Eski sevgilimle barışmak için konuştum ama ne istediğini bilmiyor lütfen okur musunuz yardıma ihtiyacım var :(?

Barışmak için konuştum şu an eskisi gibi his yok ama zamanla ne olur bilmiyorum belki yavaş yavaş hislerim olur diyor ve o gün sarıldık falan mutlu da olmuş ama sana umut vermek istemiyorum çünkü hislerim olmazsa seni tekrar üzmek istemiyorum o zaman istemiyosun yani diyorum istemiyorum demiyorum diyo ne istediğini bilmiyor galiba konuşalım yavaş yavaş hislerim olabilir diyo bende olmazsa ben napıcam dedim oda bende bilmiyorum diyo arkadaşı buna demiş e sevgili ol mutluysan diye oda arkadaşına demiş ki ya ilerde hislerim olmazsa istemezsem ya da isteyedebilirim şu an bilmiyorum demiş yani çok kararsız ben napmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam ona dedim ki sen net değilsin o yüzden sonucunda ben üzülürüm ben aramızda ki bağ kopmasın diye elimden geleni yapıyorum dedim oda yap dedi aramızdaki bap kopmasın ben senle hiç tanışmamış iki yabancı olamam dedi senle güzle vakit geçiriyorum mutluyum dedi e dedim böyleysen niye kararsızsın ver artık bi karar dedim yemin ederim veremiyorum şu an eskisi gibi hissetmiyorum çünkü şu an ne olur ilerde ne olur bilemiyorum dedi
Eski sevgilimle barışmak için konuştum ama ne istediğini bilmiyor lütfen okur musunuz yardıma ihtiyacım var :(?