Okumayan, işi gücü olmayan, günü evde oturarak geçiren erkekten sevgili olur mu?

Böyle biri var o kadar gayesiz ve acınası geliyor ki bana tiksiniyorum resmen. Ben ise en azından okuyorum iyi bir bölüm de ama kendisi sürekli bana yürüyüp bana göndermeli şeyler yazıyor.

Gerçekten artık miden bulandı ne yapacağımı şaşırdım engellesen bı dert engellemesem bı dert.

Haksız mıyım? İnsanın hayatta bir amacı olmalı böyle boş olmamalı üstüne bu haliyle bana yürüme cesareti hayır görünüş+maddiyat olarak da ondan çok yuksegim anlayamiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Hayırdır herkes de demiş sen ne nesin, bu ozguven ne, kültürsüz vs. Özgüvenli olan ben değilim hayatta hiçbir amacı olmamasına rağmen ona buna yürüyendir.
Ayrıca özgüvenim de olabilir çünkü özgüven yapacak onlarca şeyim var ecza okuyorum 2. sinifim.
Ve ben bu soruyu da bu çocuktan bıktığım için isyan mahiyetinde yazdım yoksa sevgili olmalımiyim gibisinden sormadım. Ve çocuğu engellememe sebebim de ortak arkadaş olması aynı yerde de yaşadığımız için bir ortam da denk gelme ihtimalidir.!
Güncellemeler
+1 yıl
Belli ki bu çocuk gibi amaçsız, hayatında bir şeye sap olamamış, Küçük Emrah gibi gezenlerin zoruna gitmiş ki eleştirmişler.
Okumayan, işi gücü olmayan, günü evde oturarak geçiren erkekten sevgili olur mu?