Labioplasti (iç dudak sarkması) yüzündren psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?

Ergenlikten sonra 15 yaslarimda bir gariplik oldugunu fark etmiştim özel bölgemde. Arastirdiktan sonra labioplasti olduğumu öğrendim. iç dudaklarım disarida ve büyük. Yıllardır bunu annemden saklıyorum. Univeristeye baska sehire gittigimde para biriktirip ameliyat olmayı düşünüyorum ama nasil yapacağım bilmiyorum. Kendimi cok kotu hissediyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Özel bölgem dışında tüm bölge lazer epilasyonum bitti. Annem ısrar ediyor özel bölgen icin de git diyor ama ben kendimden bile cekinirken baskasinin bu durumu görmesini asla kaldıramam. Bir sekilde ikna ediyorum daha erken birkaç yıl sonra giderim diye. Mayo veya bikini giyemiyorum tatillerde deniz şortu giyiyorum. Cok özgüvensiz hissettiriyor bu bana. Ne yapmalıyım sizce ameliyat 15 bin liraya kadar çıkıyor.😢
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda kendiminkinden baska vajina da görmedim tam bilmiyorum ne durumda sadece çizim olarak gördüm ve onlarda iç dudak gözükmüyor bile
Güncellemeler
+1 yıl
Ergenlik doneminden sonra oldu ilişki sonucu olmadı. Daha önce cinsel ilişki yaşamadım
Labioplasti (iç dudak sarkması) yüzündren psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?