+1 yılSadece Aşk ilişkilerinde değil Hayatta hiçbir şeye karşı garanti gözüyle bakma şöyle düşün bizim 5 dakika sonramızın ne olacağı belli mi bırak 5 dakika sonraya 10 saniye sonra başımıza ne geleceği belli mi onun için hiçbir şeye insana uzun nesne olsun hayatta hiçbir şeye Garanti gözüyle bakma ben öyleyim mesela hiçbir şey Garanti olarak bakmıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şimdi kızın nasıl bir dönemden geçtiğini bilmiyorum o yüzden yargılayıp günahını alamam. Ama kendimden örnek verirsem bende arada çok kötü oluyorum. Hayatımdaki insanları kırıp döküyorum ve sırf bu yüzden herkesten uzaklaşıyorum. Depresyon gibi düşünebilirsin. Sevdiğim insanın da yanımda olmasını istemiyorum çünkü tek başıma atlatmak istiyorum. Bugün belki var evet ama yarın olmayacak o yüzden tek başıma toparlanmaya öğrenmem gerek değil mi? Kız arkadaşına gelecek olursak başka birini bulduğunu mu düşünüyorsun? Açıkçası ben biraz saf olduğum için biri bana böyle bir mesaj atsa aklıma bile gelmez başkasını bulduğu. Anlayışla karşılıyorum genelde çünkü insanlar her zaman iyi olmayabilir, zor zamanlardan geçebiliriz. Bence biraz beklemeni öneririm. Başka birisini bulmuşsa yoluna bakarsın. Yoksa bile kafasını toparlayinca yazar zaten dediği gibi. Hakkında hayırlısını diliyorum 🙏
00 Yorumla
Kadınlar Duygusal Olarak Çok Düşünürler.. Yani Sana Yarın İlgili Olup Ertesi Gün Aklına Bir Şey Takılırsa Durduk Yere Soğuk Yaparlar. Onu Duygusal Olarak Yoran Şey Her Neyse Onu Bul Ve Çöz. Zaten Sorun Anlaşılırsa Her Şey Çözülür. Unutma, Kadınları Kontrol Etmek Duygularından Geçer, Duygulara Hakim Olan Kadına Da Hakim Olur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen elimin altındasın şu an senle olmaz, uğraşamam eğer daha iyi alternatifler bulamazsam sana geri dönüş yaparım Hüseyin demiş bunun meali budur.
Eğer ki sana değer veren insan olsaydı zaten derdi de olsa paylaşır bu tarzda söylemezdi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbravo sevgilini burdaki canım ağzına meze ettin kız belli ki zor dönemden geçiyo sorunları var yalnız kalmak istiyo seni kırmamak için. doğru olamaz mı. burdaki tüm erkekler boynuz darbelerjn etkisi ile bu kızı kendi sevgilileri gibi sanmışlar ama her insan farklıdır mesela sen bununla ciddi düşündün demi ama burdaki erkekler ciddi düşünmez herkes başka şey peşinde. heer insan bi dünyadır.
sana tavsiye vereyim yazma ilgi gösterme umursamaz gibi davran bu taktik işe yarar eğer olsun istiyorsan yok zoruma gitti altında başka şeyler var dersen engelle ne uğraşıyorsun00 YorumlaŞimdi ciddi de olabilir. Hemen kötü anlamlar yüklemeyelim. gerçekten insan biriyle yakınlaşırken hayatı yolunda değilse uzak kalmayı daha doğru bulabilir. kadının hayatını bilmiyoruz. Aranızdaki durumu bilmiyoruz. elbette bahane olma ihtimali de var. Bir mesajıyla anlamak mümkün değil.
10 YorumlaAçıkçası bulmuş da olabilir depresyonu bahane ederek belki ayrılmak istiyor olabilir ama bunlar hep ihtimal sonuçta kesin gözüyle bakmak gerekiyor olayın devamında ne olduğunu bilmiyorum ama siz tabi olaya hakim olduğunuz için daha çok bileceksinizdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliği artık sen değil o tercih ettiği. Çok yazık ya, vallahi böyle yapan tipleri ömür boyu boynunu büktürmek gerek.
Geri dönerse lütfen karşılık verme.
Teşekkür et, onsuz daha mutlu olduğunu belirt ve konuşmayı kes. O zaten ona koyar.
İnşallah merhamet sahibi birine denk gelirsin. 🤗00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyorum diyor şte neden zorlarsınız? Neden olumlu bir şeyler bulmak istersiniz anlamıyorum..
Bir kadın kendini kötü hissettiğin de kime ihtiyacı varsa onu yanında ister bu sen değilsen sadece centilmenlikten umarım bir sıkıntı yoktur diyip vedalaşmalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hüseyin başkasını bulduğundan değil seni istemediği için böyle tepki vermiş. Üsteleme boş ver.
