Ayrılmaya bahane mi aramış? Okur musunuz?

Sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz vardı, geçtiğimiz hafta bir arkadaşımın fotosu için harikasın diye mesaj yazdım aslında fotoğraf da değildi çizim yapmıştı ona istinaden söyledim, kız arkadaşımla buluştuğumuzda yanımdayken alıp telefonumu inceledi ve o mesajı görünce de sen beni aldatıyorsun kizlara yazıyorsun deyip ilişkiyi bitirdi. Aslında asla ve asla öyle bir niyetim yoktu, ki kimseyle mesajlaşmam etmem instamda kız bile yoktur, hepsini onun için listemden çıkardım ama o bana bir türlü inanmadı, aslında kendisinde güven sorunları vardı bu yüzden bana da güvenemiyordu. Olaydan önce kendisiyle ne kadar konuşsam da bu güven sorununu bir türlü aşamadık. Şimdi ayrıyız, beni her yerden engellemiş, gmail den yazıyorum cevsp vermiyor, aradım açmadı, sms attım cevap vermedi. Beni neden bu kadar kolay silip attı? Eski sevgilisi de buna benzer bir şey yaomış ama onu terketmemiş. Bana kullanıldım diyor sen de beni kullandın diyor. Evet ilişkimizde sorunlar vardı ama ben yine de onu unutamıyorum içim sızlıyor. Ne yapacağım ben şimdi? Yeni birini bulmak da çok zor kimselere güvenemez oldum. Yaşımda gidiyor bir yandan. Gerçekten kötü durumdayım

Ayrılmaya bahane mi aramış? Okur musunuz?