Güncellemeler
+1 yıl
trincel. com diye forumlari varmis biraz inceleyin nasil aptal olduklarini kendiniz goreceksiniz.
kadin dusmani 180 alti cuce vitaminsiz erkeklerin olusturdugu bir toplulukmus her yerde kadinlari rahatsiz ediyorlarmis. keske dunyadan temizlenseler hepsi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
o ne la ilk defa duydum.1.80 ustu olup kadinlari rahatsiz edenlere ne deniliyo
bana sevgili yok diye aglayan ezik erkek surusune incel deniyor
Kotu erkekler ile sevgili olan kızlardan daha ezik olamaz kimse
@Yaşayabilmerem aynen
İncel ne bilmiyorum da 180 altı olunca cüce mi olunuyor
teskilat gibi damladiniz yine gereksizler
30 undan sonra tabii 190 bir erkegin seni * istiyorsun bu da olmuyor burada kuduruyorsun
lan hayata bir defa gelmisim onda da en iyisini istemek benim hakkim kudurma sevgili bulamiyorum diye elalemin kizina bacisina
Ne alaka kaşar kızı seni. Ben sana laf atmıyorum sen millete laf atıyorsun
Sen kimsin ki en iyisini elde edecekmissin. Ayrıca 190 mi en iyisi oluyor niyeymis o. Senin gibi bir aptal kız benimle dışarıda konuşmaya cesaret bile edemez
öff incel ezik baydın be sus artık
İncel sevsin seni
Sevgisiz ilgisiz kalmış güzel olmayan kız egosu. Oturma organımla guldugum tipler çünkü istedikleri uzun boylu yakışıklı erkekleri manken gibi güzel taş kızlar kapıyor
@Yaşayabilmerem fakat senin bu dediğin ona destek vermekten başka bir şeye yaramaz. Yani 180 altı o manken gibi kızlari alamaz gibi bir mana çıkıyor
Güzel kız tipsiz erkeğe bakar çok gördüm ama yakışıklı erkek çirkin kıza bakmaz.
lan sizin kafaniz basmiyor 180 neyse de 175- hastalikli boy oluyor kafa calistirin az kafa 175- kiz miz bulamaz o boyla kimsenin kimseye de sevgili olma borcu yok. nokta.
Bizim sınıfta da vardı bir tane ezik kiz. 145 150 boya 70 80 kilo ve kendini dünyalar güzeli olarak görüyordu. Acıyorum çirkin kızların ağlamalarına
Hastalıklı boy ne aptal kız?
171 im 170 kız bana aşıktı? 175 altı olup manitasi olan birsuru erkek var
Sen de hastalıklı bir zekaya sahipsin o ne olacak
siz incel formundan mi geldiniz buraya yoksa beni mi trolluyorsunuz?
Sana bu kafayla kimse bakmaz söylüyüm, çünkü erkekler çirkin kız istemez. O konuda sizin şansiniz yok ama biz kısa da olsak tipsiz de olsak işimizi bilip tavlayabiliyoruz güzel kızları by by yazma artık
Kanka sen de o incel erkeklerin kız halisin farkındaysan?
boyum 1.98 olunca herhalde ondan duymadım ya ne saçma tuhaf şeyler var böyle :)
hahajalsll güzelim 176 yım 18.5 cm penisim Allah vergisi çöpe mi gitsin roket gibi çoğu uzun adamda yok sevişirken anlayacaksın o uzun adam penisi uzun olmayınca heybetini kaybedecek hadi kendine iyi bak birtanem
Kısasından uzununa ne kadar kadınla yattım aklın durur tatlım hepsi seks performansıma hayran
176 dikkatimi cekmez sevgili olmam ama kisa da degil
Sevgiliye ihtiyacım yok tatlım radarda çok var şu an
Bişey düşünemiyorum kendi problemleri ama karşı cinsinde buna benzer tuhaf problemleri artmaya devam ediyor. Bence genel olarak bir problem mevcut
Kim ki bunlar
sevgili bulamiyom huuu diye aglayan ezik surusu
Hahaha az önce baktım da ne yaşıyor bunlar
kadinlara kin kusuyorlar bize sevgili yok diye sanki bunlara bir sey borcluymusuz gibi kafalari sakat
Suçlusu kadınlar işte
@Yaşayabilmerem kadin bulamiyorsan senin sucun bro kadinlari lekelemeyi birak.
Benim suçum niye olsun kanka siz nerede işe yaramaz it puşt berduş var onlarla birliktesiniz
Bir erkek yalnızsa efendi düzgün biridir. Serseri it kopuk erkeklerin yalnız kalma sorunları yok çünkü
@Yaşayabilmerem ya incel ezik sovdurtme sulalene sikayet edicem yoksa kadinlari kotulemeyi birak
Sen erkekleri kötülerken iyi mi? Siz bize ana bacı sövün, hepiniz aynısınız diye genellemeler yapın azcık da biz size laf edince hemen kudurun. Yok öyle ya ma sizin birsuru hatalarıniz var bizim ne hatamız var?
Evet şiddete meyilli sadakatsiz çok fazla erkek var. Niye var biliyor musunuz? Çünkü siz sizi seven sadık efendi erkekleri sevmediğiniz için öyle adamların eline kız eli değiyor sonuç ne? Şiddete cinayete kurban giden kadınlar...
Demin ahkam kesiyordun noldu şimdi? bir şey yazamadın
Bu grubun disindayim zaaa
180 altı cüce mç oluyor kasar
aha damladı bir incel ezik
Aha konustu kasar peyniri
Ksksksksks
Acıyorum sana
incel ezik? mad?
Haklılar