gerçketrn yoruldum artık
o koç ben aslan burcuyum
biraxz umursamaz bir adam
ben de aşırı sinirlenebiliyorum
kısacası ortaya erkek kaçiyor kadın kovalıyor çıkıyor
gerçketrn yoruldum artık
o koç ben aslan burcuyum
biraxz umursamaz bir adam
ben de aşırı sinirlenebiliyorum
kısacası ortaya erkek kaçiyor kadın kovalıyor çıkıyor
Aslında aslan da koç da baskın karakterleri olan burçlardır. Şöyle ki koç burcu erkeği baskıya gelemez ve çabuk sıkılan bir burçtur. Ayrıca baskın olmayı, sözünü geçirmeyi de sever. Fakat gerçekten aşık olduğun bu hırçın taraflarından eser kalmaz. Uyumlu ve sevgi dolu olurlar. Senin eşin de seni çok seviyor ki pasif kalan taraf olmayı tercih etmiş olmalı. Sırf sen mutlu ol diye böyle davranıyor. Hani bir de şöyle bir durum var. Her ne kadar inkar etsek de biz aslan kadınları sevgiliye karşı baskın olmayı ve sözümüzü geçirmeyi severiz. Erkeğin bize karşı başta dominant sonrasında pasif olmasını isteriz. Sanırım eşinde bunun farkında olduğundan dolayı pasif olan taraf olmayı kabullendi. Bence böyle bir adamdan şikayetçi olmak yerine onu daha çok sevmeye çalış. Senin için böyle olduğunu anla. İllaki dominant olmasını istiyorsan da bu durumu onla konuş. Seve seve dominant olacaktır. :D
analizlerin doğru da
adam artık bu durumdan memnun
benim yönetmemi istiyor gibi
bense tam tersi
:/
Bizim ilişkimize de tam tersi ben Koç o aslan burcu aslında iki burç birbirini sevdiği zaman çok güzel anlaşıyor ve Bu umursamaz baskıcı tavırı ortadan kalkıyor belli ki aranızda bir uyuşmazlık var belki de birbirinizi gerçek anlamda sevmiyorsunuz sadece beğeniyorsunuz hoşlanıyorsunuz
Koç burçları baskıyı sevmez sen ne kadar baskın olursan onu kovalarsan o kadar kaçar benim sana tavsiyem çok fazla baskın olma onu biraz Özgür bırak kendi haline bırak belki sen onu özgür ve kendi haline bıraktığın zaman da işe yaramadığını düşüneceksin ancak o üzerinde yine de bir baskı hissediyordur mutlaka dediğim gibi koç burçları baskıyı hiç sevmez sen kesinlikle ona baskı uygulama normal bir şekilde davran daha akışına bırak bazı şeyleri umursamaz davranıyorsa eğer mutlaka altında mantıklı bir sebep vardır Sen dışarıdan bakınca umursamaz bir erkek görebilirsin ama onun içinde kafasında neler dönüyordur kim bilir ya da mesela sen gereksiz yere takılı kalıyorsundur bazı şeyleri onun umursamaz davrandığı durumlara Bir de öyle düşün onun penceresinden bakmaya çalış
çok haklısın
aynen dediğin gibi
ama işte ben sessiz kalamiyorum sinirlendiğimde
parçalamak geliyo ortalığı içimden :/
Herşeyi burçlara göre yorumlamayi bırak bence, senin sakin onun sinirli olcagi durumlar da vardır elbet, aklından çıkarma her anınızda sakin naif kadın oyna ona bırak yükleri o sirtlansin o dert etsin uğraşsın umursamazligini kırması lazım sorun sende değil ki o çok umursamaz olunca sen yüklenmişsin sorumlulugu
ya mesele burç değil aslında da
işte dediğin gibi
ben erkek gibiyim
aşırı bunaldım
sahiplenilmemekten vs
bu yüzden aşırı sertleşiyorum
ona ağır hakaretler edyiyorum
