Özele yazsana benim kimsen necisen sana gerçekten hayatımda ilk defa yaşayacagim bir durumdan söz etmek istiyorum yemin ederim kötü bişi yine yazmiycam
O zaman kalbine dokunus yapan gozlerine bakinca sana kiyamadigini belli eden iste biziz dedigin bi iliskin yok kisaca bostayim canim sikiliyo bunun tipi iyi bunun meslegi iyi bu iyi niyetli gibi gibi parca parca degerlendirmeler ile secim yapmisin
Yaşa takılma derim sonuçta sayısız ilişkisi olan da memnun değil bir iki tane az ama öz olup zamanı tamamen yalnızca birilerine sığdırabilenlerde. Her şey geride kalıyor insan ne yaptığını ne istediğini bilmiyor bu devirde.
O kafa dengi her dakika her an iç ses gibi seni tamamlayabilen kişi de çıkmayacak gönül verdiğin kişi de o değildi belkide. Hayatın kuralları bu bir iki istisna değiştirmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bende sadece iki kişiden "elektrik" aldım şimdi bunu sorgulamaya ne gerek var? ilgini çekmemişlerdir olabilir.
Dimi çok sorguluyorum ne gerek var :7
Bende 8 sene önce iliskide aşık oldum daha aşık olamadım ama sevdim ve evlendim. Aşk sanırım bi sefere mahsus birsey
Niye bir sefere mahsus olsunki. Takıntı yaptın demekki
Evet takıntı olmuş olabilir aklımdan hiç çıkmadı cunku ama mutluyum eşimle. Ama aşkı aradım bulamadım çok kez denedim
Kısmetin seni bulana kadar her bir kişiden elektrik alamazsin çünkü sen trafo değilsin hahahahahahah🤣
Asfhjkbjklkk:)
Kusura bakma ya valla ciddi bir şey yazayım dedim gececiyim birden böyle saçmalamak istedim gece esprisi uykusuzluktan mallastim
Sdgjj önemli değili kötü bişey yazmadın:)
Özele yazsana benim kimsen necisen sana gerçekten hayatımda ilk defa yaşayacagim bir durumdan söz etmek istiyorum yemin ederim kötü bişi yine yazmiycam
Normal değil mi sence? Her yıl başka birinden hoşlanmayı beklemen anormal bence
Haklısın aslında :) ama 10 sene oldu ya. Kimseden hoşlanmadım. Resmine baktım büyümüş gene hoşlandım çocuktan:)
Yazsan
Bana değil çocuğa
Olmaz:(
Aman allahım ne kadar gururlu bi kız. O kadar gururlu ki 10 yıldır….. neyse devammmm
Ben gurur mu yapıyorum dedim? Netten yazılmaz olmazzz
Planın ne? Birden karşısına çıkamayacağına göre. Merhaba demenin nesi zor
Bu konuyu kapatalım mı sfhjöllhhkk
Tamam korkak olur. Finalde de evlendiğini görürsün
Heyecanlandım :=
Üzgünüm
Off yaaa çok haklısın
Demeki hayallerindeki partnerin hayatina girenler ile cok uyumsuz
Hayalimde kimse yok
O zaman kalbine dokunus yapan gozlerine bakinca sana kiyamadigini belli eden iste biziz dedigin bi iliskin yok kisaca bostayim canim sikiliyo bunun tipi iyi bunun meslegi iyi bu iyi niyetli gibi gibi parca parca degerlendirmeler ile secim yapmisin
Yaşıtım ve kaderdaşım hg.
Hb. :)
Yaşa takılma derim sonuçta sayısız ilişkisi olan da memnun değil bir iki tane az ama öz olup zamanı tamamen yalnızca birilerine sığdırabilenlerde. Her şey geride kalıyor insan ne yaptığını ne istediğini bilmiyor bu devirde.
Haklısın
O kafa dengi her dakika her an iç ses gibi seni tamamlayabilen kişi de çıkmayacak gönül verdiğin kişi de o değildi belkide. Hayatın kuralları bu bir iki istisna değiştirmez.
Ne oluyorsa o yaşlarda oluyor zaten bende de öyle
Demi. Ama şunu merak ediyorum millet habire birilerinden hoşlanıyor aşık oluyor bense sadece 1 kişi. Şuanda resmine baktım o çocuğun gene hoşlandım ha:)
Bas teklifi diz çök kocişim ol la de
En sonunda dicem :))
Yüzük takmayı unutma la
Tamam lan :D
Ya da pırlanta la en iyisi
Tamam :))
Daha hala hayır derse gazoz içir bayılt tecavüz et
Karakterinle alakalı
Evet bencedr