Kız arkadaşıma açılacam, kız arkadaşlarımız soruma yardımcı olabilir mi?

Merhabalar benim bir kız arkadaşım var ortak arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. Kız normalde soğuk yani herkese en başta güvenmeyen bir insan. Biz zaman içinde ortak arkadaşımızla zaman geçire geçire birbirimizi tanıdık ve benim hakkımda ortak arkadaşıma övgü dolu sözler söylemiş, açıkçası bir çok ortak noktamızda var. En sonki buluşmamızda ona kitapta hediye ettim (o çok sever) ve çok sevindi ayrıca sohbetten de çok memnundu gecenin sonunda bana numarasını bile verdi. Yakın zamanda tekrar bir araya geleceğiz hatta bana sonra yine bir araya gelelim dedi bende tamam dedim. Geçen tekrar mesaj attı iddaya girmiştik o kaybetti bana kitap al dedim, hangi kitabı istediğimi öğrenmek için mesaj attı ben sen beğen değince hayır hangi kitabı istediğini merak ediyorum dedi bende sen al benim için önemli olan manevi değeri dedim. Kızı seviyorum bir kadında veya hayatımda olmasını istediğim kadındaki özelliklerin büyük bir çoğunluğunu karakterinde barındırıyor. Yakın zamanda onunla buluşacaz ve açımayı düşünüyorum sizce nasıl karşılar veya neler demeliyim açılırken?
Kız arkadaşıma açılacam, kız arkadaşlarımız soruma yardımcı olabilir mi?