ama asla yapımda naif kadın yok işte
hep mücadele
sorunların üzerine gitme
sorunları üstlenme
sorunları çözme arzusu var
asla aman boş ver yapamam asla kendimi biliyorum
bilmiyorum ne yapacağımı çok moralim bozuk
dediğin gibi benim değil bir erkek olarak onun bu ilişkiyi daha çok sırtlanmasını ele almasını istiyoruö
gerçekten erkek gibi hissetmeye bile başliyorum abartı yok
böyle sinirlemiyorım tepkilerim erkek gibi vs :(
halbuki içimde çok duygusal ilgi bekleyrn biri var küçcücük zayıf bir kızım zaten ben sadece çenem var
bilmiyorum :(
Ya sorun sende değil ki o tam anlamıyla erkek gibi olsa sen böyle hissetmezsin sen de ona göre kadın gibi olursun dişil enerji falan diyolar ya artırma yöntemleri var onları dene istersen, bı de uzun süredir cozemiyosan bu durumu çift terapistleri oluyo ya öyle bı görüşme ayarlayabilirsin, olmuyo deme başta yapmacik gelir ama eninde sonunda yaparsın dişil eneejini artircak hareketler yap, zor büyük işleri ona devret her zaman, naif ol yapabilsen de yapmamayı seç o varken , onun yerine sirtlanma
çok ama çok teşekkürler
bu dişil enerji olayı doğru
zaten allaha dua ediyorum her dert için bunun için de bol dua edicem
bir de dişil enerji için yükseltme vs onlara da bakiyim
sağolasın hayırlı akşamlar diliyorum :)
Cevap
5Cevap
Baskınlıktan dolayı kocan yılmış ve kaçmayı seçmiş az sal hayat böyle gitmez yakında sıkıntı artar boşanmaya gider. Çocukla evlenmedin sonuçta bir tek akıllı karar alanda sen değilsin. Biraz sorumluluk yükle bırak erkek olduğunu anlasın evde bu cinsel hayatınızı da mahvediyordur ki mahvetmediyse çok yakındır.
hayır cinsellikte şu an yok problem ama
işte bazen çok üstüne gidiyorum adam değilsin falan diye ama bazen gerçekten çok pasif kaliyor !
o zaman kontorlümü kaybediyorum deliriorum işte
istiyorum ki beni daha çok sahiplensin
hiç sinirlenmiyim
tepki vermiyim mi
yani bana şimdi güler yüzlü ol diceksin ama olmuuot işye ben üzgünken asla rol yapamam imkansız
senfe sessiz mi duriyim
trip mi atiyim
napiyim :(
İyi susuyor valla koçun tepkisi çok sert ve şiddetli olur normalde de seviyor herhalde baya 😅. Bana öyle bakma hiç ben Aslan Burcu kadınını normalde hiç sevmem sessiz fesat cins bakışlara sahipler ama senin yükselen de yengeçlik var gibi 😂🤦🏻♂️. Aslan kadınına Güler yüzlü ol demek rol yap demek ne mümkün 🫢🙄. Mutluyken de rol yapamazsın 😁. Biraz sal sakin kal sadece bir şey olduğu zaman sen daha iyi bilirsin canım nasıl yapalım sen düşün ona göre yapalım de. Biraz yükselt merak etme sahiplenmesi ilgisi artacaktır.
şöyle aslında bir ara fiziksel şiddete uğruyordumaşırı üstüne gittiğim dönemler böyle baya cinnet geçirtcrk derede bağırıyodum ona ama tabi asla yumruk tekme tokat değil daha çok itiyordu sıkıyordu beni falan tabi canım yandı o ayrı
hatta bir kere boşol da dedi
baya baya evlilik sallaniyor kısacası
onu çok fazla sebiyorum işte aşırı istiyorum onu
istiyorum ki o da beni çok fazla çok ama çok aşırı sevsin
dediğin gibi her şeyine evet mi diyim yani hep susiyim ve evet sen nasıl istersen?
