Düğünümde modum sıfır ya haksız mıyım?

Arkadaşlar merhaba, düğünüm var ve aşırı gergin ve sinirliyim. Eşim farklı memleketten olduğu için düğüne ailemle beraber eşimin memleketine geldik. Neyse üç tane kız kuzeni var ikisi eşimle benim yaşlarımızda birisi de bizden büyük. Geldik biz, bana işte yenge falan demeye sevecen davranmaya başladılar bende sevdim onları iyi kızlara benziyorlardı. Ardından tutturdular dışarı çıkalım falan diye. Yemeğe çıktık hep beraber, eşim de onların yanında beni çok takmadı. Yani şöyle; yemek yiyoruz onlara salatalık ikram ediyor işte alın şu çok güzel şundan yiyin. Masaya sıcak pide geldi aldı kuzenine veriyor "al al çok sıcakmış hemen ye" falan diye. Ben sanki yoktum orada. Çok sinirim bozuldu. Yani kuzenleri de uzaktan geldi onlarla da uzun zamandır görüşmemişti ama ne bileyim hani bana da "canım sende al ye sıcakmış" demesi çok mu zordu acaba. O kuzenleri de uzakta yaşıyor zaten onları da çok görmemiş. Bende burada yabancıyım zaten yani. Öyle yapması sinirimi bozdu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok sinirimi bozdu. Haksız mıyım sizce?

Düğünümde modum sıfır ya haksız mıyım?