Demin minibüsten iki kız indi, süper mini bir şort ve sırtı gogsu açık bir bluz.. Her yerleri meydandaydi
Bir erkeğin buna bakmamasi imkansız ama sevdiği olursa da aynı mıdır erkek?
Demin minibüsten iki kız indi, süper mini bir şort ve sırtı gogsu açık bir bluz.. Her yerleri meydandaydi
Bir erkeğin buna bakmamasi imkansız ama sevdiği olursa da aynı mıdır erkek?
Herkes oyle giyiniyor zaten ya bence kimse kimseye bakmıyor yani nerde yasıyorsun bilmiyorum ama benim yasadığım yerde kimsenin dikkatini çekmiyor oyleleri yani herkes kendi halinde kimse bakmıyor ben bakıyorum çünku bakıyorlar mı diye hiç bakan yok yani binde bir bakan olur. Yani ben öyle giyinmiyorumda oyle giyinenlere bakan oluyor mu diye bakıyorum kimse bakmıyor
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Antalyada
Valla samimi söylüyorum kimse kimseye bakmıyor normal yani sıradan görüyor
Tahmin etmiştim aslında sorarken
Antalya'da sokakta çıplak geziliyor dolayısıyla halk alışkın
Valla kimse kimseye bakmıyor normal goruyorlar hatta oyle giyinmeyenler dikkat çekiyor ama evet baska yerlerde çok tuhaf karsılıyorlar bunu herkes bakıyor da bizim burada kimse kafasını bile kaldırmıyor
Sevdiğim vardı gözüm ondan başka bir şey görmüyordu güzel değildi ama onu çok seviyordum otelde çalışıyorum bn bir sürü yabancı taş gibi kızlar geliyor hepside tangayla felan dolaşıyor bana hiçbiri güzel gelmiyordu bakmıyordum
Senin gibi adam milyonda bir filan işte..
Cevap
12Cevap
Erkeklerin çoğu bakar ama ben yapmam tabi şu an bakarım tek takıldığım için 😏
Tabi inandırıcı gelmiyor ama öyle
Yahuj tabi bakilir ne var bunda göz jauaar rahat bırak çocuğu
Kusura bakma da bir kız olarak ben bile bakarken, eğer göz kayması olmuşsa buna kızamam çünkü refleks olarak bile göz kayabiliyor ama dikizlercesine sapık gibi bakmamalı tabii. Yani çok sevse bile ever bakabilir. Ve bu normaldir.
Bu konunun sevmekle ilgisi yok erkek olan illaki bakar aksi eşyanın tabiatına aykiri
Bakar söylenirim heralde.
Aşktan gözüm bir şey görmez Dİ
Tüm erkekler bakar sen yanında olsan bile
Bakarım. Hatta fazlasını da yaparım.
Ben bakmıyorum
Hep aynıdır erkekler bakar bakar bakar bakar
Bakmazsak ayıp olmazmi
göz kayabiliyor
Evet ister istemez
Bakarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?