Merhaba sanırım boşanmadan önce ki son virajdasınız. Acilen bir Psikoloğa başvurmalısınız. Karşılıklı duygularınız belli ise zaten bir yol bulunur ama duygular karmaşık olmamalı insan partnerini sevip sevmediğini çok iyi bilmeli.
01 Yorumla
+1 yıl1-Belki de aşka bakış tarzı seninkinden farklıdır bir de bu açıdan düşünebilirsin.
Örnek 1 : Sen aşkını sözel olarak ifade etmeyi seviyor olabilirsin o ise tensel olarak ifade etmeyi seviyor olabilir.
Örnek 2 : Sanatsal olarak ifade etmeyi seviyor olabilir. Yani sevdiği sanatsal şeyler üzerine sohbet edebileceği birine aşık olabiliyordur. ( Kitap, Müzik, Film, Dizi ve benzeri )
Örnek 3 : Spor tarzı şeylere karşı ilgili biri olabilir o tarz şeylerle ilgilenen birine aşık olabilir.
Örnekler çoğaltılabilir. Önemli olan karşıdakinin neyi sevip sevmediğini öğrenmen ve bu sevdiği şeylerin ne kadarının sana hitap ettiğini veya etmediğini öğrenmen önemli olabilir diye düşünüyorum.

Ek olarak aşağıdaki soruyu da sorabilirsin.2-Bence şu soruyu sorabilirsin : "Hayatta gerçekten istediğin şeyler ne ise kararsız kaldığın şeylerde karar verebildiğin şeylere uygun bir rota çizebilir misin?" Diye sorabilirsin. 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu sıralar üzerine gitme. Çünkü kötü bir dönemden geçiyor. Dolayısıyla fazla sikmamalısın. Seviyorsun onu. O halde sabredip beklemelisin. Beraber zaman geçirip süreci hızlandırabilirsin. Beraber zaman geçirdiğin süreç seni ona yakınlaştıracak eski duyguları tekrar yaşamasında yardımcı olacaktır yaptığın bu fiiliyat.
15 Yorumla- +1 yıl
O zaman fazla kapılma sen de her şey olacağına varır kardeşim Zaman herşeyin ilacıdır derler ya o da bu misal. Zamana bırak baktın ki soğuk yapıyor sende yavaş yavaş elini çek. Fazla ilgi gösterme bence. Unutma kaçan kovalanır. Birwz sen kovala biraz o seni kovalsın. Çekiciliğini öldürme.
- +1 yıl
Hah şöyle hatla söylemene bile gerek yok Nasıl davranıyorsa öyle davran. Başlarda güzel davran alttan al sana yazmış yazmamış sorun etme. Zaman geçtikçe hala soğuk yapıyorsa yavaş yavaş ayağını çek kardeşim. Kimse vazgeçilmez değildir. Fazla da ilgi verme. Yoksa seni cepte görür ve cepte görülmek berbt bir his. Unutma bu dünyada senden daha değerli bir şey yoktur. Bir tane kız olmadı başka kızlar da var. Tek kız o değil yani. Yeri geldiğinde vazgeçmeyi bile bilmeliyiz. Kimsenin kulu kölesi değiliz. Unutma fazla ilgi gösterme. Bırak seni merak etsin biraz. Sürekli ilk sen yazma. Bırak o yazsın. Bırak ki seni merak etsin. Aksi halde aranızda çekicilik kalmaz. Çekiciliğin ölür..
