Aşk, hayal edilenle gerçek arasındaki değişiklik fark edilinceye kadar geçen zaman dilimidir.

#emre00 ®
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk, hayal edilenle gerçek arasındaki değişiklik fark edilinceye kadar geçen zaman dilimidir.

#emre00 ®
Evet aşk geçici körlüktür. Adamın önüne her şeyi seriyorlar adam hâlâ görmüyor 😂 sanki tek onun ilişkisi var burada neden bir senin başına geliyor bunlar be adam bir düşün 2dk durda bir düşün 😄
Sakin Ece sakin :D
Aptalliga deli oluyorum 😄
Yani hic aşık olmadim ben nasıl bir duygu bilmiyorum ama etrafımdan olanları ve yaşadıklarını görünce aşkın tanımı bu bence
Aşk bir insana; Al bu benim kalbim biraz mutlu et , sonra yerle bir edersin demektir. Kalbini onun avuçlarına ve merhametine bırakmaktır. Onun kalbine nasıl bir muamele yapacağını, onun insafına birakmak.
Aşkın derdi tasası acısı kederi , yaşattığı minicik mutluluk yanında dağlar kadar büyük. Bu aşk denen duyguya kapılınca, ne karşıdakinin kusurlarını, ne çevrende olup biteni , ne gerçekleri, ne seni iyiliğin için uyaranları , hiç birşeyi görmüyorsun. Taki kendi dersini kendin alana kadar. Sonrada aldığın o dersle ve çektiğin acıyla kala kalıyorsun.
Çıkmaz yazdığı halde ısrarla gidilen sokağın adı aşk maalesef...
💜💜💜🌻🌻🌻
Harfiyyen katılıyorum.
Aşk, o hissi hissettiğin süre boyunca kör olma durumudur. Ne zaman gerçekler gün yüzüne çıkar gerçek onu görürsün işte o zaman aşk sanılan şeyin aslında kafada hayal edilen ve inanmak istenilen bir rüyadan ibaret olduğunu fark edersin.
Aşk geçici bir kör kaybıdır ama harikadır
Cevap
9Cevap
Aşk aşk sen nelere kadirsin ama maalesef bana uzak ol 😶
Gibi gibi güzel bir gözümüzü boyar aşk
Tam tersidir
O farkı görünce 2 seçenek kalıyor insana ya bu kusuru kabullenmek ya da olmuyor deyip üzülmek. Görme kusuru değil de olduğu gibi kabul etmedir ( bu sözüm art niyetli ve kötü olanları kapsamaz). Kabul edilmezse kusura dönüşür biter
Evet görme kusurudur. İnsanlar tarafından yanlış şekilde kullanıldığı için göze perde iner ve insanlar bir şey göremezmiş. maalesef ki öyle.
Aşk kusurları ile sevmektir.. Görmemek değil, gördükleri ile sevmektir. Keyifli günler..
HAyır değildir aksine kusurları görüp onlarla sevme halidir
Ask cok degısık bsey ınsanın gozu sevdıgınden baskasını gormuyor
Kesinlikle öyle yanlışları göre göre tutulup, yanmayı seçiyor insan...
Aşk filmin frangmanidir.. gerisi varsa sevgi saygı yoksa biter..
Aşkın gözü kör burdan mı çıkmış acaba
seni kör etmesine izin vermemelisin
Şuur kaybı daha mantıklı
Aşkın gözü kördür derler
Aşk lanet olası bir duyu kaybıdır
Kesinlikle seni bambaşka yapıyor bu aşk
Sanirimm
Evet
Yanılsamadır
Aşk güzeldir ama kör eder evet.
Kör eder adamı göremezsin
değil.