Biraz rahat bırak bak nerelere gelmiş ilişki bu şekilde ancak evliliği bitirirsin. İyi yine dayanıklı cinnet geçirmeni sağlayan nedenlere bak bie gün sonra düşün o kadar önemsizdir ki kırdığına bağırdığına değmez az sakin ol rahat ol sal biraz kocanı , sen çocuk almadın eş aldın baban baya baskın olmalı ki kocanın böyle olması seni çok etkiliyor. Sen farklı seversin o farklı sever kimseyi değiştiremezsin. Sallantınız çok yüksek evlilikte çocuk yoksa zaten oran çok daha yüksek oluyor.
evet babam aşırı otoriter sağlam ama aşırı da güven veren aşırı ilgi veren aşırı sahiplenen bir babam var yani
ama kocam
umursamaz alaycı sahiplenmez ne bilyiim onu çok seviyorum
nişan döneminde bile nişan attı babama ağladım baba seviyorum diye sonra babam asla kabul etmeyecej adamdı ama gözyaşıma tamam dedi evlendik bu arada ben gittim ayağına yani
ama babam bana çok sordu emin misin ben senin sevginden eminim sen onun sevgisinden emin misin diye sordu ben de eminim dedim ama içten içe emin olmadığım halde onu çok ama çok sevdiğimden girdim bu evliliğe şimdi pişmanım
dediklerinde çok haklısın
hala onu aşırı seviyorum
ayrılsam da biliyorum başkasını alamam
ilk ve sonum o benim biliyorum bunu
ama işte
evet koca gibi saygı göstermem şart :(
çok sinirlenince napiyim yani susiyim dimi başka odaya geçiyim
takmiyim :/
nasıl yapcam bilmiyorum
gerçekten bilmiyorum
tek isteğim böyle beni delirttipinde onu dövmek ama gücüm yetmiyor :Ddddd
Ah ah siz kadınlar hiç değişmezsiniz 😅. Sevdiğiniz adamlar hep babanın tersi olur ama evlenince hep şikayet hep dırdır. Kocan farklı olduğu için onu çok seviyorsun baba otoriter çünkü rahat bir eş seni senden aldı ama sen bunu farketmedin çünkü babanın otoritesini kocandan bekliyor ona babanın karakterini kişiliğini oturtmaya çalışıyorsun. Eşinde annesinin kişiliği karakterini sana lanse edip oturtsa hoşuna gider mi? Adamı soğutmuşsun gerçekten. Aynen öyle saygı göster anlayış göster ılımlı ol baban değilsin sen. Susamazsın susabileceğine inanıyor musun abartıp büyütme tamam canım hiç sıkıntı yok de geç odaya sakinle gel yanına gerekirse yanlış anlama ama rahatla gel sonra baktığında hiç can sıkacak bir konu olmadığını anlayacaksın. Allah iyiliğini versin dövecekmiş dövmek için mi aldın bu adamı 😅
teşekkür ederim dediğin gibi hanım kız olmaya çalışcam napim :(
aslında biraz iri olup dövüp akıllandırma daha iyi olurdu da neyse kilo alamam :Dddd
çok sağol yardımın için
Rica ederim acısını yatakta çıkar odanın dışında sakin ol sal biraz zor olacak ama başarmak zorundasın evliliğin için 🙂. Umarım başarılı olursun. Allahım çıtı pıtıysan hiç kilo almaya uğraşma sonra kilo aldım diye dövünürsün çatlaklar falan 😅🤦🏻♂️bitmez derdiniz
Ne demek düşüncelerinde bir değişikliğe neden olabildiysem sevindim
bu arada bir şey daha sorabilir miyim
bir sinir olduğum konu da beni beğenmemesi
mesela o büyük göğüs kalça seviyo ben aşırı zayıfım
bazen şaka yollu diyo ben delirince de şaka diyo
bıktım yani
bu durumdan
Ne kadar zayıfsın boyun nasıl 165 var mı kilo 50 lerde mi? Göğüs 75A-B? Kalça düz mü iniyor bel kalça kıvrımın var mı zayıflıkta?