- +1 yıl
Şimdi abi biz karar verdik dedim ki yılbaşına kadar zaman tanıcam sana hislerin olsun diye o zamana kadar konuşuruz dedim yılbaşında sana sorarım olalım mı olmıyalım mı diye olursak yeni yıla beraber gireriz olmazsak iki yabancı oluruz dedim oda bunu kabul etti yani bi 4 ay boyunca onla konuşucam tabi ilk başta arkadaş olarak dediğin gibi güzel ilgili davranıcam o soğuk olursa bende olurum sonrasında olmazsa yılbaşında kararı veririz ona göre hayatıma devam ederim
Bence üzerine gitme, sende kendini kaptırma. Yavaş yavaş olursa devam edersin olmaz ise sıkma canını. Dünyanın sonu değil. Sen üzerine gidersen bu sefer içinden çıkılmayacak bir durum haline gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama sen deneme tahtası mısın. Duyguları yoksa onun arz ve taleplerinegöre mi hareket edeceksin. Onurun gururun yokmu senin. Bende ayrıldım 1 hafta önce, onurum herşeyden önce gelir. Onun belkileri ile ilişkiyi yürütür isen kullanır seni ben söylim. Bu sefer daha çok aşağı çeker seni.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kocam beni sebepsiz yere boşadı ama ben hala onu seviyorum ve onu geri almak için yardım arıyorum, kız kardeşine bana yardım etmesini söyledim yalvardım ama dinlemedi, Bir arkadaşım beni bir büyü yapanla tanıştırdı bana yardım eden kendisi de benzer bir durumdan geçerken ilk başta şüpheciydim ama çaresizce yardıma ihtiyacım vardı, bu yüzden 7 aylık ayrılığın ardından aşk büyüsüyle bizi barıştırabilen büyü uygulayıcısıyla iletişime geçtim. Eğer ilişki ya da evlilik sorunlarınız varsa geç durağınız Dr Ajayi olacak, bunu onun harika çalışmalarından faydalandığım için söylüyorum. WhatsApp +2347084887094 ile iletişime geçin veya E-posta: drajayi1990@gmail. com
00 Yorumla
+1 yılbazı erkeklerin, bir erkeğe verdiği aklı görünce onları yok etme hissimi kendimden alamıyorum. oğlum kız sana manipülasyon yapıyor, hislerim yok diyip emin ol başkalarıyla çıkıp takılıyor vurduruyor. ilgi bağımlısı olduğu içinde senin ilgini kaybetmek istemiyor. yazmayacaksın hiç bir şekilde, sevgini içine at, git köşede ağla zırla, ağlaman bitince de hayatına bak. onun zamanı seninkinden değerli mi sanki, elinden geleni yapmış, te allam ya.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu söylemek istiyorum bir kez ayrıldıktan sonra o ilk güven kırıklığı oluştuktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor 4 yıllık ilişkim birbirimizi çok severken bu şekilde bitti bence bazı şeyleri kabullenip birer yabancı gibi hayata devam etmelisiniz diğer türlü daha çok can yakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDengesiz ne istediğini bilmeyen, sana yaptığı şu ben senle çıkmıyorum istemiyorum ama ilgi ver sadece ilgini üstünden çekme diye git demiyor, ama sevmiyor da hissi yok, kendine saygın olsun yazık etme bir dengesiz ile, sana ne isteğini bilen çıksın karşına uzak dur çünkü haketmiyor seni, sadece sev ilgi ver ama ben sevmem diyor açık açık
00 YorumlaDostum sen onun belki arkadaşısın, sığınağısın, güvenli bölgesisin ama sevdiği adam değilsin. Aranızdaki ilişkiye alışmış gibi duruyor bu yüzden bitirmeye korkuyor olabilir. Bunun dışında sana arkadaş olarak çok değerde verdiği için ayrılamıyor olabilir ama sana olan hisleri tam değilse o ilişki bir yere varmaz. Kendimden biliyorum kafamdaki şüpheler hiç geçmedi ve sonunda ilişkiyi bitirdim. Üzem kendini arana mesafe koy derdim.
11 YorumlaKendimi gördüm ama genelde böyle düşündğm zamanlar karşı taraf arasında bu şekil ikilemde kalıyorsam ilerisinin geliceğini düşünmedğimden yoksa seven insan için zaman hiçbir şekilde önemli değil sevgi normalde bitmemesi gerekir amaaa işteee yerinde olsam barışmam üzülen sen olursun ayrıca karşı tarafta çok düşünceli bence arkadaş kalmanız daha iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ben sizi dinledim hiç konuşmadım falan olmıyalım diye dün bana bunu yazdı "Dün sana seslendim bakmadın bile en son ne dedim insan bi cevap verir yine bakmadın belki dedim yüz yüze konuşursak daha iyi anlarız birbirimizi dedim baktım iki yabancı moduna girdin kendinde demişsin zaten şimdi git istediğin gibi takıl " e bu kız napıyo anlamıyorum ya
+1 yılBen de dokuz senelik sevgilimden dört gün önce ayrıldım tam %100 ayrılık mı bunu bilmiyorum ama oda aynı şekilde beni istemediğini artık duygular beslemediğini söyledi dokuz sene sonra ve daha önce hiç bir tartışmamızda hiçbir Ayrılığımız olmadı bu süre içerisinde çok zor bir durum sadece iyi düşün iyi olacağını düşün bir de bir medyuma git
