Güncellemeler
+1 yıl
Lan neden reddedildim acaba. Ya valla kesinlikle olgun bir hanımefendi ile sevgili olmayı çok istiyorum. Lan çok değer vercem ya. Boyum posum elim yüzüm düzgün. Elbet bir gün olacak. Siz çocuksun deyip durun. 3 aydır spora başladım. Boyumun yanına güzel kaslı bir vücutta gelecek. Başaracağım
Güncellemeler
+1 yıl
Dalga geçtiniz. Seni napsın olgun kadınlar, büyük aletli olgun erkek ararlar dediniz. 1.84'lük beni bamya saydınız. O 35-40 yaşlarındaki erkeklerin testesteron oranı ve enerjisi benden çok düşüktür. Ben spora tam en iyi yaşımda başladım. O olgun dediğiniz erkekler 7-8 ay sonra yanımda tıfıl ve zargana kalacak. Kararlıyım buna. İngilizcede c1 seviyeye ulaşmama az kaldı. Bölümüm de iyi. Her alanda kendimi geliştiriyorum. Yakın zamanda sevimli olgun bir hanımefendi ile olacağıma inancım tam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne yapsınlar küçük çocuğu
Ben 24 yaşındayım yaşıtım olan erkeklere bile katlanamıyorum bir de 20 lik çocukla mı uğraşacağım
Ya ben çocuk gibi davranıyorum sanki de çocuk diyorsunuz. Dalyan gibi delikanlıyım elim yüzüm de düzgün. Spor yapıp vücudumu da geliştiriyorum. Kaba biri de değilim. Daha ne yapmam lazım?
Farketmez o çocukluk belli oluyor her yerden
Küçük görünmesi bile itici gelir bana
sen benden hepi topu 2.5 yaş büyüksün. Senin yaşlarındaki kızlarla çok kolay sevgili, arkadaş oluyorum zaten. Sen de kendini amma kastın çocuk falan diyerek
Yaşıtlarımla sevgili olmanla benim görüşümün ne ilgisi var?
@tuzlukaju ne var biliyor musun?
Sendeki olgunluk 40 yaşına gelmiş ne kadında nede erkekte yok.
Yahu senin yasin kücük ama kendin olgunları överken bir şey yok beni aşağılıyorsun onu diyorum. Senin yaşlarında bir sevgili bulmam 1 haftamı almaz zaten
Ben kendimden küçükleri beğenmediğimi ve çocuk olarak gördüğümü söyledim burada bir aşağılama yok.
Ve yaşıtlarımla beraber olabiliyorsun diye ben de seni beğenmek zorunda mıyım sanki
Sen nasıl bu ufaklik halinle 40 yaş ve üzerinden hoşlanıyorsan ben de aynı şekilde en az 28 yaş ve üzeri olanlardan hoşlanıyorum aşağısı çocuk veyaAptal gibi geliyor
Bak mesela yazdıklarımı anlamakta bile problem yaşıyorsun hemen bir ergen öfkesi
Yav ergen öfkesi değil. Sen beni beğenmek zorunda değilsin, konu inan hiç bu değil. Sen demek istediğimi hiç anlamamışsın. Diyorum ki sen olgun erkek arayınca bir şey yok. Ama ben 38 39 40 yaşlarında olgun bir kadın arayınca ne yapsınlar küçücük çocuğu diyorsun.
Kadınlar kendisinden daha güçlü ve sırtını yaslayabileceği insanlara çekim duyar genelde.
Ama erkeklerin çoğunluğunda böyle bir durum yok.
Problem yaş farkınız da değil ayrıca büyük bir kadın küçük bir erkekle olabilir. Bulabiliyorsan olun zaten; ama sen fazla küçüksün.
Kaldı ki haklılık payım olmasaydı bu soruyu sormazdın. Demek ki seninle olmak istemiyorlar
Tabulara takılı kalma hanım efendi. Ben tabuları yıktım. Toplum normları, genel kabullenişleri umrumda değil artık. Sadece 2 tane olgun kadın ile konuşmam oldu ama sevgili olmayı kabul etmediler. Zaten birinde daha 19 yaşında idim.
Tabular ne alaka
İğrençBulurlar veya katlanmazlar demeye çalışıyordum ben tabuyla bir ilgisi yok
Nasıl ne alaka?
Senin anlattıkların değişmez kadim tabuların ta kendisi. Genel kabul görmüş normlar, her zaman doğru değildir, farklılıklara giden yollar her zaman vardır.
