Eşimle sonumuz ne olacak 😔 ?

Kızlar çok yorgunum beyin olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum 4 yıllık evliyiz eşimle sadece 1,5 yıl birlikte yaşadık şimdi yine başka bi yerde kendisi asker yurt dışında bu mesleği yapmasını istemiyorum artık çünkü ne evlendiğimden bişey anladım ne çocuğumuz oldu herşeyden mahrum kaldık

bir özel günümüzde birlikte oturamadık her neyse kendiside seneye istifa edeceğini söyledi kendi işimize bakıcaz bi şekilde geçinicez ve az önce şakayla karışık dediki bırakmadan önce yine bi yurt dışına gidebilirim vs ( kendi isteğiyle )

Asla ama aslaa gönlümün olmadığını söyledim direk sert çıktım eyvallahım yok ne halin varsa gör dedim mevzu şakada olsa bozuldu benden beklemediği bi tepki görmüş gibi suratını astı kapattık felan.
Hiç haksız olduğumu düşünmüyorum ama kalbini kırdığım için çok huzursuzum

4 yıllık evliyiz ne çocuk derdine düştük ne mutluluk derdine düştük 15 günlük gelindim bıraktı gitti hiç bişeyi böyle hayal etmemiştim bazen kendime çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum kafayı yiyecek duruma geliyorum varsa yoksa kendisinin iş kurma hayalleri felan fistan hep bunun peşinde koşuyor hep bunun için çabalıyor bakmıyor ki benim yanımdaki insanlar mutlu mu değil mi hiç düşünmüyor 😔

1 evladımı kaybettim toprağa koydum içim onun hasretiyle yanıp tutuşuyorum

ben bi annemlerdeyim bi kaynanamlardayım ne düzen ne mutluluk ne hayaller hiç biri yok hayata dair hiç bi hevesim kalmadı bu adam yüzünden 😭

Eşimle sonumuz ne olacak 😔 ?