Yardım eder mısınız Çok saçma bişeyin içinde kaldım?

Meraba benim çocukluk askim vardı aradan seneler geçti tabi şu an evlenecek 1 senedir kardeşinin yakın temasını farkettim ve uzak akraba ikiside bir araya geldiğimiz çok zaman oldu aynı evde kaldığımız zamanlar düğün dernek olduğunda vs. Bu kişinin abisi yani çocukluk askim hayatında biri varken ilgi gösterdi unutamıyorum vs demişti ve ben o zaman çok kötü bir bosluktaydim biraz yakinlastik aradan zaman geçti kardeşiyle arkadaş gibiydik ama o da biliyordu tabi abisinin duygularını çocukluk aşkı olduğumu vs derken çok kötü bir dönemden geçerken baktım biz sürekli görüşür konuşur hale gelmişiz hayatımda çok buyuj sıkıntılar oldu bunları anlatmıyorum. Işte o dönemlerde kardeşi de tabi biliyordu abisinin davranışlarını söylediğim gibi yakınlaştı benimle ben olmaz dediğim halde bile sonra karşı koymadım hatta sanırım âşık olmuştum durum bundan sonra başlıyor tabiki bu abisiyle olanları bana yaklaştığını herşeyi öğrenmiş ben inkar etmedim çünkü o yoktu bile ve de dediğim gibi biliyordu hislerini abisinin de. O da gitmiş abisine benimle de yakınlaştı vs demiş ikisi birbirini gaza getirip bana neler neler dediler. Abisinin düğünü var yakında 1 haftaya kadar buna rağmen çıldırmış gibi üstüme geldiler ve en güvendiğim insan bile neler söyledi tabiki benim de yanlışım var hislerime engel olmalıydım ama aynı yemeği paylaşıp dertleri paylaştığım insanlardı bunlar midesiz vs neler neler kendimi iyi hissetmiyorum.

Yardım eder mısınız Çok saçma bişeyin içinde kaldım?