Hem benimle olmak istiyor hem başka şeylere devam etmek istiyor. Ben neyine güveneyim?

Eski sevgilim tekrar geldi yazdi. Tekrar birlesmek istiyo, baska konu yuzunden ayrilmistik. Zamaninda ben onu online oyuna cagirdigim da kizlarla oynamayi sevmiyorum derdi oyle oynamazdi benimle. Simdi duydum ki ortam kurmus. 3 kiz var ve o 2 erkek. Ordaki arkadasinin arkadasini takip ediyo (kiz) instagram dan.. Oyunlar oynuyomuslar.. cok zoruma gitti.. kendimi mal gibi hissettim. Calistigi yerde yeni calisan varmis onu takip ediyo. Yeni elemani iste fotograflarimi begenirmisin demisti benimki de hepsini begendi. 2020 den kalma fotograflari bile. Kizin profili herkese acik, pozlar falan veriyo takipci sayisi artsin diye, oyle fark ettim… kalbimde hala varsin diyo tekrar denemek istiyorum diyo.. ama diyorul madem kalbinde varim neden bunlari yaptin? Kizlari ekledin begeni yaptin oyun oynadin? Kalbinde ben varsam yapmayacaksin bunlari dedim.. sevgili degiliz diyo farkindaysan dedi.. iyide hep birlesmek istiyo benimle hem bunlara devam etmek istiyo. Isine geldigi zmn istedigimi yaparim.. isime gelmedigi zmn kalbimdesin diyo.. ben bunun neyine guvenil tekrae birlesiyim?

Hem benimle olmak istiyor hem başka şeylere devam etmek istiyor. Ben neyine güveneyim?