Randevum için yardım edebilir misiniz?

Merhaba size sorucağım soru hakkinda aslında biraz utanıyorum ve saçma geliyor. Bu utangaçlığı azaltmak için önce açıklama gereği duyuyorum. Lise öğrencisiyim ve hayatım boyunca sadece derslerime odaklandım. Çevremdeki kız veya erkek farketmeksizin hiçbirine karşı romantik bir şey hissetmedim. Ortaokulda kızlar küfür ediyordu o yüzden iticiydi. Lisede ise okula pek gidemedik pandemi yüzünden. 3 gün önce kırtasiyede bir kız gördüm ve kız çok güzeldi. Ben orada bilim ve edebiyat kitaplarını kontrol ediyordum. Ann Druyan'ın Cosmos kitabini inceliyordum onu alıcaktım. Kız geldi yanıma konuşmaya başladık kitap hakkında. Ben biraz gerildim, kız fazla güzeldi çünkü. Fizik ve astronomi hakkında 20 dakika kadar konuştuktan sonra kız bana telefon numarasını verdi. Evde de konuşmaya devam ettik. Kız, çok zeki olduğumu felan söyledi. Konu Bilim-kurgu filmlerine geldi. Kız, benden kendini filme götürmemi istedi. Ben de vizyonda olan Koma'yı seçtim. Her şey bir anda hızlı gelişti. Hayatımda ilk defa biriyle randevuya çıkıcam sanırım. Sizden biraz tavsiye istiyorum ve kendi tipim hakkında özguvensizliğim var. Ailemden tutun, arkadaşlarım hatta tanımadığım insanlar genelde tipimi beğenirken ben hiçbir zaman kendime o gözle bakmadım. Kitap okumaya başladığım andan itibaren- 3 yaşında resimli kitaplara başlamıştım- sadece bilimsel şeylerle ilgilendim. Sizden biraz tavsiye almak istiyorum bu randevu hakkında ve yorumlamak isterseniz tipim hakkında yorum almak istiyorum-fotoğraf atabilirim-. Gözlüklü vs. değilim. Kisa boylu felan da değilim. Yardım ederseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Lise son sınıfım.
Randevum için yardım edebilir misiniz?