Belli ki o yolu daha bulamamışsın
O yola çıkacağım, az kaldı. İnancım tam. Ama 38 39 yaşlarında diye teyze görünümündeki kadınlarla sevgili olmaya çalıştığımı düşünmeyin. Tepkileriniz çok kırıcı ve kabaydı.
Kaba değildi ufaksın
20.5 yaşında, hiç tanımadığınız bir insana çocuksun demek kabalıktır. Ve itici geliyorlar demek de kırıcıdır. Gördüğünüz gibi ben yaşıtlarıma itici sözünü kullanmadım, ilgimi çekemiyorlar dedim. Size de öneririm.
6 yaşında hiç tanımadığın birine çocuj diyebilirsin di mi? Çünkü çocuktur
Aynı şey senin için de geçerli
6 yaşındaki birisi gerçekten çocuktur ama 20.5 yaşındaki insan çocuk değildir. Senin çocuk dediğin 20 yaşındaki insanlar sınırda ülkeyi savunuyor
İlahi tuzlukaju hanımefendi, gerçekten de çok ilginçsiniz
Değilim Küçük Bey
Öylesiniz öylesiniz 😍😂😂😂
Seni napsinlar koca aletli tecrübeli güçlü olgun adamlar varken. Bir de buçuk eklemiş Allah'ım 🤦🏻♀️
İyi de benim o konuda tecrübeli olmadığımı nerden biliyorsun ve bamya oldugumu nerden çıkardın. 1.84 boyum var benim elim yüzümde düzgün
Olgun adamın karizması başkadır yavrucum istediğin kadar büyük olsun
Bak sen olgunları karizmatik bulurken bir şey yok, ama ben olgun kadınlardan hoşlanınca beni aşağılıyorsun. Ama bir gün eninde sonunda olgun bir hanımefendi ile sevgili olacağım.
Hayır şu anda yaşından kaynaklı olaya fazlaca cinsel yönden baktığın için sadece cinsel olarak olabileceksin günü gelip bundan 7 8 sene geçtikten sonra ilgin tecrübesi olmayan gencecik kızlara kayacak çünkü bu böyledir erkeğin büyük olması ilişkide avantajdır seneler geçtikçe dediğimi daha net anlarsın. Çünkü o zaman bu zaman gibi her şey cinsellik olmayacak.
Ya sen beni hep aşağılıyorsun, küçümsüyorsun. Amacım sadece cinsellik olsa neden 38 39 yaşlarında güzel bir eskorta gitmeyeyim? Veririm 2 3 bin lira giderim eskorta.
Ayrıca neden o yaşlardaki bir kadın bir tecrübe yaşamak istemesin ki? Gencecik delikanlıyım. enerji doluyum. elim yüzüm düzgün. Hiç mi istemez olgun bir kadın beni? Sporda yapmaya basladım 40 yaşındaki adamlar yanımda tıfıl kalacak kafaya koydum bunu
Seni aşağılamıyorum ben de seninle aynı yastayım ama olacak olan bu görürsün seneler geçtikçe. En sonunda sırf cinsel tecrübeden dolayı istediğin ama değer veririm zannettiğin kadınlar sana saçma gelecek yanında boyut olarak da senden küçük sana cilveler yapacak yaşça küçük bir kız isteyeceksin bu böyledir nerde olursa olsun.
Yani demek istediğim birbirinize sadece cinsel tecrübe olarak bakabilirsiniz benim dediğimde hem cinsellik hem heyecan hem aşk var. Erkeğin yanında küçük kız çocuğu gibi hissetmeli kadın
Ben tabuları, toplumun genel kabul ettiği normları yıktım. Kabul etmiyorum. Moralimi bozma lütfen. Peki senin dediğin gibi olsa bile, olgun bir hanımefendi ile 6 7 sene beraber dolu dolu, eğlenceli mutlu, saygılı bir ilişki yaşasak. Şu kısa dünyada güzel bir hatıra olmaz mı bizim için?
Sen bilirisn ne diyim
Bur arada yorumun gerçekten kadınları çok incitici bence.
Hep gerçekleri söylediğim için dokuz köyden kovarlar beni alıştım
Gerçekleri söylemek değil de olgun kadınları, büyük alet meraklısı göstermen kadınlara bir hakaret oldu bence.
