Ayrılık sonrasını kolay atlatmak için neler yapıyorsunuz?

Ayrılık sonrasını kolay atlatmak için neler yapıyorsunuz?

Genelde kim olduğuna göre değişiyor gerçekten sevdiğim biriyse zaten hiçbir zaman eskiden çıkamıyorum ama işte böyle zaman geçsin ya da işte bak bu çocuk beni seviyor bunu ilgisinden birazcık kendimi tatmin edeyim dediğin bir ilişki ise hayır sürmüyor 2 dakika sonra yenisini buluyorum hdjdjjd
Evet, çok zor benim için canım çok yanıyor. Onun bu kadar çabuk toparlanıp adapte olmasına da imreniyorum keşke bende düşünmesem baksam önüme. Bu da çok canımı acıtıyor. Hiç mi sevmemiş beni her şeyimiz mi yalanmış...
Cevap
41Cevap
Eskiden evet şimdi hayır
Yaşamıyorum
Benim yaklaşık 2 senden fazla sürdü sonra eski eşim başkası ile evlendi
(Allah mesud etsin onunla bari mutlu ve düzenli bir aile olsunlar)
tabi çocuğumu da hiç göstermediler tüm çabalarım da boşa gitti kader böyle yazılmış elden bir şey gelmedi
Sonra bende tamamen bıraktım artık
(Herkesin acısı sevgisi kadar) mış ve ne demişler "Geçmişi unutmalısın ki bir geleceğin olsun"
Tabi ben sevince ayarsız seviyorum o yüzden çok acı çekiyorum ve artık kimseyi sevmek ve kimseye aşık olmak istemiyorum
Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Benim yarım saat falan sürüyor üzüntüm yas değil ama. Hemen yeni biriyle tanışırım. Çünkü sevgi bir anda bitiyor. Ayrılık olduguna göre sevgi sorunu vardır demekki seviyormuş diyor başka diyarlara gidiyorum:) çok üzülüyorsan viski çikolataya ver kendini 🙂
Dürüst olayim evet 1 hafta depresyon modunda oluyorum ara ara ağlama hissi geliyor 1 hafta sonra "noldu lan bana niye ağlıyodum ben" aydınlanması yaşıyorum ve ayrılık acısı finish😅 yakın zamanda yaşadım bunları nerdeyse 1 ay olucak artık, çoktan bitti gitti 😄 adam olana 1 hafta çok bile sjdksks
Böyle bir durumu hiçbir zaman Allah'a çok şükürler olsun ki yaşamadım çünkü sevgilim olmadı sadece takıldıklarım oldu onlari da Çok kafaya takmadım zaten
Çok ama çok değer verdiğim bir kadın için yaşadım ama sonra ne oldu, hayatın geçici bir yer olduğunu, hayatın tek bir nefesten ibaret olduğunu anladığımdan bu yana öyle bir hissim yok.
Hayır yaşamıyorum. Kendimce sabrediyorum, düzelmezse üzülmüyorum. Sadece evliliğim bitince çok üzüldüm bunu yaşadığım için artık ilişkilerde ayrılıklar beni pekte uzemez
Bu süreç ilişkinin neden bittiği ile alakali olarak değişiyor.
Ihanete uğramışsan daha kısa severek ayrilmissan ayrılmak zorunda kalmışsan daha uzun oluyor
Acıyı bastırmamak yaşamak lazım. Yaşanmayan şey hiçbirzaman gitmez. Sonrasında ise kabullenme süreci geliyor. Kısacası adamın anasını ağlatan bir dönem.
İlişkiye duyulan saygıyla ilgili bir durum bu. Bence olması gereken bir süre ne kadar bitmiş olsa da üzerine düşünmek. Toparlanma ihtimali var mı neler yapılabilir bir bakılması lazım.
Affediyorum. İçimde ona karşı ne bir sevgi ne bir nefret.. Hiç bir şey kalmayana kadar affediyorum. Artık özgürüm.
