Benimle ilgilenmiyor vakit yaratmıyor mutlu etmek icin sürprizler yapmıyor doğum günüme az kaldı beni tatile goturucekti evlenme teklifi edecekti aylardır hevesliydim onu bile bugün iptal etti bir tane kardeşi var erkek arkadasmin 4 yaşında ve annesi cocugun atesi 37 oldumu hemen hastaneye götürüyor abartisiz havale geçirir diye
Cuma günü erkek arkadaşımla bulusacaktik normalde ama erkek arkadasm bi anda biz hastaneye geliyoruz sizde kalsak olur mu dedi yasarin ateşi yükseliyor bulusma iptal oldu basbasa vakit geçirme denen bizey yok o gün gece 3 te hastaneye gittik ve sırf 37 ateş için 1 gün boyunca hastanede kaldık aç susuz uykusuz ve beni kimse onemsemedi daha kayın validem diyorki yaşar durmaz mis sen eve git ustunu değiş bida gel hastanede bizle kal erkek arkadasimda beni onemsemedi o gün neye modun düşük dedim Benimle sanıyorum vakit geciremedi diyede modu yok gelmiş diyorki kardeşime modum dustu
Cuma günü erkek arkadaşımla bulusacaktik normalde ama erkek arkadasm bi anda biz hastaneye geliyoruz sizde kalsak olur mu dedi yasarin ateşi yükseliyor bulusma iptal oldu basbasa vakit geçirme denen bizey yok o gün gece 3 te hastaneye gittik ve sırf 37 ateş için 1 gün boyunca hastanede kaldık aç susuz uykusuz ve beni kimse onemsemedi daha kayın validem diyorki yaşar durmaz mis sen eve git ustunu değiş bida gel hastanede bizle kal erkek arkadasimda beni onemsemedi o gün neye modun düşük dedim Benimle sanıyorum vakit geciremedi diyede modu yok gelmiş diyorki kardeşime modum dustu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Garip bi iliski sen baya evli gibi evlerindesin vs baya genis bi ailemis ben nisanli olsam nisanlim bizde kalamaz bana uygun degil bikere ne madem cok birlikte olmak istiyoz bian once evleniriz ailelerde bizde rahat oluruz
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hemde kendini
:( napmam gerekiyor Şu an bu kişi nisanlim ama ben kendimi kötü hissediyorum
İnsanlara erkek arkadaşları nasıllar üstüne düşüp ne suprizler yapıyorlar birde bana bak hak ettiğim hiç bir ilgi sevgi supriz hiç bisey yok
Susmak, konuşmaktan daha fazla hoşuna gitmeye başladıysa, yalnızlık diyarına yelken açtın demektir.
Yat yuvarlan
Ne sacmaliyorsun
Tam bi dangalak imiş kusura bakma da
Neden öyle dedin ne konuda 🙏
Erkek arkadaşım askere gitmeden önce böyle degildi düzenli olarak her hafta 2 gün vakit ayiriyodu bana ama askerden geldi direk yoğun bir iş temposuna girdi Şu an izleri azaldı orasi ayrı bana karşı her konuda dusuncesz ve ilgisiz bir hal aldı ne desemde beni hiç anlamadi
İlgisiz alakasız bi adam ile nereye kadar erlerin mi kendinden emin bile değil ileri de daha fazlasi olacak demedi deme sevgi ask kendinden ödün vermektir
Üzülüyorum bende inan hic kötü biri değilim hatta kimsenin yanında olmadığı kadar ben yanindaydim onun
Ben ona bana vakit yaratmiyosun dedigimde ince dusunmuyosun dediğimde bana sen anlayissizsin isim yoğun nasıl ince dusunmiyorum diyo hep
Ya kuzum bak ileride evlenirsin iki ay bilemedin altı ay cins yaşam iyi gider sonra fiş ilgi alaka gider hele birde hamile kalır isen aman aman yasemince de itilmiş diye bi karakter var idi aynı o olur umursamaz ilgisiz bakımsız özensiz ve en önemlisi yavaş yavaş vicdansız
Suanda bile vicdanla hareket edilen bir şey yok ilgi alaka düşünce yok ondan beklediğim çok şey vat ama hiç birini yapmiyo ve bu uzun süredir böyle ben üzülüyorum gerçekten telefonu kapatıp kimseyle muhattap olasım gelmiyo
Konuşmak seni dinlemek isterim inan diler isen?
Benim yuzumden erkek arkadaşım uykusuz aç kalacak ben orada sürekli onunla konusur o iyi olsun yemek yesin dinlensin diye içim rahat olmaz benim yuzunden buluşmalar hep iptal oldugunda da aynı sekilde
Instagramdan konusabiliriz
Tabiki çok iyi bile gelir çok teşekkür ederim bu teklifin icin
Pagannini
Çıkmıyor
Takip et beni
Tatile getirsin sezon bitiyor artik