Sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz vardı, geçtiğimiz hafta bir arkadaşımın fotosu için harikasın diye mesaj yazdım aslında fotoğraf da değildi çizim yapmıştı ona istinaden söyledim, kız arkadaşımla buluştuğumuzda yanımdayken alıp telefonumu inceledi ve o mesajı görünce de sen beni aldatıyorsun kizlara yazıyorsun deyip ilişkiyi bitirdi. Aslında asla ve asla öyle bir niyetim yoktu, ki kimseyle mesajlaşmam etmem instamda kız bile yoktur, hepsini onun için listemden çıkardım ama o bana bir türlü inanmadı, aslında kendisinde güven sorunları vardı bu yüzden bana da güvenemiyordu. Olaydan önce kendisiyle ne kadar konuşsam da bu güven sorununu bir türlü aşamadık. Şimdi ayrıyız, beni her yerden engellemiş, gmail den yazıyorum cevsp vermiyor, aradım açmadı, sms attım cevap vermedi. Beni neden bu kadar kolay silip attı? Eski sevgilisi de buna benzer bir şey yaomış ama onu terketmemiş. Bana kullanıldım diyor sen de beni kullandın diyor. Evet ilişkimizde sorunlar vardı ama ben yine de onu unutamıyorum içim sızlıyor. Ne yapacağım ben şimdi? Yeni birini bulmak da çok zor kimselere güvenemez oldum. Yaşımda gidiyor bir yandan. Gerçekten kötü durumdayım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hata sizde sevgiliniz varken başkasına yazmamalıydınız şöyle ki aynısını o size yapsa neler hissedersiniz bunu düşünmelısınız? Gercekten seviyorsanız pişman olduğunuzu dile getırmelı ve bır daha yapmayacagınıza ikna etmelisiniz sevmiyorum boşluktayım dıyosanız hıc yazmayın herkes kendi yoluna baksın derim
Evet biliyorum ama ayrılmayı gerektirecek birşeymi bu acaba?
Güven problemi olduğundan bahsetmişsiniz sanıyorum bu durumda daha dikkatlı olsaydınız cok daha ıyı olurdu keşke yazmasaydınız kendinize sormanız gereken soru şu olmalı sevıyor muyum gercekten eğer sevıyorım diyorsanız mücadele etmelisiniz yok sevmıyorum dersenız bosverın ama bn olsam ayrılırım bana sorarsanız 5 ayda bu tarz duruma düşen insan sizinle gelecek düşünmüş ise bu durumu kabul etmesi zor olabilir hayal kırıklığı gıbı görünüyor bır bayan olarak böyle düşünüyorum
Bana en başından beri güvenmiyordu bu olayla ilgisi yok eski sevgilisinden kaynaklanıyor ama o da kötü bir şey yaptı eski sevgilisiyle iletişime geçti ama ben onu kabul ettim
Bu güven sorunu yüzünden 5 ayda ilişkimiz çok toksikleşti bana hep ağır konuşuyordu
Sizle ilişki içerısındeyken iletişim içerisinde olması ıyı olmamıs evet neden kabul ettiniz pekı o durumda bu da çok önemli. Anladım geçmişten kaynaklanan bir sorun varmış o halde sizle ilgisi yok
Konustunuz mu bu sorunları pekı kendisı ile konusup çözemedıysenız olmuyordur zorlamayın
Neden kabul ettim çünkü ilk ciddi ilişkimdi ondan önce de flörtlerim hariç hiç ilişkim olmamıştı dolayısıyla onu kaybetmek istemiyordum ve de ne olursa olsun onunla devam etmek istedim 5 aylık ilişkimiz boyunca ondan enerji de hissedemedim hatta ilişkimiz bitince ona seni bir türlü sevemedim bana sevgili gibi hissettirmedin dedim ama gelgelelim şimdi özlüyorum sanırım boşluktan kaynaklanıyor bu bende bilmiyorum
Sevmemişsiniz ona da demişsiniz neden hala umursuyorsunuz anlayamadım
Nasıl bir enerjı bekliyordunuz?
Kız böyle neşeli değildi yarabandı gibi görüyordu beni böyle yapıcı bir yönü yoktu nen ufak bir kavgamz çok şiddetleniyordu bana ğır sözler söylüyordu bunlar..
Bır sey hissedemediysenız bır duygunuz yoksa kapatın yolunuza devam edin derim
Ben hepsinden ziyade yaşanmışlıkları unutamıyorum
Duygularınızla baş başa kalmalısınız en doğru kararı siz kendiniz verirsiniz buradan kimse sizin ilişkinizi sağlıklı değerlendiremez kişi ilişkiyi yaşayandır. Oturup düşünüp bir karar vereceksiniz ben bu kızı sevıyor muyum mücadele etsem bir şeyler düzelir mi beni anlar mı yaptığım şey doğru mu? En önemlisi ben bu kızla birlikte iken mutlu muyum sevildiğimi hissedıyor muyum ve seviyor muyum? Herkesle herkes bir şeyler yaşar önemlı olan karşımızdakı kişiyi sevebilmek seviyorsak kusurlar da kusur görülmez telafisi olur bu tamamen sizin çabanızla ve sevginizle alakalı ama sevginiz yoksa çabalamaya da gerek yoktur diyorum
Kızla olan ilişkimde nasıl desem sebebini açıklayamadığım bir resmiyet vardı, daha ilişkimizin ilk haftasında eski sevgilisi aramıza girmeye kalkıştı hayır onu da geçtim benim kız eski sevgilisin attığı gmail mesajlarından sonra engeli açmış onunla konuşmaya başlamış, yeni birini buldum demiş. Bunları hayatındayken yapıyor.. Ama ben birinin çizimi için harikasın yazınca beni terkedip gidiyor ve benimle tüm bağlarını kesiyor..
