş ver o herifi
boş ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?