Maddi konulara girilmez bence. Sizce İlk buluşmada ne asla yapılmaz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddi konulara girilmez bence. Sizce İlk buluşmada ne asla yapılmaz?

İlki sonu yok aga adam olan gider önce derki rahat ol içinden geldigi gibi davran sıkma kendini nereye gitmek istersin diye sorar kadın nereyi isterse oraya gidilir... hesap söz konusu bile olamaz erkegin adam olduğu yerde kadın çantasına elini atmaz erkek lavaboya gidip geleyim diye masadan kalktığında hesabı öder ve mekandan ayrılırlar...
Seks konusu konuşulmaz bence karşındaki konuşuyorsa arkana bakmadan Kaç hatta bir köpek tarafından kovaladığı düşünürsen daha hızlı koşarsın küçük bir tavsiye🙃🙃
Topikmi len karşıdaki deli erkekle çıkıyon haberin olsun sen konuşmasan o kaçmasında sen ona dikkat et deliseni
@ffferdi1982 halla halla kaçarsa kaçsın be biz oraya seks yapmayamı gidiyoruz ciddi bir şekilde ilişki yaşayacağız
Kız töbe yaa ben senin düşüncene dedim nerden cıkarıyon ila öyle konuşacak diye
Ben gecen bi bayanla buluştum direk o konuyu kendi açtı yaa erkeği kızı yok bu konunun
@ffferdi1982 erkeklerin yüzde 80 böyle hatta o yüzdelik daha çok ama neyse insaflı davranıyorum
Senin bakış açından banada sorsan bayanların yüzde 90 nı derim ben bu konularda insan diyorum kadın erkek ayırmak sacma bence insan olan her konuda insan unutma
Sorularını yorumlarını okudum sende az değilsin bence
@ffferdi1982 ben konuşurum yapmam bir sevgilim oldu oda öpüşmek istedi diye terk ettim seks yapmadan konuşulmaz diye bir şey olmadığına göre zaten okumuşsun görüşlerimi biliyorsundur daha önce yapmadığımı
Doğal ve samimi biri oldunu hissetim bu yorumundan konuşmayı sende benim gibi seviyorsun bu diyologumuzu bir üst seviyeye çıkaralımı istermisin
@ffferdi1982 bence biz burada son verelim konuşmamıza ben kimseyle özelde özel şeyler konuşmam bana yorumlar yeterli neyse bayyyyyy
Korkağım diyorsun yani peki ok by bayyyy
@ffferdi1982 istemiyorum dedim bundan korkaklığı nasıl çıkardın
Bende bişey istemedim zaten sen istemiyorumu nasıl çıkardıysan ordan cıkardım ben sana bileymi dedim şimdi insanca tanışalım dedim
@ffferdi1982 Hım öyledir kesin neyse fazla uzadı
Bak kendi düşüncelerini bana yansıtma
Kesin öledir ne yaaa
Sen gay la falan ewlencen galba bu gidişle
Sexting yaptığım insanlar var zaten senle insan gibi konuşacaz sende kızıyon🥹
@ffferdi1982 normaldede kimseyle konuşmuyorum banagöre değil bu sitede tanışma görüşme işi tm
İnsanca diyorum ben ne konuşmayı seviyorsan onu konuşuruz
Sen çokmu egolusun
@ffferdi1982 yürü git kendine başka yolunacak kaz bul be
Cevap
21Cevap
Eski sevgiliden söz edilmez
hiç buluşmadım kimseyle ama düşünerek cevaplamak gerekirse, fazla yakınlık kurulmaz bence ilk buluşma da direk dudağa yapışılmaz mesela. d çünkü site de çok gördüm. bunu normal karşılayanları
onun dışında, mekan olarak tenha, sessiz gibi yerler olmaması gerek bence. ve ilk buluşma da bütün hayatını anlatmamak gerekir diye düşünüyorum. kısa ve öz olmak iyidir.
Yılışık davranılmaz
Kötü söz söylenmez
Fotoğraf çekilmez
Evlilikten hiç bahsedilmez.
Fazla yakınlaşılmamalı, dış görünüş hakkında eleştiride veya tavsiyede bulunulmamalı. İkisi xe soğutur.