Erkekler de zayıf kız seviyorum desenlerde kadını gösteren kalça ve göğüstür yanlış anlama açık konuşuyorum biraz ama. Bu sebep ile eşin kilo almanı istiyor. Erkekler dokunduğunda kemik yerine kavramayı kalçaları hissetmeyi görüntü olarak dolgun kalçaları göğüsler de 80-85 B ya da 90B ölçülerine odaklanır ki dik dolgun göğüslere hiç bir erkek hayır diyemez. Eşinin de dışarıda dikkatini böyle kadınlar çekiyorlar hiç kimse bakıyorum demez ama emin ol dolgun kalçalı göğüslü kızlara bakarlar söyleyince tepki görme ihtimali kaynaklı yok ne bakması olur 😅
şöyle aslında 160 43 kilo
belim ince bir onu beğeniyor
ama küçük popo küçük meme diyor bazen
tamam şaka belki ama sonuçta insan karısını beğense sürekli bu tarz şaka (!) yapmaz
ayıp yani benim şevkim kırılıyor
daha da asbileşiyorum
daha az kadın hissediyorum
ya zaten böyle büyük kalça göğüs seviyor tanıyorum
Eşin öyle seviyor ise kilo alıp spor yapıp kalçaları destekleyeceksin kilo alınca göğüslerde de beden ölçüsünde büyüme olacaktır yeterli olmaz ise silikon taktır bayılacaktır 😅
beyefendi ben keyfimden kilo almamazlık yapmiyruö
huzursuzum
stresliyim
mutsuzum
ne iştah var ne bir şey
allahın köpepi kadınları keserse ben de üç jigola birden eve getiririm görür gününü
asabım bozulupr ya gece gece bak
yani zayıfım diye kadın değilim hata ben de
ama o bakabilipyr
bir de gülüyosun ne kadsr ayıp
ben de burada üzüntümü dile getiyorum
hepiniz aynısınız ya hepiniz
yok ya?
o neyi hakediyor da ben ameiyay olup kendime eziyet edicem
gitsin amelystla adam olsun
sonra bakarız
Zararı kendine veriyorsun. Ne diyim kocan bunu istiyor demek ki ve dile getiriyor erkek şaka yapmaz bozulacağını bildiği için şaka diyor ama olan bu. Kocana gülüyorum yani aklın nerdeydi anlamında o zaman ona göre eş bakacaktı seçecekti iş işten geçmiş bunu bir kadına söylemek çok incitir herşeyi yanlış anlamaya meyillisin Aslan Burcu olmanın bu yanı sıkıntı da neyse iyi geceler diliyorum sizlere hanımefendi.
Sen bunu söylediğinde ya da şöylesiysen zaten bitmiş demektir evlilik sağlıklı günler diliyorum.
çok ta umrumdaydı ben de 190 erkek istitorum kendisi 170 yer cücesi ben de kendime gülüyoru o hakde neden evlendim
size de iyi geceler
Yani beklentinizi karşılamayan 170 boy da bir erkekten de bamyadan fazlasını bekleyemezsiniz yanlış bir karar ve evlilik olmuş teşekkür ediyorum.
sen kadın kesiyor diyince evlilik bitmiyor?
siz kendinizi ne saniyorsunuz be !
hadi ordan
aldatan adam aldatılmalıdır şarttır !
sonra da tekmeyi basarsın
kadınları kesecekmiş de ben de evde oturup silikon taktırcskmışım
ne alaka ya ben onu sinirlendiğimden size insy yazdım hani ben iskelet mişim ya vah vah neden evlenmiş dediniz
ben fe böyle cevap verdim
yoksa boy moy tip umtumda değil karaktere bakarım
kocam gibi dış gönüüş delisi değilim yani
Ben sana kocana bunu söylediysen diyorum erkekliğine laf ettiysen kötü olmuş anlamında niye herşeyi yanlış anlıyorsun ya sokak ta hiç mi bir erkek dikkatini çekmedi anlık bakmadın etmedin 🤦🏻♂️, gerçekten nerelerden ne anlıyorsunuz Allah sabır versin sizde ki bu sinir takıntı altı üstü söyledim ne var bunda bakmak aldatmakta öyledir. Neyse ben kaçtım senin dırdırını kocan çeksin. Açık konuşuyorum diye bu kadar tepki göstermene gerek yoktu da neyse.
