Takip atayım mı?

Olay biraz karışık ama umarım hepsini okursunuz şimdi ben aşk ilişkilerinde asla adım atmam hep adım atılmasını beklerim bu durumun hatalı olduğunu bildiğim için bir kere de ben adım atmak istedim hikayelerime like atan çocuğa ilk ben yazdım bu çocuğu A kişisi diye bilin çocukla çok uğraştım ilk mesaj ben her sabah günaydın ben numarayı alan ben date ayarlayan ben her şeyi ben yaptım çocuk biraz utangaç geliyordu o yüzden ama sonra baktım çocuk hep çevrimiçi wp de ben yazıyorum anında çıkıyor 10 dakika sonra cevap veriyor sonra giriyorum bakıyorum yine çevrimiçi ben de üzüldüm onunla konuşurken kimseyle konuşmuyordum bir de başta karakterimi de dedim size kendimden bu kadar ödün verdim yine de sevilemedim diye üzüldüm sonra ben çocuğa günaydın yazmayı kestim iki gün o yazdı sonra o da kesti ama bu sürekli çevrimiçi bu beni daha çok üzdü hiç umrunda olmadığımı sevgili yapıp mutlu olduğunu düşündüm o sırada bana yazan başka kişiye buna da B kişisi dersek o başkasıyla konuşuyorsa ben de konuşurum diye konuştum başta çok soğuk yaptım ama sohbetini ilerleyen süreçte çok sevdim A kişisini unutup tamamen B ye yöneldim daha sonra tam ilişkinin adını koyacakken B kişisi (ben başka şehirde üni okuyorum Mayıs ayında oldu bu olanlar) zaten tatile gircez adını koymayalım dedi ben de sen beni yedeğe atıyorsun dedim sinirlendim engelledim her yerden attım onu silip atarken a kişisiyle takipleşiyordum onu da çıkardım a kişisi birkaç gün sonra beni niye çıkardın diye sorunca kavga ettik o da öyle bitti ama bu kardeşiniz mal olduğu için bir ay sonra B kişisine takip attı takiplestim b kişisiyle bir ay sonra bu sefer B kişisi beni çıkardı ben de b kişisini sildim o elendi onun hikayesi bu kadar aslında A kişisi de elemişti ama geçen nasılsın diye mesaj atmış normal bir şekilde konuştuk şimdi ben onu çıkardım ya konuşmadan sonra barışmışta olduk acaba takip atsam mı diye düşünüyorum aşk hayatında hiç başarılı olamadım çevremde kimseye güvenmiyorum o yüzden size soruyorum şimdi napayım
Takip atayım mı?