20 YorumlaKısaca şey olayına dönmüş bence sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden...
Siz mi ayrilmistiniz o mu? Bir de ne kadar süredir ayriydiniz? Bunlar da etkiler. Sizin ona karşı olan ilginizi de seviyor olabilme ihtimali var ve bunun kopamıyorur belki de. Sevgi nettir. Belirsiliğe tahammül etmeyin çünkü belirsizlik çok can yakar. Nerden bildiğimi sormayın:)00 YorumlaBence biraz serbest bırak. Yani konusma falan gibisinden değil. Ona da hak vermelisin bence. Sonucta zorla olduramayız duygularını. Seni sevmiyor da değil deger verdiği apaçık ortada. Onun bu kararına saygı duy. Bi ilişki içinde olamasanız bile iletişimi koparma ama kendine çok da ümit verme. Aradan biraz zaman geçsin belki yeniden canlanır ki dogru seyleri yaparsan kesin canlanır. Bi de bu arada Şu an onun hayatında birisi var mı?
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu farklida olsa ben yaşıyorum ama o eskisi gibi bakıyor baslarda beni seviyor musun dediğimde o bana sen sevmediğimi mi düşünüyorsun demişti sormaminda nedeni eskisi gibi değildi ama şimdi biraz zaman geçti ve o eskisi gibi umarım mutlu olursun.:) Bakalım bizi neler bekliyor husranlikmi mutluluk mu
00 Yorumla
+1 yılÜstüne gittikçe havalanmış kendini bir şey sanmış. Kesinlikle bir gün çat diye ayrılmalısın anlasın bi insanla dalga geçmek şüpheye düşürmek ne demekmiş
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliyle tekrar barışmak , bitmiş bir parfüme su doldurup kullanmak gibi bir şey bence.. Yani zaten süreceği olsaydı emin ol zamanında bitmezdi. Bazen bazı şeyleri zorlamamak en iyisi..
10 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimalle seni bir köşede tutmak istiyor, diğer secenekler olmazsa beni seven birisi var ne de olsa diyerek sana dönücek. bence buna izin verme çok toxic bi ilişki olur, vazgeçmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılNiye g... ü kaldırıyor bro s... i çek kizmi yok sana bu bir bahane bro kusura bakma bahane bu kizinki sırf seni peşinden koşturmak hoşuna gidiyor
00 YorumlaBuyuk ihtimalle eski gislerine tam anlamiyla kavusamicak
12 Yorumla
+1 yılBence onu kendi haline bırak küçük prensin Bi sözü var "Birini gerçekten seviyorsan onu serbest bırak dönerse senindir dönmezse asla senin olmamıştır" demem o ki onun kararsızlığı içinde boğulma olmazsa onu güzel Bi anı olarak hatırlayacaksın.