ne demek erkek görünce bakmadın mı
bu ne iğrenç bir zihniyet
bir de normalmiş gibi
neyse bana yardımınız dokundu ama asla fiziğimle alakalı yok adam haklı yok kilo al vs toplarına girip asabımo bozmasaydınız keşke
dırdırumu da kimsenin çekmesine gerek yok !
gerekirse tek başıma aynada kendime ederim
tavsiyler için teşekkürler iyi geceler
Evet iğrenç bir zihniyet ama toplum da görmüyorsunuz galiba haberleri olanları şu an yaşananları söylüyorum siz kişisel yükleniyorsunuz. Ben size adam haklı şöyle böyle demedim zaten eşiniz bunu şaka yollu da olsa hissettiriyor ve sizi rahatsız eden bir duruma dönüşmüş. rica ederim sağlıklı günler diliyorum.
evet bunu hissetirmesi onun terbiyesiz biri olduğunu gösteriyor
aptal değilim beyefendi 26 yaşında kadınım gerçekleri ben de biliyorum
iyi günler
Tabiki de çocuk değilsiniz evlisiniz sevgililik değil flört değil bunları söylemesi terbiyesizlik. Estağfrullah öyle bir şey söylemek istemedim. Teşekkürler iyi günler
kusura bakmayın
ama aşırı hassasım hele böyle dış görünüş konuları falan zaten özgüvenim lisede falan çok zedelenmişti o anlamda savunma durumuna geçip karşı tarafs saldırıyorum
tavsiyleriniz için çok sağolun
Sizi çok iyi anlıyorum kesinlikle hassas konular haklısınız ki bir kadına böyle konularla gelmek hiç hoş değil ki kilo mu aldın kilo mu verdin sorusu dahi kadını incitirken böyle olması durumunda savunma mekanizması olarak saldırmanızı doğal buluyorum. Ne demek kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.
yani bir de ben şu an rahatsızım
pskilojik olarak iştahım da kapalı tamamen
abur cubur bile yiyemem
zevk alamiyorum zaten yerken bile
bunları da biliyor
neyse ben artık
halletmeye çalışcam bir şekilde
en kötü boşancaz dünyanın sonu değil
hayırlı günler
Benslenme iştah üzerine yardımcı olabilirim isterseniz yanlış anlamazsanız uzmanlık alanım olduğu için. bu şekilde sizi oldukça fazla yıpratmış anlaşılan ve bu sizde bu şekilde bir konuma girmeye neden olmuş umarım kısa zamanda iştahınız açılır. Hayırlı günler
Çok sağolun :) zaten yine diyetisyene gitmeye düşünüyorum
Tekrardan tavsiyler için de çok sağolun :)
🙂Diyetisyen yardımcı olamazsa çözüm bulamazsa ben tavsiye veririm yazarsanız buradan unutmazsanız bende diyetisyenim yeme bozuklukları ve hastalıklar üzerine çalışıyorum 🙂. Ne demek iyi günler.
Ya benim dururum aslında pskololjik
Yoksa dahiliyeye dr gittim
Fizijsel sıkıntı yok
Kafayı düzeltmek şart :)
Fiziksel sıkıntı olmaz bu yaşta çok gençsiniz. Ruhen çökünce iştah kesiliyor püreli beslenin mideniz küsmesin mide kendini kapatırsa sağlık sorunları ilerde çıkabilir. Sadece sizlik bir durumda değil kendinizi de bu konu da yormayın eşinizinde kaçmadan gelip konuşması gerekiyor çift terapistine de gidebilirsiniz isterseniz.
