Evet arkadaşlar bir erkek bir kız onu sevdiğini bildiği halde niye kıza açılmaz erkek de her ne kadar göstermek istemezse de hoşlanma belritileri gösteriyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
utanıyor olabilir yani bilemiyorum ama bazıları sevgiyi gördüğü an kaçıyorlar bu da olabilir. çok üstü kapalı sormuşsun. d
Şöyle söyleyim endişeleniyor hemde çook benim bile fark etmediğim şeyleri fark edip şaka yoluyla söylüyor arkadaşımdan kıskanıyor (arkadaşım erkek) beni kıskandırmaya çalışıyor
bu söylediğinden ilgisinin olduğunu anlarız yani başka bir şey söyleyemem
Bilemezsin. Çok sebepleri olabilir. Masum sebepler de olabilir ancak masum olmayan sebepler de olabilir.
Nasıl yani daha açık olur musun
Senin onu sevdiğini biliyor ve onun senden hoşlandığının belirtileri var doğru anladım?
Evet
Onu sevdiğini kesin biliyor mu? Ve senden hoşlandığını kesin olarak biliyor musun gerçekten?
99% eminim üstü kapalı ima etti. Mesela benim kayıtlı olduğum banka onun sokağında ve ben oraya gidince illa ki bir arkadaşı görüyor hemen elinde telefonu alıp bişi yapıyor çaat 15-20 dkk sonra o sokağa çıkıyor snapte ekliyiz ve konumu açık haritadan bakabiliyorum ama bu olay hiç sektirmeden oluyor bir keresinde bana şey demişti şakayla ben bu yıl evlenmek istiyorum senin de evlenmek istediğini biliyorum
Bu kadar eminsen bence ilk adımı erkekten beklemene gerek yok. Hem bazı erkekler göründüğü gibi değildir içe kapanık ve çekingendir. Bu da normal bir şey. Sen adım atıp onun sana karşı açılmasını sağlayabilirsin.
Bilmem bu ondan adım mı sayılır ama bu ramazan bayramında ilk defa bayarmı kutlamıştı o kadar yıl takipleşiyoruz hiç be mesaj ne başka bişi bu yıl bir ay kadar birlikte çalışma fırsatımız oldu. Sonrasında doğum günümün bitmesine dakikalar kala bir şarkıyla hikaye paylaştı şarkıda şöyle bir kısım var aynı mevsimde doğan çocuklardık ikimiz de Mart ayında doğuduk aramızda 3 gün var… Ben yakın bir zamanda ona yanlışlıkla yazmıştım yanlışlıkla yazdığımı inanmıyordu 2 hafta önce ona snapten yazdım çok şaşırmıştı sen bana hiçbir zaman mesaj atmazdın hep yalnışlıkla falan noldu diye sonra bir kere daha attığı snapa da yazdım şimdi üçüncü mesaj ondan gelsin istiyorum ama nasıl gelecek o mesaj daha ne yapayım bilmiyorum
Ama anlattığın kadarıyla siz zaten baya arkadaşsınız. Ben başta iki yabancısınız zannettim. Çocuğun sana açılamayacak bir durumu yok gibi görünüyor. Yaşlarınız kaç? Gerçi yaş olayı pek önemli değil. Her ne kadar nice yaşı büyük ve gençlik heveslerinden laylaylom pembe hayattan çıkmamış insanlar tanısam da yaşınız öğrenmem önemli?
23 arkadaş değiliz ilkokulda aynı sınıftaydık ama o zamanlar böyle davranmıyordu neredeyse hiç konuşmuyorduk o bir ayda ilkokulfan çok konuştuk
Akıl yaşta değil baştadır ama yine de yaşlarınız çok genç. Kim bilir onun kafası şu an hangi uzay mekiğinde hangi havalarda hangi hayallerde dolaşıyordur? Şu an ne yapıyorsunuz ikinizde okul iş filan?
İkimiz de üniversiteleri bitirdik farklı bölümlerde o şimdi almanyada barmen olarak çalışıyor bende hırvatistanda temizlik yapıyorum
Sen arkadaş olarak mı düşünüyorsun yoksa ilerde yuva kurmak filan mı? Oralarda da sosyal hayat bi degisiktir şimdi ya. Okulları yurtdışında mı okudunuz hangi bölümler bari? Barmen, temizlik filan...
Tabi ki yuva kurmak aslında ben türk değilim arnavutum makedonyada yaşıyorum okuduğumuz bölümler ile çalıştığımız işler birbiriyle o kadar alakasız ki o üniversiteyi spor bölümüne bitirdi ben türk dili ve edebiyatı
Türkiye vatandaşı değil misiniz? O türk mü peki nedir? Ne işi var Almanya da? orada mı okudunuz? Allahım ya. 🙃
Hayır hayır o da benim gibi arnavut yok değiliz Almanyada şimdi yazın gitti çalışmaya 1-2 ay sonra gene memlekete dönecek bende öyle
Türk değilsiniz Türkiye vatandaşı değilsiniz.. Türkçe yi nerden biliyorsun? Bu Türkçe ve Türkiye merakı nerden geliyor? Neden Türk Dili Edebiyatı tercih ettin? Bu KS sitesi yurtdışında bu kadar biliniyor mu yav? Arkadaşın da Türkçe biliyor mu? Kafamda deli sorular. 😀 Bu arada ben de Türk değilim Kürdüm o da ayrı mesele.
Evet Türk değilim Türkiye varandaşı değilim Türkçeyi çocukluğumdan beri biliyorum ve Türkçe öğrenerek büyüdüm (kedim evde dizilerden ve internetten öğrendim) Türk Dili ve Edebiyatı da türkçeyi daha akademik bir seviyede taşımak istediğim için o bölümü seçtim. Valla KS sitesi biliniyor mu bilmiyorum ama ben yıllardır kullanıyorum. Yok o Türkçe bilmiyor
Anladım
yanılıyor olmaktan korkuyordur
Kendisinin çokta ilgisi yoktur.
İlişki istemiyordur.