40 yaş civarındaki kadınlar neden beni kabul etmiyor?

Ya 40 yaşlarındaki bazı kadınlar benim için çok çekici oluyorlar. Arkadaş olmak istiyorum ama bir türlü olamadım. Ne yapmam lazım sizce? Ben 20,5 yaşındayım ama kendi yaş grubundaki kızlar ilgimi çekmiyor. 2 tane kendi yaşlarımda sevgilim oldu ama ilgimi çekmiyor artık yaşıtlarım
Güncellemeler
+1 yıl
Lan neden reddedildim acaba. Ya valla kesinlikle olgun bir hanımefendi ile sevgili olmayı çok istiyorum. Lan çok değer vercem ya. Boyum posum elim yüzüm düzgün. Elbet bir gün olacak. Siz çocuksun deyip durun. 3 aydır spora başladım. Boyumun yanına güzel kaslı bir vücutta gelecek. Başaracağım
Güncellemeler
+1 yıl
Dalga geçtiniz. Seni napsın olgun kadınlar, büyük aletli olgun erkek ararlar dediniz. 1.84'lük beni bamya saydınız. O 35-40 yaşlarındaki erkeklerin testesteron oranı ve enerjisi benden çok düşüktür. Ben spora tam en iyi yaşımda başladım. O olgun dediğiniz erkekler 7-8 ay sonra yanımda tıfıl ve zargana kalacak. Kararlıyım buna. İngilizcede c1 seviyeye ulaşmama az kaldı. Bölümüm de iyi. Her alanda kendimi geliştiriyorum. Yakın zamanda sevimli olgun bir hanımefendi ile olacağıma inancım tam
40 yaş civarındaki kadınlar neden beni kabul etmiyor?