Püreli beslen derken anlayamadım detaylı anlatır mısın
İştahınız yok ise enerjiyi daha kolay ve rahat almak adına patates püresi smothie tarzı süt yulaf veya cici bebe bisküvisi badem bal onları çekip tüketebilirsiniz daha rahat olur beslenme açısından çorba tüketin meyveleri yemek istemiyorsanız smotthie içine ekleyebilirsiniz yavaş yavaş mideniz de açlık tokluk hormonu dengeye gelecek açlık hissedeceksiniz iştahınız da açılacaktır.
Allah razı olsun
Dün geceden beri o kadar uğraştınız benim gibi deliyle :D
Çok teşekkür ederim
Allah size dert vermesin amin
:)
Cümlemizden inşallah Allah razı olsun 🙂.
Öyle düşünmeyin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım herkese yapı meselesi 🙂. Ne demek rica ederim kendine deli deme ayrıca sende böyle değilsin sadece yaşananlar ve olaylar bu hale getirdi sizi. Cümlemize dert vermesin amin.
Amin :)
Koç burcu ise pasif değildir. İçine atıyordur. Koçlar genelde öyle baskılara pek dayanamazlar. Size olan sevgisinden içine atıyordur.
Hayır zaten krize girdiği oluuor
Ama ben istiyorum ki onun kontorllünde olsun
Nebiçim karı-koca ilişkileriniz var. Yorumları okudum da en son söylenecekleri , an başta söyleyip duruyorsunuz
siz evli misiniz?
çok mu iyisiniz kocanızla
çok iyiseniz tavsiye verin
yoksa boş eleştiri yap diye sormadım soruyu
Ne güzel
O zaman ne tavsiye ediyorsunuz?
Anladım sağolun
Tam olarak anlayamadim ama esin sakin sende bi is yapilcaksa hadi hemen yapalim nie oyalanioz gbimisin
olay şu
bazen beni sahiplenmediğini hissediyorum harekrtlerinden
ve kan beynime sıçrıyor
başliyorum saydırmaya işte
adam değilsin şöyle böyle diye
bazen gerçekten pasif kaliyor
ne yapmalıyım bilmiyoruö
sessiz mi kaliyim
kabuğuma mı çekiliuim o daha aktif olsun diye ne yapıcağımı bilmiyırum artık :(
Hmm kiskanclik krizi olan biri degil yani herkesin huyu suyu farkli demekki hem sakin biri hemde sana cidden cok guveniyo bide disardan cok olgun duruyosan akli basinda kiz ben karismayim o biliyodur her zaman ne yaotigini gbi dusunuyo olabilir bunu kirmak icin bikac cocuksu sey yap bakalim tavri nolcak
ya ben zaten evcimen bir tipim hep evdeyim öyle asla açık saçık giyinmem
zaten fiziğim de çok iyi değil biraz fazla zayıfım o da ayrı konu zaten beni beğenmediğini de biliyorum içten içte o daha büyük göğüs kalça seviyor bunu şaka yollu söylüyor ben delirince de şaka diyor falan
bu da mesela beni dolduran bir olaylardan biri beni beğenmediğini bildiğimden ona daha da öfkem artiyor ve kavga anında büyük patliyorum nefret gibi oluyor içimde çünkü ben onu bu kadar severken beğenirken ki kendisi brad pitt değil? ama sevgi böyke olmamalı işte
bilmiyorum
aşırı duygusalım
o lay lom
istiyorum ki o sürünsün ben lay lom oliyim :(
Ikinizde surunmucek bi cozum bulunsa daha iyi olur sadece iliskinizin monoton ayni dongu icinde kalmasi degil basi saka yollu iletisimle baslayip birbirinizi incitmisiniz aslinda seni begeniyo begenmese evlenmezdi ben sonucta sevmek asik olmak ilk his birbirini tanimiyosun tamamen ilk dis gorunuse kapiliyosun sonra tanidikca iste aradigim hayat arkadasim diyebiliosun ya da bizden bi cacik olmaz gibi gibi kisaca lutfen kirgin kalmayin