20 YorumlaOkumama gerek yok, eski sevgilinle barışma! Sen opsiyonsuz bir erkek misin? Önüne bak, arkana bakma!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen dengesiz cevap hem bir likte olmayalım demiş ama gitme öyle kal ilgi ver demiş net cevap yok hmeen uzaklaş değmez üzülen sen olursun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kendine yazık edersin kesin karar verenle ol kimse yok alışmış diyor ki ilgisi gitmesin biri olana kadar yoksa evet derdi insan sevdiği kişi ile arkadaş olamaz kesinlikle yalan
Cevap sahibi+1 yılİşte tam da dediğim üzülen taraf sen oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılBu durum sadece zaeırı olucak zor ama uzak durman senin için çok daha önemli yoksa çok kötü durum senin için o yüzden kendine yapma bunu illa yine biri olur, hmeen olmaz tabi üzer zorlar seni
Ama bu şekilde dua kötü olursun
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Konusma onunla. Sen ilgi verdikce o istemicek. Sen cek kendini, bi ihtimal o adim atar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bir gün hissim olur diye sey olmaz sevgi aşk veya duygu nettir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir zaman eskiis gibi olunmaz ya o ayrılık girdiyse araya
10 Yorumla
+1 yılsevene can feda sevmeyene elveda demelisin bu ikilimde kalmak seni yıpratır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim insanın kendisinin böyle olması daha zor ne istediğini bilmiyor bir türkü evet diyemiyor
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirisi vardı bana çok ısrar etti yalvardı asla emin olamadım en sonunda ayrıldım ben kimseye güvenemiyordum ne istediğimi bilmiyordum o da öyle değişmez ama zamana bırak ben pişman olmuştum belki o da değerini anlar ama yazamadım tabi o da ayrı bir mevzu
- +1 yıl
Ama o diyo ki konuşalım belki zamanla olur sence konuşsam mı ben yılbaşında şehir dışına çıkıcam ona şöyle desem 1 ocağa kadar konuşurum senle hislerin olursa sevgili oluruz hislerin olmazsa sen yoluna ben yoluma diyim mi ya da tavsiyen var mı çünkü senin gibi eski sevgilim yani konuşmalımıyım
Cevap sahibi+1 yılBence önce bir sor beni istiyor musun diye ney bir cevap ister gibi evet veya hayır ve mantıklı düşünmesini sağla yok olmuyorsa bir süre konuşma üstüne boşuna gitme derim
- +1 yıl
Şimdi dedim ki kararsızsın ama benle mutluysan yanımda mutluysan sana iyi bir eş olacağımı biliyosan daha neyi bekliyosun dedim oda onlara ztn şüphem yok onlara eminim dedi ama yemin ederim karar veremiyorum olmaz derim isterim olur derim istemem karar veremiyorum diyo başka bişe demiyo
Cevap sahibi+1 yılO zman böylece bekle bence seni seviyor toparlarsınız umarım
- +1 yıl
Biz bi karar aldık yılbaşına kadar yani 31 Aralık gününe kadar onla konuşucam arkadaş olarak başlıycaz hisleri olursa 4 ay içinde yavaş yavaş ilerleticez ben ona sana 31 aralığa kadar hiç bir şey demem 31 Aralık'ta sorarım olalım mı olmıyalım mı olalım dersen sevgili olarak gireriz yeni yıla olmıyalım dersen artık görüşmem gerekir senle dedim yani yılbaşına kadar onla konuşucam hislerini ortaya çıkarmak için neler yapabilirim nasıl tekrar olur bana dün dedi aramızdaki bağ kopmasın senle yabancı olamam hiç tanışmamış gibi olalamam senle vakit geçirmeyi seviyorum dedi e dedim karar ver veremiyorum işte eskisi gibi değil hislerim anla falan dedi yani kısaca beni seviyor ama eski hisleri olsun istiyor zamanla olabileceğini düşünüyor ama olmayadabilir diyo yani şu yılbaşına kadar nasıl davranırsam neler yaparsam hisleri canlanır ve tekrar oluruz
Cevap sahibi+1 yılSamimi ol ona karşı her zaman ve dürüst neden eskisi gibi değil bunu sor ya da biliyorsan buna göre davran sabırlı ol son tavsiyem ona istediği hoşlandığı gibi davran ama kendin olmaktan da vazgeçme sanki aranız da sorun olmamış gibi davran biz bir süreç içindeyiz ben deneniyorum gibi değilde ve şunu unutma belki ne yapsan da olmayacak çabalamaktan vazgeçme ama seni bırakırsa yıkılmayacak kadar bağla kendini çünkü henüz net bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım çok mutlu olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılyedekte bekle istiyor sanırım. belki beklediği bir haber varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanma bunlara bu seni cepte tutmak oluyor, aç gözünü, bir kızın gerçekten hisleri olsa asla böyle cümleler kullanmaz bu cümleleri sadece seni yedeğe atan, ve hatta dost acı söyler ama hayatında başkası olup o kişiden net bir cevap alana kadar bekleyen kişi yapar tabi yanlış kişiyse yapar. Kanma yedekte tutuyor seni, zamanını o kişiye harcama değmez çünkü acısını sen en ağır şekilde çekersin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapma engelle zor da olsa vazgeç değmiypr İnan bana
Kaç kaç arkana bile bakmadan. Birinden ya hoşlanırsın ya hoşlanmazsın ortası yoktur.