Size yardımcı olmak isterdim ama kafanızı toplamaya ihtiyacınız var gibi hissettim cok karısık duygular içinde gördüm sizi umarım ikinız içinde en hayırlısı olur
Evet gerçekten çok karmakarışık bir haldeyim hayatıkda kendimi hiç böyle hissetmemiştim daha önce de flörtlerim oldu ama geçti bitti ama bu kızı inan unutamıyorum üstelik aramızda tam bir samimi ilişki olmadığı halde.. Kendimi suçluyorum bazen ama son pişmanlık fayda vermiyor.. Umarım hepimiz için her şey hayırlı olur
anlattiklarina bakilirsa zaten kizin
cok fazla guven sorunu var yani boyle kucuk
bir mevzudan araniz bu noktaya geldiyse zaten ileride barissaniz bile bu iliski saglikli bir sekilde yurur mu bilemem. karsindaki kisinin bu yaptigi bence kendiyle olan bi savasi senlik bir durum oldugunu dusunmuyorum
Zaten ilişkimiz hiç sağlıklı yürümüyordu, durmadsn tartışıp kavga ediyorduk mutlu zamanlarımızda çok iyiydik mutluyduk ama ufacık şeylerden tartışır olduk. Anlattığım gibi onunla da kendimi iyi hissetmiyordum ama o gidince çok boşlukta kaldım. Bazıları kız haklı diyor tamam kendine göre haklı ama bırakması mı gerekirdi
tanimadigin biriyle konusman senin hatan olabilir ama ayrilma sebebi olabilcegini dusunmuyorum ben, zaten saglikli bir iliskiniz yokmus. bosluk hissi zamanla gecer her sey gibi
Çizimi için yazmıştım ama tabi ona inanmadı. Benim flört etmek istediğimi onu aldattığımı düşündü halbuki öyle bir amacım asla yoktu, başlıkta da belirttim bunu ama bir türlü inandıramadım. Zaten hiçbir şeye fırsat bile vermeden beni her yerden engelledi sonra gmail den yazdım "sen beni yarabandı olarak kullandın" dedim o da sen beni aldattın dedi.. Çok garip yaa enteresan birşeydi..
bence onune bakmalisin bundan sonrasinda, aldatmamissin o yuzden sucluymus gibi hissetme.
Ya bôyle insanlarla ilişki yasanılmaz. Seni kole mi saniyor bu ya? Ne o oyle ergen ergen hareketler
Bilmiyorum. Ben de hata yaptım halbuki kötü niyetle yazmamıştım. İçim çok acıyor sadece.
Hayir hata yapmamissin. Ben olsam begendigim bir seye evet yorum yaparim takdir ederim. Bu onun sorunu iliski yasama kapasitesi yok o kizda. Sürekli sorun çikartir bu
Evet ama kıskanç birisi o an boşta bulunup yazdım o mesajı da sonra silmeyi unutmuşum telefonuma bakınca farketti dünya başıma yıkıldı. Bıraktı gitti beni.
ben de kıskanç biryimdir ama dozunda olmalı her şey. arkadaş seni pek sevmiyormuş demekki hatasını da anlayıp geri dönmemiş egoluymuş da biraz
Cevqp bile vermedi hiçbir şeyime gmail den yazdım dönmedi beni hemen bıraktı birde o gün ne güzel gün geçirmiştik çiçek almistım ona aldığım çiçekleri çöpe attım.. bana kalbin kadar mutlu ol dedi..
boş ver eger birazcık seviyorsa geri döner seven bırakamaz emin ol. Kendimden biliyorum
Asla geri dönmez baksana hiçbir şeyime cevap vermiyor
boş ver o zaman kardeşim sen zaten elinden geleni yapmışsıniSevgi bir hatayla bitirilcek bir şey değildir bunu unutma. Bu kadar basit bir şeyle bitiren birisi sevmiyordur. Hayatına bakmalısın
Yediremiyorum kabullenemiyorum biliyor musun 5 ay da olsa emek harcadım şimdi böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum
Zamana bırakmaktan başka secenegin yok umarım mutlu olursun :)
Umarım yaa hayatımda ilk kez beddua edildim.. kalbin kadar mutlu ol dedi
beddua değil ki bu. O zaman çok mutlu olucam desene deseydin
Ne diyeceğimi bilemedim o gün şoktaydım off Allahım inşallah bu histen kurtulurum yaşadığım yerde ondan başka kiksem de yoktu içime koyu bir yalnızlık çöktü resmen
Bence yeni şeyler yap. Hobi edin spor yap kitap oku
Hepsini yapıyorum ama olmuyor. Ayrılık değil onun bıçak gibi kesmesi canımı yakıyor. Zaten bana rol yapiyorsun demişti..
Umarım zamanla unutursun
Umarım.. hiç böyle olmadım hayatımda
haklı bence
Neden
niye harikasın yaziyorsun elin kızının cizimine
Ben ona karşı hep açık ve dürüst oldum asla öyle bi aldatma amacım olmadı
Yazmamam gerekirdi ama bundan ayrılınır mı ilişki bitirilir mi? O bir zamanlar eski sevgilisiyle görüştü ben onu bırakmadım
sen de bırakıcaktın o zaman oyle genislik mi olur
Bana durumu açıkladı o yazmış benim kıza benim kız da cevap vermiş affettim çünkü ona güvendim ama o bana güvenmedi
bos ver onune bak
Evet ama unutamiyorum
basta oyle olur zaten. sonradan aklına bile gelmiycek
Evet ama bir insan bu kadar çabuk nasıl bırakabilir
hırsından
Yazık etti çok
Aramış
Ben de hata yaptım ama