hayır aslında ilk zamanlar daha iyidi kilom
sevgililik nişan dönemi beni aşırı üzdü yıprattı bu
ben 40 lara düştüm hatta 39 38 gördüm
şu anda 43 falan anca oluuor
yani zaten şu an da mutsuzum asla iştahım yok
şu an beni beğenöediğini biliyorum zaten
bunu zaten sürekli de ima ediyor
43 kilomu hadi canim baya kus gibisin ama tabiki bu sadece istah degil bunye ilede ilgili peki evlenmeden once ne gibi aktivitelriniz vardi sonucta seni mutlu ediyoduki evlendin yani suanki sorunun bas kaynagini bulmaliyiz mesele dis gorunus degildir insanin hayat arkadasi kilo verdikce kendide uzulur yikilir ben nerde yanlis yapiyorum diyodur mutlaka bnce bi tatile ihtiyaciniz var birbirinize sicacik zaman ayirmaya
valla beyefdni ben açık konuşiyüm ben kara sevda gibi sevdim buny
by nedenle evlendim ve pişmanım
sevgim her şeyin üstesinden gelecek sandım
ama olmadı
teşekkür ederim güzel sözleriniz için üstteki biri de git kilo al (sanki keyfimden almiyptum) spor yap popnu büyüt yok işte erkekler böyledir kadınlara bakar dışarda kadın kesiyodur bikmen ne öyle asabımı bozdu ki
neyse bilmiyorum artık ne yapıcam
sinirlenince dua mı okusam napsam :D
tamam siz kara sevda sevdiniz bunu basaran sizi kendine asik eden esiniz hayat arkadasiniz yaninizda bugun neden ayni sevgi olmasin neden ayni duygular olmasin sanki evlenmeden once 65-70 kg dunuzda sonra 40 mi oldunuz zati evlenmeden oncede en fazla 50 civarmisinizdir yani sizi zayif gormus zayif begenmis sizi boyle sevip kabul etmis sizde ustune cikip benimle zorla evleniceksin demediniz ya sonucta iki tarafta birbirini istedi lutfen hayat arkadasiniz yuvaniz soz konusu burada buyuk bi deger var
işte ani öfkelerimi hep törpülemye çalıştım
ama evlenince patlak verdi yine böyle olaylarla
tabiki sevgi var
ama tek taraflı
onunki bence onu sevmemi seviyor gibi bir şey
benim gibi onu böyle delice sevecek biri olmadığını biliyor hangi enayi var bu devirde kız :D
yani işin aslı bilmiyorum ya
kafam aşırı karışık
belki de boşanmamız daha hayırlı olacaktır bilemiyorum
Kesinlikle yakin surecte cocuk yapmayin bi esinizle birbirinizi tartin belki anlik tepkilerin buyuk yansimalari oldu ic dunyanizi cocuklugunuzdan gelen ailevi duygular ve hayallerinizi bilemem ama kesinlikle isler Şu an yolunda gibi gozukmesede ortada tam olarak birbirnizi neden incittiginizi henuz farkedemisiniz
yani mesele şu
ben fazla darliyorum o kaçiyor o kaçtıkça kavga gürültür
Ama durduk yerede darlamiyosun sonucta birlikte yapmak istedigin bi aktivite veya dusunce var ve oda sanki hergun arkadaslariyla takilmak istiyo gibi kacamak yol ariyo ama yatio ama kaciyo vs bu arada calisiyomusun sanki bu yazdiklarindan birazda hep evdeymisin evde bunalmaya basladin sana istedigin hakettigin ilgi tam yansimiyo die sanki oyle bi izlenim yaratii bnde
aslıda şöyle
evet ben çalışmiyorum
işten gelir öyle arkadaşlarıyla falan değil
ama bazen aynı evde iki yabancı
ben biliyorum
eğer ben gitmesem yanına televzyyon telefon
devam eder yani öyle
ben de isyiyorum ki o çabalasın ya
bıktım artık yıldım yani
mutlu olmak sevilmek tek Arzum bu