00 YorumlaHayatında başka birileri var veya aklını çelen birileri hisler nettir net olmayan hisler sahte o yüzden kendini oyalama derim aynı hataya düştüm denendi onaylandı uzaklaş
03 Yorumla- +1 yıl
Denendi onaylandı:)
Hislerim belli değil ilerde ne olur bilmiyorum dedi ya bu bende bi umutla kabul ettim deniyelim dedim oda arkadaş olarak başlarız dedi sonra habersiz dışarı çıkmalar geç yazmalar falan 2 hafta geçince dedim yazmıyosun bile bir gelişme var mı dedim oda yok olmuyor dedi bende tamam dedim bidaha ne yazdım ne de bir şey yaptım story atıyo bakasım bile gelmiyor böyle daha iyi oldu - +1 yıl
Valla şimdi şöyle etrafımda baya kız var ve biz bunla arkadaşken bu bilirdi etrafımdaki o kadar güzel kızları sonra ben bunla sevgili oldum ilerledik işte ayrılınca bende mal gibi dönsün diye ağladım 3 ay uğraştım bunun da bi tarafları kalktı tabi kendince dedi etrafında dünya kız var beniö peşimde it gibi misali ondan bi hallere girdi bu bi havalara girdi bende ne yazıyorum ne soruyorum story atmazdı bi kez attı baktım aradan geçti bidaha attı bakasım gelmedi ben bakmayınca o attı ben bakmayınca o attı her gün story attı benim bakasım bile gelmedi ondan umrumda bile değil rahatım valla o pişman olucak da iş işten geçicek
yıpratır ezer yok eder seni. kangren olan parmağı kesip atmak lazım. yoksa vucudunu bitirir. kırıntılara kalırsan kendini yer bitirirsin. Zaten meraklanma uzaklaştığında tekrar devam edelim falan diyecektir sakın kanma. yoluna bak devam et
00 Yorumla
+1 yılkesin net bir cevap verim seni beğeniyor ama aşık değil belki ilerde aşık olurum diyor sebebi ya kalpbınde başkası var ya da sana bağımlı siğara gibi düşün istemiyor ama bırakamıyor da :, abi tavsiyesi çok yaşadım kaç ordan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyahu birini ya seviyorsundur ya sevmiyorsun. ne olayı havuz problemine ceviriyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldalga mı geçiyor seninle? defolup gitsin ya uğraşma şununla
00 Yorumla
+1 yılYardim etmek icin once olayi iyice bilmesi gerekiyor. Mesela barismaya calistiniz tamam ama tartismanin sebeb neydi? ama genel olarak benim fikrim boyledir:
1- Emin degilse, fazla zaman kayip etmemen gerek. emin olmayan biri ile zaten saglikli iliski olmaz, ve oyle iliski dan bekar olman daha sagliklidir.
2- kendine saygi olmadini gosterer, karsi traf da kendi saygi olmayana saygi gostermez, kullanir. bir insan kendine boyle duruma dusurmemeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben sevdiğim insanla şakalaşırım ki o benim sevgilim yani normal bişe ama bu şakalaşmam onu sıktı zaman la ve sen düzelmesin desi ayrıldı ben dedim küserdin gönlünü almaya çalışır ve şakalaşmazdjm ama ayrıldın dedim yine de barışalım seviyorım dedim oda sana karşı his yok dedi ve sorudaki şeyleri desi
- +1 yıl
belli ki ikinizin sakalasmaniz ve saka kaldirmaninz kapasetesi cok farkli. "sen duzelmezsin" dedine gore surekli olan bisey bu. iki farkli insansiniz mutlaka farklisiniz ama bir birine anlamakta zorlaniyorsaniz yapmasi gereken iki sey var. 1:) ikinizin bir birine farkli oldunu kabul edep bir birine oldu gibi kabul etmek gerek. sizin durumda bu mumkun degil cunku karsi traf bu emek harcamak istemez. ve acik acik soylemis ki "sana karsi his yok" deger vermiyor. iki kisinin bu emek harcamaniz gerek, sadece sen yapsan yetmez.
