Güncellemeler
+1 yıl
Aga ben centilmen maddi durumu iyi derken erkek üstünden fe düşünün diye dedim. Bi kızla tanıştım buluştum da sanki kızla buluşmadım dabakhaneye veya cinayet mahalline gittim sanarsınız... artık gaz maskesiyle gezecem yanında galiba...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu sorun değil ama her gün dus alır sorun olmaz yani
Yok o şekil değil. Yani bunun gerçekleşmemesi için kapalı olmaması lazım. Banyodan çıksa giyinip gelse bi süre sonra gene aynı olur. O yüzden habire tişört şort terlik gezmek zorunda kalır. (Bi kız var da bu şekilde ondan merak ettim soruyorum)
Doktora gittin mi bunun için, kızdan önce sagligini düşün ciddi gibi geldi bana bi hormon ile ilgili bu hormonun hızlı çalışması
Bak;Hipertiroidi gibi büyüme hormonu fazlalığı ve adrenalin hormonundaki normal dışı çalışma da aşırı terlemeye neden olan diğer hormonal hastalıklardır. Sen bi dermetologa gözük
Yok bende değil onda var bu sorun bende yok
Sorun bende değil yeni tanıştığım kizda var
Ya garnier roll on alsın mis gibi olur.
Şimdi onu nasıl söylerim ki ben? Tamamkendisi de farkındadır ama söylenmez yani ayıp...
Şöyle yap biraz kendine bakım alısverisi yapmıs gibi yap sampuan roll on al bir tane de ona al de bu da hediye falan de ver ona kullansın
Hee bakin alisveris fikri çok güzel. Indirimde gördüm baya da ucuzlamıştı bende dedim alayım zaten yeni tanıştık neden hoşlanırsın tam bilmem falan filan sallarım. Çok teşekkürler
Aynen aynennnn hem o kırılmaz hem de isini görür 😊 gercekten bazı insanların elinde degil benim de terim öyleydi Şu an iyiyim
:) ben de biliyorum elinde değil ama işte sabredilmiyor biyerden sonra. Hele ilerde yakınlaşma olursa evlendigimi talan düşünemiyorum...
Dedigim roll on cok iyi. yesil kapaklı mineral olan. Dus alıp kullanırsa evlenirse de sorun olmaz 😂 sevenler ayrılmasın 😂
:)
Ayrilmam şu an kesinlikle. Tum kriterlerimi karşılayan bi kız buldum ilk kez. son 1 test kaldı. Araba. Tüm sevgililerim klasik araba hastalığımla alay ederdi. Hatta bir keresinde yol kenarında 64 model impala gördüm ortadan ikiye kesilmiş. Basında bikaç tane yakip aglamistim o derece severim klasikleri. Ama alay ederler aha dedesinin arabasıyla gelmiş diye. Muzik zevkim de farklıdır elvis presley ray charles michael buble black sabbath rammstein ic3peak falan. Muslum bergen neşet ertaş ve batı karadenizli olduğum için ramazan çelik:) onla da alay ederlerdi. Hatta hatta bitanesi 2. arabam olan 1979 model kırmızı beyaz ford minibusüme çanta vurmuştu aynayı kırmuştı kavga ettigimizde. E bende tırnaklarını kırdım ödeştik:) bu kiz arabayi baya beğendi. Şu anki arabam murat 131 i.
Bakalım ileride ne tepki verecek.
Aşık olursam farketmez
Öyle olmaya başlamıştım ama ayaklı çernobil mübarek.. bi insanın ayakkabisindan karşısında oturan kişiye koku gelir mi ya?
O kadarı da kötü ya
Yani öğlen buluştuk arabamla aldım. Arabam klasik araba kliması yok yani ilk geldiğibde tahammül edilebilir seviyedeydi bide hava sıcaktı baya dedim normaldir. Sonra 1 saat falan geçti arkadaş sinekler kaçıyor yani betimleme yapıyorum biraz şiddeti anlayın diye. Surekli sigara içtim 1 1.5 paket içtim akşama kadar yani midem bulandi artik dedim gitmem lazım aldım bıraktım evine nerdeyse bilerek arabamı bozacaktım... Ama çok iyi çok tatlı komik nazik güzel bir kiz
Temizliğine önem vermiyordur çoğu insan ayaklarını yıkamaz
Aslında dışarıdan bakınca hiç öyle değil sıfır araba gibi kız yani baya bakımlı ama bilemiyorum...
Görüntü insanı yanıltır
Haklısınız... bir daha buluşunca da aynısıysa artık bi söylerim yani dayanılacak gibi değil yanında ceset gezdiren nekrofili seri katil gibi hissediyorum kendimi ya...
Buluşma sende mecbur değilsin sonuçta
Yani hoşlandım baya desem yalan olmaz. Arabama binene kadar aşık olmaya başladım bile diyebilirdim
Ter neyse de ayak kokusu çekilmez hiç
Dikkat ederse olmaz
Iste sorun da bu. Banyodan çıksın gelsin 1 2 saate gene aynı...
Hastalık mı bu yanlış anlamazsan
Evet onu diyorum genetik rahatsızlığı bence. Çünkü baya bakımlı biri sıfır kilometre araba gibi geziyor