İlişkim var ama biri kafamı karıştırıyor?

Küçük bir işletmem var Instagram üzerinden satış yapıyorum bu sebepten dolayı mülterilerimle birebir kendim görüşüyorum

Erkek bir müşterim ürün fiyatı sordu sipariş verdi siparişini hazırlayıp gönderene kadar müşteri-satıcı ilişkisi vardı (çok kibar biri) lakin siparişi eline ulaşınca bana işimle ürünlerle alakalı ve duruşumla konuşumla alakalı övgü cümleleri kurdu (aldığım enerjiye göre çok iyi kalpli bir kızsın seni üzmelerine izin verme) gibi şeyler dedi neyse teşekkür ettim falan sonra kendini anlatan bir paragraf yazdı sende kendini anlatır mısın dedi bende hayatımda biri olduğunu aramızın pek iyi olmadığını iyi olması için çabaladığımı söyledim (sevgilim olduğunu bilsin uzak dursun diye düşündüğüm için) öylede oldu bir daha konuşmadık ama çok aklımda kaldı nedendir bilmem 🤷🏻‍♀️

Erkek arkadaşım ile 2.5 yıllık bir ilişkimiz var fakat kendi uzm çvş olduğu için izinden izine görüşüyoruz ve neredeyse hiç eğlenceli aktiviteler yapmıyoruz. Ben gezmeyi tozmayı hetecanı seven hayat dolu bir kızım ama o hiç bana ayak uyduramıyor buda beni çok sıkıyor. Telefonda görüşürken oraya gidelim gelince şuraya gidelim diyorum ama o hiç oralı olmuyor konuyu şakayla karışık kapatıyor ama onu çok seviyorum temelli yan yana gelince bu sorunun çözüleceğini düşündüğüm için kendimce tek bir şans veriyorum

İlişkim var ama biri kafamı karıştırıyor?