10 YorumlaSallamış, seni başından savıyor. Çok çok boşlukta kalmazsa aramaz bir daha..
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusun kral.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sizin durumunuz ne tam olarak bilmiyorum. Depresyonda olabilir evet. Ama sevseydi kötü döneminde olsa da seni yanında isterdi, desteğini görmek isterdi diye düşünüyorum. O bunu istememiş. Uygun bir dille reddetmiş, sonra yazarım diye de açık kapı bırakmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı kızlar vardır kundaktaki çocuk var ya aynısı gibi davranır karşı tarafa yani ne ister ne istemez kendi canı sıkılınca karşı taraftaki herkesi üzer bu arkadaşta aynı böyle kim yazsa onun moralini düzeltemez
bu tür insanlar da da zaten müthiş derecede egolu oluyorlar tecrübe ile sabit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Alakası yok. Gayet de kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Bazen insan kendi dengesini sağlayamamışken, başka insanların da dengesini bozmamalı. Bu bile karşı tarafa verilen değeri gösterir bence.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine göre dertleri sorunları vardır üzerine gitme yazmak istersen kendi yazar zaten belli ki iyi değil zor dönemlerden geçiyoruz bırak biraz yalnız kalsın kafasını dinlensin ailevi sorunları ya da başka sorunları olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBelki özel hayatında kötü bir olay yaşiyordur. Bazen ben de boyle oluyorum ailemle kavga edince. Zaman tanı ve yazmasını bekle sen mesaj atma yoksa üzerine geldigini dusunerek direkt bitirir her şeyi ve seninle bir daha konuşmaz
00 YorumlaBiraz takılır sonra yine sana geri döner salla bunu kafasını toplicakmis buda artık yeni bahane sanırım. Bir kere bitti mi zaten bitmiştir o süreçte kafasını nasıl topliyacak bilemezsin sende kafana takma.
00 Yorumla
+1 yılumursama bile biri gider birisi gelir su dunyada ne kadar erkek o kadar kadin var oyuzden zehre bile kaydeye alma yeni arayislara cik hatta gunu birlik yasa cok daha guzel sabah iki yabanci gibi davran iyi gunler de cik yoluna
00 Yorumla
+1 yılBen kafayı toplayınca sana yazarımın Türkçe çevirisini yapayım canım. Kızın sana pek ilgisi yok. Boşlukta, yalnız, erkosuz hissettiğimde her an yazabilirim demek istemiş kendileri. Ceptesin yani. Öyle olmadığını hissettir. ✨
00 YorumlaRahatsız etme beni diyor kısacası kafama yatan kişiyle aramı yapabilirsem onun olurum yapamazsam sana yazarım. Mesaj bu.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını buldu demek şu anda yanlış olur. Benimki de gerçekten kafasını toplamaya ihtiyacı vardır. En fazla 2 hafta kadar beklentin olsun yazmıyorsa beklemeyi bırak.
013 Yorumla- +1 yıl
@KaanCarry ya tabi öyle de olabilir zaten kesin yazar demiyorum beklentini kısa tut diyorum
- +1 yıl
@DorothyBabe evet bende o yüzden beklerken başkasını bulması gerektiğini söyledim dönerse senindir dönmezse boşta kalmaz en azından haha
- +1 yıl
@KaanCarry dönerse diğer kıza nolcak ahxjshs
- +1 yıl
@DorothyBabe e onuda ben alırım boşta kalmasın kızcağız dsnnsns
- +1 yıl
@KaanCarry asıl o zaman boşta kalabilir :d
- +1 yıl
@DorothyBabe o kadar mı tipsizim kankaa
- +1 yıl
@KaanCarry ay yok be fotoğrafa bakmadım bile yaptığın espriden dolayı dedim ajdjsjs
- +1 yıl
@DorothyBabe fotoda biriey yok zaten, hem espiriyle ilgisi yok ki ille komik olması mı gerekiyor komik olmayan espriler de güzel 😂
- +1 yıl
@KaanCarry Haklısın kusura bakma😂
- +1 yıl
@DorothyBabe Teşekkür ederim, her zaman haklı olmak sıkıcı olsada yinede sağol 🙃
- +1 yıl
@KaanCarry Eminim sıkıcıdır :d
- +1 yıl
@DorothyBabe bazen sıkıcı, bazende keyifli oluyor durumdan duruma değişiyorm😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani kardeşim maalesef senin ona beslediğin duyguları o sana karşı beslemiyor. Hoşlanan bir kadın bırak hassas dönemi başına silah dayasan yinede yazar yinede yazar
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. belli ki çok üstüne gitmişsin bırak kendiyle baş başa kalsın bazı kişiler yanlız kalmayı sever üzgün ve mutsuz olduklarında düşünmek isterler zorlama o sana yazar zaten.
00 Yorumla
+1 yılCanım karşı taraf telefonları açmayınca nolur açar mısın yazma değerin düşüyor karşı tarafa cepte imajı veriyosun. Açmak isterse açar konuşmak isterse konuşur kimse bu kadar meşgul değil. Kendi değerini bil bırak naparsa yapsın seni istemeyeni sen hiç isteme. Ayrıca üzülme herkes bu yollardan geçmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani diyor ki benim ne olacağım belli değil NET değilim olamıyorum Net olduğum da yazacağım sana ya olumlu ya olumsuz bu da bir erkeği yer kemirir bitirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen böyle şeylere inanmıyorum eğer sana değer verseydi zor bı dönemden geçerken sana ihtiyac duyardı diye düşünüyorum. Kafasını bir senede toplasa bir sene içinde seni kaybetmeyi göze alıyor demek ki..