2:) birbiri ile uyumlu degilsiniz bunu kabul etmeniz gerekiyor ve kendine daha uyumlu birine sakarina kaldirabilecek, ve sana deger veren, bir birine anlamak icin emek ve zaman harcamak isteyen biri ile hayat devam etmen lazim.
+1 yılAbi belirsizlik varsa net arada birsey vardır bir başkası yani yoksa direk kabul edeceğini düşünüyorum erkek milleti elde tutmayı sever o yuzden boyle diyor buyuk ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni elde tutmaya çalışıyor ve yaptığı da sadece boş edebiyat
00 Yorumlaşu an his yok zamanla olur ne demek knk? Bence askta sevgide his zamanla olacak bişey değil. Ama olabilir de. Kafam karıştı ya neyse seni geçiştiriyo da olabilir yanlış anlama
00 Yorumla
+1 yılbence konuşmaya devam et fakat sevgili olmayın çok kaptırma yani kendi sanki yeni flört gibi davranın zmnla olursa olur olmazsa daha az hasarla biter
05 Yorumla- +1 yıl
Şimdi akşam yine konuşucam kabul edicem ve dediğiniz gibi yapıcam fazla kaptırmadan idealinde konuşucam olursa olur olmazsa kendi bilir bide kendide derdi senin gibisini bulamam kötü alışkanlığın yok yazılımcıların enstrüman çalıyorsun tatlısın iyisin senin gibisi nerde falan derdi hep şimdi ben böyle bir adım atıyorum ama o kararsız acaba beni sevmiyor benim böyle özelliklerim olduğu için beni sevmeyi mi denicek anlamadım ki
- +1 yıl
yani son söylediğin olabilir ayrılalı çok oldu mu yani senden sonra birini sevmiş olabilir benim yakın bi arkadaşım var şu an bi çocukla konuşuyor ama eski çocuğu unutmadığı için kızın sana söylediklerini ona söylüyor
- +1 yıl
eğer olucaksa her türlü olur ztn sen normal davran soğuk yapma fazla üstüne de düşme ama eğer olmayacaksa ağzınla kuş da tutsan olmaz ztn :)
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBence aklında başka biri var eğer o olmazsa sana geri dönebilirim demek istiyor olabilir.
00 Yorumla O zaman sen ona yaz sen kararını verene kadar ara vermek istiyorum ben kesin ne istediğini anlar o an 😂
00 YorumlaYa kardes kız çoktan birini bulmuş onada yanlis yapmak isdemiyor sen bırakırsan 5 ay bos bırakırsan olacağı bu
00 Yorumlamerhaba yardımcı olmak istiyorum cinsiyetini öğrenebilir miyim :)
03 Yorumla
+1 yılArkadaş Olmak İstiyor Olabilir Sonuçta Eski Sevgilisinin Yörüngesinden Çıkıp Arkadaş Kalan Çok Var...
