TArtısma esnasında bebeğimi kaybettim ona söylemeli miyim?

Aldatılmıstım 2 ay önce ve bebeğim 3 aylık olmustu , bana hem temasla hemde kalbimi kırarak bebeğimi kaybettim. Söyleyecektim ama suana kadar hiç doğru zamanı bulamadım benim bebeğimi öldürdü şimdi ise bir baska kadınla evleniyor ben bunu nasıl kaldıracağımı bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Daha öncesinde de darp aldım. Beni öfkelenip duvara vurdu regl iken basım döndü , bileğimi incitti. Çok büyük hasarlar olmadığı ve öfkesini Kontrol edemediğini biliyorum ama bende alttan alamayacağım sabrımın tastığı noktalar vardı o kadını bırakacağını ve geri döneceğini söyledi , bırakmadı hayatımı yasayayım kadın öğrenip bir o bana sardı bir bu. Demediler hamile , düşünmediler nasıl kaldıracağımı , bunları hak etmedim öfkeyle söylediğim hiçbir şey gerçek değildi sırf canı yansın diye söyledim
Güncellemeler
+1 yıl
Galiba yarın yüzleşeceğim ona bunu söylemem gerekiyor ister zarar verir ister utanır yaptıklarına , telefonumuda kırdı kıskançlıktan. Ben bunca zaman olan biten herseye sustuğum için bugün patlama yasıyorum hayatımda bir erkek olacağını asla kabul edemiyor bebeğime kıydı ama bilsin en azından bunca zaman saklamasaydım belki farklı olurdu o kadın Yüzünden sustuğum için hep yasadım zaten bunları
TArtısma esnasında bebeğimi kaybettim ona söylemeli miyim?