10 YorumlaSıkılmış senden bariz belli. Ya da şımarmış, sana göz dağı vermek istiyor. Gerçek seven ve isteyen bir kadın Regl iken bile ara vermek istemez.
00 YorumlaBu kadını bekleme, yoluna bak, kapıda köpek olma ama geri yazdığında da boş olursan ilgisine karşılık ver tabi
00 YorumlaBiri bana öyle yazsa kafanı toplayıp geldiğinde beni aynı yerde görürmüsün bilmem derim ve hayatımdan çıkarırım.
00 YorumlaGit karşına al konuş, bir seyi seninle aşamıyorsa bence sende önüne bak, kurcalama çok sonra batıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bende öyleyim konuştuğum kişilere yanlız kalmak istediğimi söyledim sinir oldu için kalbinş kırmak istememiştir o yüzden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Östrojen artışı bazen fazla duygusallık yaratiyo çok ustune gitmeyin. Değer veriyorsa dayanamaz arar, sorar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide kafasını toparlayamamıştir daha biraz zaman ver sonra duruma göre ne yapacağına karar verirsin
00 Yorumla bulduğunu zannetmiyorum, zaten uzun uzun açıklamış fazla kırgın, biraz bırak bence dediği gibi
00 YorumlaDinlenmek istiyor biraz kafası bulanmış anlayışlı ol
01 Yorumla
Soran+1 yıltek bizden anlayış bekleyin zaten.
abi bu şey demek ben yeni birini buldum ama sen yinede cepte kal demek
10 Yorumla
+1 yılHayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var bence ve şu an senle uğraşmak istemiyor
10 Yorumla
+1 yılBaskasini bulmuş onla kafasini toplayicak sende yedekte olacaksin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırak kafayı başkasıyla toplasın sende geldiğinde psikolojisini bozar yollarsın shhs
10 YorumlaŞey bu az bi onda bunda gezeyim olmazsa sana gelirim Türkçesi
11 Yorumla
+1 yılYanlız kalması geliyordur dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
10 YorumlaBaskasini buldugunu dusunmuyorum ve bence her kiz boyle duygu durum degisikligi modunda olabilir hormanlardan dolayi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Enaniyete bak kafamı toparlayınca yazarmış mış mış. Ağırlığını koy sakın taviz verme. Kısasa kısas.
10 Yorumla
+1 yılBunun meali ben bir gezeyim geleyim kimseyi bulamazsam tekrar görüşürüz demektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbunun anlamı bikaç kişi var değerlendirip sana yazarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Benim konuştuğum çocukta düşünmem gerek zaman dedi.. ee bu da mı aynı kapıya çıkar acaba ya?
00 YorumlaHayır kız sadece kötü bir dönemde ona zaman ver.
00 Yorumla
+1 yılSlk misin olum sen bide soruyor musun, tabiki başka birini buldu saf çocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy eski sevgilimle mesajımız buraya nasıl düştü dedim birden. Aynısını yazdı benğmki de. Bahane bunlar. Seni beğenmedim başka birisi aklımda ama cepte dur diyo.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana hiç zamanı olmayan adam şimdi yeni sevgili yaptı sürekli dip dibe.
- +1 yıl
Sen çok kendinden vermişsin suç sende
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi deneme yapacagim olmazsa dönerim belki demiş ben bunu çıkardım
00 Yorumla
+1 yılHüseyin geçmiş olsun, sal gitsin hayır gelmez kardeş. Umarım verdiğin değere layık birini bulursun..
00 Yorumla
+1 yılEvet: Bulmadıysa da yerinde olsam döndüğünde beni de bulamazdı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem karnım doysun hem pastam dursun demiş Hüseyin uzak dur şu yaratıktan.
00 Yorumla
+1 yılKanka acilen yol vermen lazım. Yüz verecek zamanın yok ağır bir adam olduğunu gösterme zamanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biriyle deneyecek olmazsa sana yazacak yazarsa yatağa at sonra terk et gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü dönemden geçiyor ciddi bu konuda. Mesela ben reglden bir hafta öncesi ve regl haftası duygusal ruhsal mental çöküş ve kriz yaşıyorum hep. Bunu insanlara deyip planları iptal ediyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafasını toparlayana kadar izin ver. Yazınca s*ktiri çek gitsin...
00 Yorumla
+1 yılBu bir bahane Hüseyin asla kafasını toparlayamayacak
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece kötü bir dönem geçiriyor nerden biliyorsun deme ben anlarım
00 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir cinsel organım hadi yallah de gönder olum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkısacası ahmetle mehmetle görüşüyorum eğer beni s*ktir ederlerse sana yazarım demek istiyor :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakar dolanır senden iyisini bulamazsam yine sana gelirim diyor işte.😂
00 Yorumla Sana nah yazar o büyük ihtimalle başkasını ayarlamaya çalışıyor geçmiş olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne