Aşk İlişkileri Senin neyine düşülür😉? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Karşı cins senin hangi özelliğine düşer? Keyifli geceler.. 🥂🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=Y-HNNpXTduk"Kaşına, gözüne, boyuna, posuna yavrum tütütü maşallah.." 😏#smell Senin neyine düşülür😉? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kendimi anlatmayı sevmem gerçi biraz klâsik oldu ama gerçek olan bu maalesef.Saf temiz ve merhametli.Gerçi son yaşadığım ilişkiden sonra sevgiye küsmüş durumdayım.Bulma olasiligim çok zor olduğunu gün geçtikçe daha fazla anlıyorum. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Ne ben düşeyim ne de başkası mümkünse kimse düşmesin 😏 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Beş dakikadır soruya ne yazsam diye düşünüyorum. Demek elle tutulur bir yanım yokmuş. ://Sadık olmama diyeyim. 😿 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Gülüşüme olsun herşeyime düşüyor ama🙈😂 2 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl vuhuuu yansın 🤣🥂🔥 AşkıÖldürmek +1 yıl 😅💃🥂
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Düşmek isteyen bir bahane bulur illa ki.😄 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl düşene bir tekme de sen vuracak gibisin 🤣 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Yok yahu, sadece kendimi övmek istemedim.😄 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Sempatik oluşuma olabilir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı. Zekam ve aşkıma 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Düşülecek bir yanım kalmadı :)) yaşlandım ben 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gülerken yanağımda bir çukur oluşuyor işte tam onun içine düşülür ") 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Walla genelde göz ve ses tonu diyorlarsa yalanlarini yesinler erkek hepsi hepsi aynı inandırıcı degiller 1 0 Yorumla
BRAD-PITT Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O şeref bana aithttps://www.youtube.com/embed/d9OsbOA0-38 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu zamana kadar aşık olan olmadı, demek ki kızlara göre itici biriyim. Umrumda da değil, severse ekime sevmez ise kasıma.. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Mayıs da olabilir acele etme 🤣🤣🤣 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @r_engarenkyollar çok komik ya Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sesime ve konuşma şeklime, buna biraz da özgüven ve dik duruş ekleyebiliriz. 2 1 Yorumla lckrmn +1 yıl Dustum bile 🤔 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Biri varsa hayatımda sadece o vardır sadık biriyim galiba bide seversem gerçekten severim.. 1 0 Yorumla
İnfinityParadise Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karşımdakilere sormak lazım bilemiyorum ben kendimi bu bağlamda. 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. erkeğin parasına / kadının kasasına düşülür. net. 1 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Simdiye kadar sadece sesim diksiyonum ve gozlerimi cok söylediler 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Fizik desen var, Zeka desen var ama bilmiyorum insanlar bi beğenemiyor bizi 1 0 Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilmem bir karşı cins cevaplarsa öğrenirim bende 😀 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Hangi birini sayıyı şimdi. Sokakta beyefendi, mutfakta aşçı, yatakta bengal kaplanıyım 😂 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Dogalliığıma , samimiyetime , neşeli ve enerjimin yüksek oluşuna , sıcak kanlı ve konuşkan bir karakter olmama , 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbir özelliğim yok o yüzden düşmüyorlar zaten bende onlarla ilgilenmiyorum 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tipim veya karakterim ya da dilime şaka yapıp güldüremiyeceğim insan sayısı çok çok az 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzel bi kadın değilim ama genelde farklı bi havamın çekiciliğimin olduğunu söylerler ve buna düşüyorlar, erkekleri çeken bi yapım varmış 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Oyle özelliklerim yok assddf 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Cirkinim ben kimse düşmez 😎 1 1 Yorumla burakistan35 +1 yıl donuşuk falansın ama , yerin ayrı la ! Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sahiplenirim 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boyuna huyuma 1 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. cazibeme :d 1 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Sesime 1 0 Yorumla