İşine geleni okumuşsun tecrübeli ve olgun da demiştim ve bunları sadece cinsel olarak söylemedim. Ama seni çok iyi anlıyorum olgun bayanla çıkma konusunda katılmasam da psikolojini çok iyi anlıyorum. Bir hedefin var ama kendini asla ispat etmeye saatlerdir burada ben vücut yapıyorum kibarim bölümüm de iyi diyerek bir ispat çabası içindesin. Bunu yapma bir şeye ulaşmak istiyorsan sessizce uğraş. s
Olsun, her ne olursa olsun büyük alet ifadesini kullanmanız hoş olmadı. Şu an boş vaktim var ama sosyal medyada eğlenmek benim de hakkım değil mi? Ayrıca sana neden baksınlar, seni napsınlar, çocuksun dediğiniz için anlattım hanımefendi. Durduk yere soruda anlatmadım gördüğünüz gibi.
Dikkat et AIDS olabilir devir bozuk follos dolu piyasa
Nasıl yani
Eee annen yaşında normal değil mi? 🤔
Annem 55 yaşında. Lütfen böyle konuşmayın. 39 40 yaşındaki kadınlardan hoşlanma onlarla sevgili olma hakkım yok mu benim?
1.84 boyum var. Elim yüzüm düzgün. Kötü kaba biri değilim. Zengin değilim ama fakir de değilim. Valla niye benle sevgili olmuyorlar anlamıyorum 19 yaş çok mu fark? Yaşıtlarım ilgimi çekmiyor
28 yaşındayım. Fotoğraf at bana yakışıklıysan sevgili olabiliriz 😄
Ama sen yeterince olgun değilsin. 😞 Şimdi sen de çocuksun diyebilirsin ama benim olgun bir hanımefendi ile sevgili olma hakkım yok mu
Acaba oda senin güzelliğini beğenecek mi?
Kardeşim sen buradaki kezbanlara bakma. Aşkın yaşı olmaz demişler
Teşekkürler. Katılıyorum. Mesela 45 yaşında eli yüzü düzgün bir ünlü, 20 yaşında sevgili yapınca da çatlıyor bu millet.
sen onlara göre çocuksun :D
elim yüzüm düzgün. Boyum uzun. Şimdi vücut da yapmaya başladım. Fakir de değilim. Hepsi mi çocuk görür beni hiç mi şansım yok sence
hiç şansın yok diyemem çıtır sevenini bulursan yapıştırırsın ama elim yüzüm düzgün boyum uzun vucudum iyi bu düşünceleri kafandan çıkar kanka sebebi bu kriterler genelde 20-30 yaş arası kadınlarda ilk tanışma için etkili 40 yaşında bir kadın tabiki bunlara dikkat edebilir kişiden kişiye göre değişir ama onun seviyesinde espri yapamıyorsan iki kellimeyi biraraya getiremiyorsan ya da hayata olgun bakamıyorsan ki en zoru bu çok şansın olabileceğini düşünmüyorum.
Kendimi her açıdan geliştirmeye çalışıyorum. Mesleğim, yabancı dil, spor vb.
Sağ ol öneriler için abim benim. Buradaki kıskanç fesatlardan daha iyi yaklaşımın oldu. Ama yapıştırırsın kısmını yok sayalım. O kaba oldu bayağı :)
semt çocuğuyuz başkan napalım :D kanka böyle bir şey yapıcaksan kısa süreli olucağını aklından çıkarma ona göre kendini programla
Bilmiyorum süre düşünmedim ama 1 2 yıllık bir şey amacında değilim. Yani 38 yaşında oluğ saha gencecik gözüken çok tatlı kadınlar var. Buradaki insanlar heralde teyze görünümündeki kadınlarla sevgili olmaya çalıştığımı düşündü
Neden kısa süreli olsun ki kanka
evet öyle insanlar varda o halleri geçiçi oluyor 3 4yıl sonra yaşlı bir görünüm elde edebilir gelecek düşünemezsin mesela evlilik v. s cocuk oldumu 10 yaş atar bir gecede o yüzden dedim yaş farkı fazla çünkü
Ben cocuk istemiyorum ki. O yaşlardaki bir kadının da isteyeceğini pek düşünmüyorum
orası hiç belli olmaz kardeş.. karşındaki kişiye bağlı arayıp bulcan senin kafanda birisini
olgun kadınlardan hoşlanıyosun anlaşılan
Önemli bir tespit yapmışsın
çogu kadın emin ol senle olunca kendini sübyancı olarak hissedecek buda senin dedigini boşa çıkarcak yani
La git bebe napsın 40 yaşında ki olgun insan seni
Neden ki? Boylu puslu gencecik delikanlıyım. Tipim de iyi. Elim yüzüm düzgün. Kaba saba biri de değilim
Canım mesele fizik değil sadece, olgunluk ;)
Çocuk gibi mi davrandığımı düşünüyorsun
Düşünmüyorum görüyorum.
Çocukça ne yaptım şimdi peki
benimde pwsimi birakmiyorlar
Etmez