00 YorumlaO arada başkasını bulursam giderim bulamazsam bu kaçmasın hareketi
01 Yorumla- +1 yıl
Bi karar aldık yılbaşına kadar konuşucaz ilk arkadaş olarak yani yavaştan başlıcaz ben dedim yılbaşı günü sorarım istersen oluruz birlikte gireriz yeni yıla olmazsa iki yabancı dedim tama deniyelim ama olmazsa bana zamanımı boşa harcadın falan deme olmazsa ztn hiç bişe demem direk silerim seni neden silicem arkadaş oluruz dedi olamam arkadaş dedim şimdi denicez işte yılbaşına kadar olursa olur olmazsada o bilir
Belki bir gün hissederim diye bir saçmalığa inanip günlerinizi heba etmeyin öyle bir dünya yok malesf
00 Yorumla
+1 yılİlgini kes gelirse senin gelmezse hiç senin olmamıştır
00 YorumlaAnlattığın kişi bezginlikle yaşıyo bana kalırsa yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeni sevebileceğinden emin değil sanırım risk almak istemiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılSana diyemediği bir şey vardır, o yüzden bu gelgitli halleri olabilir
00 Yorumla
+1 yılçok üzgünüm ama hiç sevmemiş demek ki o yüzden boş ver o şırfıntıyı önüne bak
00 Yorumla
+1 yılExten next olmaz yoluna başka birisiyle devam et bence sadece senin çabanla hiçbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılEğer seni sevse ya da seveceğine inansa olur derdi ama demekki istemiyor yapacak bisey yok
00 YorumlaNasıl lan 😄 bırak sen bu çocuğu başkasıyla aranda kalıyor ama başkası ağır basıyor
00 Yorumla
+1 yılgiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir muhabbetini unutma kral
00 YorumlaUzak dur bırak istiyorsa o seni kovalasın, yani hisleri olunca gelsin
00 Yorumlabelirsizlik insanı yıpratır..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. İkilemde kalmış o sadece
05 Yorumla- +1 yıl
@Keynesyen yalan yani hislerim yok bilmm ne bahnee
- +1 yıl
@Keynesyen aynen öylee
+1 yılUzak durulması gereken birisi kesinlikle
02 Yorumla- +1 yıl
Şakasına dedim hadi artık net bişe de ben böyle olmam dedim net bişe de diğer kızlar bekliyo dedim birden asabileşti sonra şaka olduğunu dedim hadi net bişe de dedim ztn net bişe diyebilsem şu an çoktan derdim dedi iyi ben böyle yapamam karar senin dedim çok uğraştırıcı bi kız
- +1 yıl
Ben arada başka birisi olduğunu düşünüyorum diğer taraftan cevap beklediği için seni beklemeye almaya çalışmış kısaca o olmazsa sen ol. O yüzden kararsız herhalde var böyle insanlar bulaşmamanı tavsiye ederim uğraştırır üzer, ailevi sorunlarım var demeyede başlar
Onun bir taraflarını çok kaldırmışsın sen
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama niye bu kadar kararsız sana umut vermek istemiyorum üzümek istemiyorum diyor tamam istemeyebilir sin diyorum oda istemiyorum demiyorum diyo zamanla belki hislerim olabilir diyo sence konuşmalı mıyım onla aradan biraz zaman geçince de derim artık olalım mı yok derse yine hislerim yok derse artık kendi bilir ordan çekip giderim
Exten next olmazzzzzz
11 YorumlaYanlış anlama ama canım biraz
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini erkekten olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Sevgide, aşkta şüpheye yer yoktur. Kimse belki bir gün hissi olur diye beklenmeye değmez. Belirsiz ve karşılıksız bir sevgi seni yavaş yavaş tüketir. O seni sevsin diye çabalarken daha çok bağlanacak ve acı çekeceksin. Kendini sevgisiz bir ilişkiye emek vererek hayatından çalma. Emek verdikçe beklenti oluşacak ve karşılık göremedikçe de yıpranacaksın.
Kendinden emin olan birini hak ettiğini kendine hatırlatmalısın. Sonsuz aşk diye bir şey yok. Belki şimdi üzülürsün acı çekersin ama bir gün mutlaka onsuz mutlu olacaksın. Konuşmaya devam ederek iletişimde kalarak kendine acı çektirmemelisin. Sen sevgi dilenecek kadar değersiz değilsin.
Seni koşulsuz sevecek biri mutlaka karşına çıkacaktır. Son olarak Teoman’ın dediği gibi “Aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta” Çok güzel bir şekilde özetlemiş. Kimse kırıntılara layık değildir. Yoluna devam et ve seni beklentisiz seven biriyle ol.
Merhaba
İşte o mükemmel yorum ❤️
Evet şiir gibi olmuş