Anaaa evde esim okcak tv izlerimde esimde kucagimda yayilcaksa oyle kucagima gelmiyosa ben gider alirim ciz biz yapiyosa demekki bende bi sorun var die dusunurum senden uzakta rahat edebilmesi oldukca ilginc sanki evlendik artik basimiz bagli kopruyu gectik iste yenilige ya da heyecana ne gerek var standart altinda tingir mingir devam die dusunuyo gibi demek bide cocuk olsa gece baya uyucak cocuk uyandikca sen tek bak hasta oldukca sen tek ilgilen yemek sen tek yap oooh masalah
şöyle aslında anlayışlı iyi biri
tek sorun ilişkiye bakış açılarımız farklı
o aşırı mantıklı bakiyor ben çok duygusal
bir de ben aşırı sinirlenip öfkeliyim işte
Sinir ofke soyle dusun ikinizde sinirli ve ofkeli olsaydiniz buyuk bi ihtimalle Şu an sadece sozlu taciz degil baya siddet uygulama olurdu iki taraf adinada o yuzden bu surecin sadece birinizde olmasi bence isin iyi tarafi bu sessizlik umursamazmis gibi bakislar seni bazen delirtip bos duvarami konusuyorum ben gibi dusundursede aslinda oyle degil ancak karsindakinin yapisi seni asla kirmamak uzmemek uzere kurulu uzmemekten kast ettigim sana deger vermemesi ya da ilgisiz birakmasi degil kesinlikle sadece kirici olmamak
keşke bağırıp çağırsa da adam gibi sahiplenebilse
napiyim ben
süs gibi oturan adamı
yok yok zaten onun da bir sinir krizi geliyor bazen
Bnce sadece esinize ona ac duygularinizi belli etmelisiniz sizi kucaklamak icin can atmali ki icindende geliyodur bazi surecler onuda evlilik ici gurur noktasina itmistir buda hayalindeki herseyi yapabilmesini kisitliyodur en basiti kimse ayni yatagi ayni yemegi paylastigi ve kesinlikle kendine ait oldugu esini kaybetmeyi istemez iki taraf icinde sadece bazen arada bi durgunlasip ozlem duygusunun tavan yapmasi gerek
doğru diyosunuz da beb zaten aşırı belli ettiğim için kaçiyor benden
ben kaçsam o kovalasa daha iyi olcak da
işte nasıl yapcam onu bilmiyorum hiç
yok işte
onun karakteri garip
ben küssem o da küser
üstüne gitsem bu sefer de kaçar
ne yapcağımı ben de bilmiyorum
teşekkür ederim tavsiyelerin için
allah razı olsun
Koc burcu erkeklerj boyle hepsi, Tahminimce Nisan dogumlu? Cunki onlar oyle oluyor. Nisan ayinin ilk 10gununde doganlar. Bide siz kiskancmisiniz? Kiskaninca ne tepki veriyor?
Hayır bu Mart
Ben kıskancım
aslında kıskanç
ama fırsat vermiyorum
erkek gibi sahipleniyrıö
dediğin doğru
geri çekilme yok
sürekli ileri
sürekli ileri
çok sağolun denicem iyi günler
Aslan kadınlarını koç erkeklerini sevmem.
@Morfeo erkeklerde çok iç açıcı değil
@secilsimsek soruna faydan yok ne die yazıyosun
Keyfim istediğini yazar her yoruma açık değilsen soru sorma
Bak zekanı kullan
Soru sorma demişsin dimi
Soru sordum evet sen boş muhabbet yap dite değil
Çözüm aradığım için
Şimdi uza
Daha anlayışlı olup akışına bırakmayı ogren
ya ben mutsuz oldum mu rol yapamam
ama sinirlenip üzerine gitmem de doğru değil
sence napim
trip atıp köşeme mi çekilyim
işte öyle bir dünya yok :D
ben konuştum mu içimden haydar abi çıkar sinirliysem tabi
ben isyiyorum ki o erkek gibi söz sahibi olsun ben susiyim ama bilmyırum nasıl yapıcam :(
gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı :/
🤣🤣
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?