AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni gördüm seni aradım onda de ağlar bile önünde sksjsj
bana gelirse yaparsın inşallah
basina*
😂😂
bitmiyorsunuz anasını satayim ya ne vizyonsuz bu tr kızları
hatamızdan ya da yanlışımızdan ders çıkarıyoruz bi insana bi damga vurmak çok kolay ölene kadar o üstüne yapışıyor ama sorsan senden benden daha ahlaklı yüzlerce insan var ben kendimden çok utanıyorum kabul ama vicdanımın altında ezildiğini bilemezsin ne kadar acı çektiğimi tahmin edemezsin
yaparken ahh mmm myeeas derken utandın mı silah zoruyla mı yaptın zorlamı yaptırdılar hep böylesiniz pişmanım pişmanım
zorla olmadi ama cinsel ilişkide olmadı insan yargılamak çok kolay hayatımda değildi o da çok şey yaşadı cinsel hayatı vardı başka şehirde bana birini nasıl bozduğunu anlattı sen ne diyorsun siz çok mükemmeldiniz kadınlar haksız aynen
her zaman kadınlar meyillidir aldatmaya evlide olsa nişanlıda olsa yaşı 20 de olsa 40 da olsa neler tecrübe ettim ben gayet iyi tanıyorum kızları hayatında biri varken sanal konuşmak flört etmek bile aldatmaktır senin yakılaşman ister sks olsun ister öpüşmek olmuş aldatmak aldatmaktır
tamamda erkeğin umrunda değildim o da başka şehirde basılarıyla yatıp kalkıyordu ve bunu bana anlatıyordu iyi misin anlamıyosun sanırım o kısmı
ben anlıyorum seni de senin yaptığının tutulur bi yanı yok yani senin ne farkın kaldı o karaktersiz orsp cocğundan söyler misin seninle onun arasında ne fark kaldı böyle bir şey yapıyorsa hayatından çıkaraktın
çok sevdim tek sucum çok sevmek kalktım tam nereye gittim o beni ortada bıraktı gel al dedim gelmedi ve cidden zor zamanlar yaşıyordum aşamadım evt haklı değilim savunamam kendimi amasi yok ben affedemiyorum daha kendimi ama vallaha çok seviyorum yemin olsun böyle bitsin istemiyorum
olan olmuş bütünlük bozulmuş artık başta onun seni aldattığını duyunca bırakacaktın seni aldatan birini nasıl yakıştırdın kendine neyse geçmiş olsun
ayrıydık bir yıldır bu aldatma sayılmıyo sonuçta sevgili değiliz mantıken o beni aldatmış olmuyor ben onu ama tek sıkıntı abisi olması istr
ne diyeyim ki
abisi kardeşine söyler mi ben bu kızı yedim diye sevgiliyken
Söyleyebilir evet kardeşler sonuçta aranız da ne yaşandısa geçmiş olsun
abisinin söylememe ihtimali var mı açığa çıksın istemiyorum çok seviyorum abisiyle konuşsam mı
yapma etme diye
Arap saçına dönmüş bir ilişki kendi benliğini kaybetmiş bir kız bilmiyorum
evet bu arada yemin ederim ben böyle bir insan değilim farklı bi konumda görseniz tanısanız anlardınız halimi çok pişmanım çok utanıyorum en cokda kendimden Allahtan böyle bi hale gelmek istemezdim
Ne diyebilirim ki gerçekten üzüldüm durumunuza size eminim pırlanta gibi insansınız eminim ay parçası gibi yüzünüz vardır
kapıcam allah rızası için yol gösterin yardım edin
Ne bileyim hiç birini sevdiğim kadını aldatmadım bilmiyorum
biri senin kardeşine yapsa napardın kız çok pişman ama ve çok çaresiz
açık konuşayim ben beni aldatan eşime bir daha adam yerine koymam acımam ölmüştür benim için ki kardeşime yapsa o kızı kendi halinde bırakırdım vicdanında boğulsun
sevgiliyiz ve ilsikimiz c9k saçma yeniden başlayıp düzeltmek istiyoruz öyle düşünde cevapla lutfen
olan olmuştur biten bitmiştir daha da bir şey demiyorum
yani affedilmek abisi söyler gülüp geçerler mı demek bu
hayır her zaman aciz bir kız olarak anılacaksın belki de belki kasar belki kltak bilemezsin
ben denerim sevdiğim insan için yine denerim ama bana bu yakıştırmayı yapamazlar hayatda herkesin belli bi geçmişi var abiside kendiside tertemiz insanlar değil kaç kişiyle yatıp kalktılar herkes önce kendisine bakmalı ve bir şey demeden önce düşünmeli yarın benim başıma gelmez sabimin başına gelir demeli
abisi söylerse ortada çok severken kırılmış bir gönül kalacak benim vicdanım rahat değil ama onunki nasıl olacak yazık değil mi yani
aynen öyle çok şükür ne aldatmışlığım var ne de başka bir şey aldatan kadınla işim olmaz asla herkes dengi denginedir işte birbirinizi tamamlamış oldunuz
yani yapılanı affeder mi bilmiyorum çok korkuyorum ama deneyeceğim her şeye rağmen umarım toplarız belki çok zor olacak ama inşallah olur
sanmıyorum ama inşallah
Sktrla. n yollu. Pişmanligina eşekler atlasin.