Buluşmaya giden bensem asla yapılmaz denilen her şey beklenilebilir. Çünkü standarttan sapabilir değişken nir ruhum var.
Değerli arkadaşlarımın tavsiyelerini dinlicem ilk ilişkimin ilk buluşmasında bunları yapmamaya çalışıcam teşekkürler.
Eski sevgiliyi anlatan düşünme kabiliyetinden noksan kişiler var. Birileri şunlara anlatılamayacagını öğretsin.
kasmayın kendinizi karşınız da ki kadın dengesiz ve NET değilse ne yaparsanız yapın sonrası olmaz :)
Cok konusulmamali bence. Acele de edilmemeli. İlk bulusmada incelemek ve karsi tarafin davranislarini, hareketlerini gozlemlemek daha onemli.
İlk bulusmada normal arkadaslarin birbirne soramayacagi seyler sorulmaz
Ne sorulur
İşte ne onlar bilgilendir istiyorum beni
Hmmm i o zaman tartışalım zit oldun konu ne 😀
Eski sevgiliden konuşulmaz, seksten ve paradan konuşulmaz, evlilikten hele hiç konuşulmaz.🤭
Vayyyy tecrübe konuştu sankiii hmmmmm
@ffferdi1982 sanane
Banane tabi
abartı hiç bir şey yapılmaz sadece fazlasıyla birbirimizi tanımaya çalışmalıyız
Eski defterler açılmaz cinsel bir bir birliktelik yaşanmamalı
Kural 1 :
geçmiş ilşkiden bahsedilemez
Kural 2
Çok konuşulmaz konuya göre muhabbet edilir
Sevgiliyi fazla bekletmezler
Derin mevzulara girilmez.
sürekli kendinden bahsedilmez karşındaki insanda dinlenir.
Gevşeklik yapılmaz, maaş sorulmaz, evlilik konusu açılmaz tabi ilk ikisi hiç bir buluşmada olmaz
ne kadar kazanıyorsun
kaç çocuk istiyorsun
annenle ne zaman tanışıcam diye sorulmaz mesela
Eve atılmaz öpüşülmez ağzın kokarak buluşmaya gidilmemeli.
Ağır abi olunur, başka bir şey yapılmaz aslan parçası
Maddi konular konuşulmaz
Eve davet edilmez
Öpüşme olmaz el ele tutuşma sarılma olmaz ilk günden bide yemeğe çıkmada olmaz bir içecek içilir kısa bir süre gorusulur sonra herkes kendi evine gider
Eski sevgiliden konuşulmaz
Alkol alınmamalı bence
Fazla samimiyet iyi değildir. Uzun vadeli ilişkide özellikle. İlk buluşma aradaki saygıyı belirlemek için çok önemlidir ona dikkat edilmeli.
Ben odeyeyim sen odeyeyim tartismasi. Eger ki karsidaki odemek isterse o oder bi sonrakini sen odersin
Kesinlikle seks ya da yakınlık gosterme terbiyelice git buluş ufak bi sarılma olablir opme dokunma
Evlilikten konuşulmaz
Cinsellikten konuşulmaz
Eski sewden konuşulmaz
İlk buluşmada ülke ekonomisi konuşulmaz 😂
gevsek komik hareketler
Terbiyesiz hareketler yapılmaz
Eve gidilmez veya cinsellik konuşulmaz
Ewe kadar nikahı basarlar belki 😀😀😀
Kendini teslim etme basitlik göstergesi
İlk buluşmada buluşulmaz
Geyirmek bence normal de de yapılmamalı da ilk buluşma da asla
Aile sorunlarından bahsedilmez 🤣
Eve gidilmez. Ha biz çağırırız ama kız gitmemeli.
ön yargılı olunmamalı bence
Yakınlaşmak vs
Kız töbe yaaa ya tren gelirse ya da tranvay 😀😀
Senin üzerinden ancak ben geçmem lazım parcalanman için anladın sen 😋
Vayyyy penbiş topikmisin sen yoksa kız taklidi yapma o zaman karaktersiz
Evlilik konuşulmaz ASLA
Minik yanıyon sankiii
Eski sevgiliden bahsedilmez
eve gidilmez
öpüşme elleşme
dudaktan öpülmez
Halay çekilmez