Tabii ki emek verdiğim ve zaman geçirdiğim ciddi bir ilişki için üzülüyorum
Güzel olan bir şeyler kalmışsa evet ama hepsini silip süpürdüyse geçcek geççek diye dans ediyorum
Yaşadım böyle bir süreç. İlişkinin uzunluğuna bağlı olarak yas süreci de değişiyor bana göre
Duruma göre değişiyor bendeki değerine bıraktığı ize baglı
Herkes gibi yaşıyorum evet de sonra unutuluyor
Bu hayat herseye alistiriyor insanı onada alışıyor insan
benden ayrılan umrumda dahi olmaz o an biter bende karşı tarafın bir ayrılık sözü kendini bende bitirir ve hiçbirşekilde üzülmem güler şutlarım
Kanka gercekten sevince oyle olmuyo biliyomusun
Bu tarz seyler karsilikli olsa tadindan yenmez
bir süre ama sonrasında eksiklerimi, hatalarımı analiz edip daha güçlü olmaya çalışıyorum. ölene kadar yas tutmak ya da olduğu gibi unutmak saçma
neden sonuç ilişkisi yapabilmek önemli
kesin bir sure depresyon en dibi goruyorum ama gerek kitaplar gerekse arkadas ortami bir sure sonra kendinize gelmenize yardimci oluyor. en onemlisi sunu bilmak lazim; kimse unutulmaz degildir. civi civiyi soker!!! daha iyisinin seni bulacagina odaklan ve daha iyisi elbet seni bulacak
O kişiyi hatırlatacak şeyleri kaldırıyorum her yerden
Sabır çekmekten başka birsey kalmadı şu an il dışında haftaya güne birlik onu görmeye giderim
Öyle iste
Param yoksa yaşıyorum. Varsa çözüyorum bir şekilde. Oturup bir şey düşünmeye fırsatım olmuyor ve yas acı süreci yok gibi
Kalpten, yoğun, yana yana sevmiş, bağlanmış ve yaşanmışlıklar varsa kolay atlatabilen bir yapıda değilim.
Duygularımı yoğun yaşadığım icin Kolay kolay kendime gelemiyorum. Kendimi toplamak için Bodruma gidiyorum
Çok zor bir şey hele severken ayrılmak veya terk edilmek... Garip bir şekilde insanın hayatını karartıyor😪
Bir kere yasadim. Depresyona girmistim resmen. Benden hic umulmayacak bir davranisti
Üzgünlük olur tabii ama gitmekte ısrar edildiyse kimse için yas tutulmamalı
tek 1 kişide derin yaşadım gerisinde pek bir şey yoktu
Yoo ölümlü dünya ayrılık normal dakikasında hayata devam
Yok geçmiş gitmiş bunu düşünüpte kendimi hırpalamaya değmez giden gitmiştir
Gerçek bir aşkın ayrılığı ise bu bir ömür bitmiyor o yas
çarka çıkacan , illa ikamesi mevcuttur. mis pırıl pırıl.
Hiçbir şekilde iyi hissetmek için kendimi zorlamam acıyı yaşar sonra da devam ederim
2 çocukla kocamdan ayrılmış gibi acı çekiyorum 😂😂😂
onunlayken zaten çok ağladım arkasından ayrılık umrumda olmadı o yüzden hak etmen bi adam için yas tutulmaz kıymet bilmeli elindeyken
Kalbi olan her insan yaşar
Bir gün sürmüştü yas sürem
Tabii ki toparlanmak icin sevdigim seyleri yapiyor
Geriye bakmam, giden gider kalan benimdir
Max 6 ayda biter herhalde
İnsanım tabi yaşıyorum
Ekstra bir şey yapmam.
Asla ben ne yas tutcam onlar tutsun neyi kaybettiklerine
Manitam mı oluyor ki ayrilayim
ben sadece ilk ilişkimde çok yas tuttum ve cidden aşk acısı çektim. sonrakilerde bu pek olmadı
İki gün önce ayrıldım yokluğuna alışamadım çok acı veriyo 🥺
Evet sanırım 6 aylık bir boşluk dönemi olmuştu.
4 senedir unutamadım
Evet.
Ulan ne yasmış 1 yıl oldu hala bitmedi
Asla
Hayır yaşamıyorum umrumda olmuyor
gülüp geçiyorum beee
yaşıyom...
hayr bos isler..
Onu sadece kızlar yaşar
Bilmem yeni bosancam ozaman solerim
Ölüme bile 3 günde alışıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?