yarın senin kapınıza tıklarsa olay görürüm seni kardesim
Haklısın. Babasına da yürü. mg
Gündüz kuşağı gibi bu ne mk yaa , hayır en acısı şaşırmıyorum da
beraberken yapmadin ayrıydık o da bir çok insanla beraber oldu ve bana birini nasıl bozduğunu anlatti
O da orspcxuhu sen de demk. ki. pisliğinizden diğerlerini korusun yüce Tanrı
Affedilemezsin
yemin olsunki çok pişmanım
Yok ya sen affedilemezsin
Biz erkekler ne çektik be ağlıyorm
çok sevmek istiyorum onu tüm her şeyi unutturmak yeniden baslamak
boş ver artık
veremem vallaha itler gibi pişmanım o da aynıyken başka insanlarla birlikte oldu
o hisleri nasıl yaşatıcaksınki geri
her insan şans hak eder taraftariyim ayrıydık sonuçta beraberken gerçekleşen bir eylem değil güven zamanla yanındaki hareketlerimden kazanılabilir kimseyi tek bir yanlışıyla yargılayamayız deniycem çok sevdiğimi görürse kendi gözüyle belki inanır
umarım beni yanıltırsın
insallah ben gercekten kendimi evimde hissediyorum onlayken abisi kardeşine söyler mi aramızda olanları sence
Abisi söylemez niye söylesinki?
Abisi yaklaşırsa ne yapacaksın
ve söylemekle tehdit ederse
La olum sen de saf misin ya. Gevşek kari işte. Ayak yapıyor
kardeşiyle sevgili olan kızla geçmişi var sonuçta niye soylemesin ben bu kızı yedim haberin olsun demez mı
abisi yaklaşırsa istemiycem bana zorla sahip olmaya çalışmaz inşallah ve tehdit etmez çünkü yapılan yanlıştan dönülmüş daha niye tekrarlansin hadi o dönem kardeşi hayatımda yoktu kardeşi varken o da böyle bir şey yapmaz inşallah Allah böyle bir olay yaşatmaz tovbemi görür
Bana o güveni veremedin emin değilim :/
@iZMiRCiTY AT TUT UMTUMDA DAĞILSIN BEN KENDIMI BILIYORUM ICIMDEKINI BIKIYORUM TOVBEMI BIKIYORUM SENIN DEDIKLERIN TIN YANI AMA IKI ELIM IKI YAKANDA OLACAK DIGER DUNYADA BI INSAN BU KADAR ASAGILANMAZ SENINDE BESER OLDUGUNU UNUTMA
eyvallah
Ya bi. Sktr. Sizin ilişknze. sokayim
@iZMiRCiTY şov diye sormadım ya insan gibi akıl ver dedik verdin şimdi sen sıktır git
Birini nasil 'bozduğunu" anlatan biri
Onun abisine yürüyen sen... La size akıl mi verilir.
Anca sövülür, hakaret edilir
Midenizi skym a
K
@iZMiRCiTY o yazıyı kaldır bence profilinde şey yazıyor YARGILAMA CUNKU SEN YARGILANMADIN DAHA pek oturmamış senin düşünce alt yapına bu bahsettiğini sadece insanların hayatına saygısı olan ve Allah korkusu olup etme bulma dünyasına inanan insan yapar hadi iyi geceler
Özür dilerim.
Birbirinize göre olmadığınızı, ilişkinizin sağlıksız olacağını düşünüyorum. İyi geceler.
affetmez
itler gibi pişmansam çok tövbe ediyorsam yanlışımı düzeltmek istiyorsam
Geçmiş olsun
çok pişmanım vicdanım beni yiyor resmen napmaliyim
Yapacak bisey yok artık
affetmez
çok pismansaaaam
O is mi oldu
hayır çok ileri gidilmedi
Eşinin abisiyle mi
sevgilimdi
Hmm rahatladinix mi