Birlikte şarkıların kliplerini yaşayacağım sevgilim ne zaman ortaya çıkacaksın acaba?

Sevdiğimiz şarkıların kliplerini yaşayacağız , kitap , gazete , dergi va okuruz, dil öğrenir gezeriz , satranç vs gibi oyunlar oynarız okey falanda sporların hepsini yaparız yemek yaparız dans ederiz şarkı söyleriz daha niceleri saysam bitmez. Zeki olacak akıllı düzgün efendi ama korkak olmayacak tatlı , kibar , saygılı, güvenilir, eğitimli nerede ne yapması gerektiğini bilen ama yeri gelince deli olan hajaja deli dolu , sadık , bana deliler gibi aşık 🥰 cahil olmayan düşüncelerimizin uyuştuğu kadınlara doğaya hayvanlara çocuklara insana saygısı olan bir canlıyı incitmekten korkan ve en önemlisi içinde Allah korkusu olan bir erkek var mı önce sevgilim sonra kocam olsa tabi hayal bu çünkü Türkiyede böyle bir erkek modeli yok fazla umutlanmak yorar insanı aman ne güzel hayal kuruyordum aklıma geldi sinirlendim
Güncellemeler
+1 yıl
Not :Buradan aramıyorum arasam o şekil belirtirdim ve de fikirlerimi çalmayın sakın neyse zaten detay vermedim detayı en güzeli haha
Birlikte şarkıların kliplerini yaşayacağım sevgilim ne zaman ortaya çıkacaksın acaba?