Kocam beni delirtmek üzere yardım?

1 senelik evliyiz başından beridir vardı problemlerimiz, o karadenizli ben egeliyim aramızda kültür farkı var. Bir türlü uyuşmadık. Evlendiğimizde onun memleketinde kaldık 1 seneye yakın, şimdi benim memlekete yakınız, ama geri dönüyoruz. Ben istedim çünkü buraya taşındığımızdan beri bemi suçladı. Onun memleketinde kalsaydık daha güzel olcaltı her şey diye hergün beynimi kemirdi. Hakaretler, terketmeler, küfürler , etrafı kırıp dökmeler. Ben sırf geri gelsin diye psikolojik tedaviye başladım. 1 aykullandım şu an bıraktım ve alışkanlık yaptığı için yoksunluk çekiyorum. Bırakmamın sebebi parasızlık ve mal gibi olmam. Kocam evlendiğimizden beri hiç çalışmadı. Buraya iş için gelmiştik, burada da çalışmadı. Belinde fıtığı var gelmeden önce tedavi oluyordu yarım bıraktı. Bunun yüzünden ağrıları oluyo , bundan çalışamamış da istese çalışırmışta, kendini rezil edemezmişte bilmem ne. Adam iş karşıtı biri. Hiç bi ihtiyacımı karşılamadı. Ne sevgi ne ilgi ne sahip çıkma ne özel hayatımı anladınız siz, ne maddi ne manevi. Hala soruyorum kendime bu adamla neden beraberim diye, hiç bi sebep yok. Kendi de diyor ben artık yoruldum hiç bi isteğim yok hiç bileye bence ayrılalım diyor , bunun sebebini bana yıkıyor. Neymiş ben saygısızmışım , yol yordam edep adap bilmezmişim, ona uymuyormuşum, benden eve karı olmazmış , neler duydu bu kulaklar neler.. yinede gitmedim yuva yıkılmasın diye. Artık kendimi enayi hissediyorum. Benim yüzüme senin hayatın benim ağzımdan çıkan iki söze bakar diyor , yani adamın ellerinde hayatım ona göre şaka gibi o öyle sanıyor ama benim tek derdim bunca uğraşımın hayalimin boşa çıkmaması yoksa bu adamla asla olamam ben.. belkilere kapıldım sizce doğru mu.. beklemeli miyim yoksa bu iş çoktan çöp mü...

Kocam beni delirtmek üzere yardım?