Merhabalar, biz 5 senedir sevgiliydik evleneli 1 ay oldu. Ve birinci ayimiza girdiğimizde eşimin eltimle konuştuğunu ve mesajlastigini gördüm ama mesaj silinmişti. Daha önce de çok samimi oldukları için araya mesafe koymasını istemiştim. Ama dinlemedi ve benden gizlemeye çalıştı. Açıkça söyleseydin ne diyecektim dedim. Aramaları da silecektim ama unutmuşum dedi.
Daha önce nisanliyken ikimizde telegram uygulamasını silmiştik. Hatta eşim istemişti sileceksin diye bugün telegram açmış arkadaşım katılım mesajını gönderdi öyle öğrendim ağzını aradım ama söylemedi.
Ne yapmam gerekiyor?
Daha önce nisanliyken ikimizde telegram uygulamasını silmiştik. Hatta eşim istemişti sileceksin diye bugün telegram açmış arkadaşım katılım mesajını gönderdi öyle öğrendim ağzını aradım ama söylemedi.
Ne yapmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zor birsey. takip et yine bu sekildr her turlu yakalarsin zaten. ya da geceleri sen uyudugunda vs konuşabilir. bir gun kalk ve gözlemle. emin olmadan birsey yapma ama birseyler sakliyor gibi duruyor. eger varsa sil gitsin ziyan etme kendini onunla
Teşekkür ederim çok sağolun öyle yapacağım
konuşsunlar ne olacak ki
Konuşsunlar ben ona bir şey demiyorum ki sadece neden benden gizliyor
Neden mesajları arama kayıtlarını silip beni canım yerine koyuyor. Bana şunu konuştuk dese tamam der geçerim
onu da kendisine sor artık bilemiyorum yengesiyle arası iyi de olabilir belki kendi abisi hakkında konuşmuşlar yani
Eğer silmişse saklayacak bir şeyi var demektir
Evet mesajı silmişti arama kayıtlarında mesajin bildirimi vardı bastım ama mesaj silindi bildirimi geldi. Arama katitlari duruyordu. Bu olaydan 4 gün sonra da telegram çıktı ortaya
Ben olsam şüphelenirdim evlenmeden önce eltinle arası nasıldı
Çok iyilerdi
Zaten bende bu durumdan rahatsız olduğum için görüşme demiştim benden gizli görüşmüş
Bu iş samimiyetle başlar her türlü muhabbetle devam eder sonra gerçeğe döner
Umarım öyle bir şey yoktur
Fazla samimiyet tehlikelidir
Yerinde olsam araştırma yaparım
Nasıl
Yatağına alma
Öyle mi araştırma yapacagiz
Soğuk davran ama uzaktan izle hal be hareketlerini
Bu ne hızz
Anlayamadim
Eşin diyorum baya hızlı
İyice araştırın
Teşekkür ederim
Ağzına suçç
Güzel trol
Neden
Exper kasıyorsun
canım mısın? İlk sorum
Ve sırf bu konu için katıldım çünkü kafam çok karıştı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Buranın puanlarından daha önemli şeyler var hayatta
Mal mısın sen ben eşim telegrama katıldı benden gizli diyorum sen ne diyorsun hadi ordan git
Hahahahaha tamam gerçeksin
Az daha bekle
Ben o kavgadan sonra bir daha gorusmeyeceksin dedim ve sonra telegram çıktı kafamın ici susmuyor
Kafanin rahat etmesini istiyorsan tam emin olmak için bekle derim
Teşekkür ederim
Umarım şüphelendigin sey dogru çıkmaz
Umarım