Selam arkadaslar, belki bazilariniz diyecek ne ask meraklisiniz diye ama yardim etmek isteyen lütfen bana bi akil versin. 2 aydir konustugum biri var ben durumumu izah ettim tanismak istedigimi söyledim öylede konusuyorduk. Basindan belli haftada 1-2 kere yazisiyoruz sadece. Cok iyi biri konusunca uzun uzun konusuyoruz ama ben bu konusmalarin hergün gerceklesmesini istiyorum. Cekingenmidir nedir niye böyle anlamiyorum. Neden hergün yazmyior, yazsa dicem zaten ama yazmadigi sürece bende yazmicam, biliyorum gurur olmaz bu islerde ama hep ilk adimi atan ben oldum cünkü cok hosuma gidiyor cocuk. Bunu ona belli etmiyorum tabii ama sohbetlerimiz güzel gidiyor gününü anlatiyor uzun uzun cok tatli buluyorum ama ben yazmayinca tik yok
Güncellemeler
+1 yıl
Evet haklısın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bazı insanlar karşıdaki yazmadıkça yazmaz. ailesinden uzağa gidip onlar aramadıkça özleminden ölse bile aramayanı biliyorum
bence çocuğa açıkla ona göre davran
Simdi cocuk gibi o yazdi ben yazdim sira onda gibi davranmak istemiyorum ama hep ben hal hatir sormaktan yoruldum ya.. triplere mi girdi bu acaba diye düsünür mü öyle bir insan degilim cünkü yazana yazarim kafasindayim biraz. Veya sıkıldı mı diye düsünüyorum
sorman daha faydalı olur bence en azından sıkıldıysa öğrenir ve rahatsız etmezsin
Evet haklısım
bol şans
Tesekkür ederim🌸
Eğer ilk adımın hep sen atiyorsan demek onun niyeti yok bence
O da yaziyor tabii ki ama hep yazmiyor iste ama güleryüzlü bir insan ne bileyim iste
Ondan gerçekten eminsen sorun yok ama kafanda soru işareti versa siknti işte
Mardinlimisiz
Efendi bi insan ama belkide ask mesk iliskilerinede alisik degildir bir yandanda güzel birsey. Hayir mardinli degilim
Anladimm
Peki. Senin ondan hoslandigini biliyormu
Ya söyle oldu. Ben ilk basta istemiyordum sinavlarim vardi annesi beni ona tavsiye etmisti, bende yalan yok istememistim ama tesadüfen bir yerde gördüm cidden isindim. Neyse sonra o da meslegi parasi olmadigi icin o yüzden ilk adimi sana atamadim dedi bana. Bende para önemli degil senin nasil biri oldugun önemli benim icin dedim. Sonra dedi tanisalim o zaman zaman ne göstericek bakalim falan derken konusmaya basladik iste. Hoslandigimi ama belli etmiyorum
O sana karşı nasıl hisleri mesala
Bende bilmiyorumki. Cok monoton
Ozaman biraz işin zor bencee
Bilmememn kötü iste
Yazismaktan anlamiyorumki. Tam acilamiyor sanirim
Sen ona o yolu açmışın ne açılamıyor
Haklisin valla, bulmus güzel kizi hala naz yapiyor
Böyle kız karsmiza çıkmadı yav millet hala naz yapıyor🙂🙂
Sizinle konuşalım mi
Bak sana yemin ederim naz falan yapmiyorum cok normal konusuyorum güldürmeye calisiyorum hala niye yazmiyor anlamiyorum acaba 2ay az bi süre mi
Valla olacaksa 10; gün bile yeter yani 2 ay çok bilee
Onunla konusmam lazim o zaman herseyi dile getirmem gerekiyor
Evet sizin şey konusalimm mi
Konustugum biri var zaten görüyorsun😀
O açıdan değil ya
Zaten konu o
Yok anladimda yinede
Aşk meşk işleri zordur
Bir yerden baslamak gerekiyor ama
İstediğinizi
Git açıl ona