Kızlar, Sevdiğim kızı unutayım derken duygusuz oldum neden böyle oldu?

Kızlar karşı cins olduğunuz için sorum sadece size ben ortaokuldan liseye kadar bir kızı sevdim normalde hiç hoslanmayacağim bir karakteri olmasına rağmen çocuklugumuz beraber geçti ve ben belli bir süre platonik oldum sonra reddedildim vs her neyse hayatimin 7 yılı bu kızı unutmaya çalismakla gecti çivi çiviyi söker hesabı aşka olan tüm inancımı kaybetmiş bir sekilde üniversitede kendime göre bir kız buldum gel gelelim gurur vs derken bu kıza da açılmakta geç kaldım ve başkasını sevdigini ögrendim yıkıldım. Aynı sınıfta oldugumuz için hergün aynı sınıfta olunca unutamadim ve yine çivi çiviyi söker misali, diksiyon kursunda tanistigim bir kızla çıkmaya başladım tatilde kız benden ayrılmak istedigini söyledi ama ben bahsi geçen bütün kızlara asıri romantik asiri nazik davrandim ve artık duygusuz olmaya karar verdim Allah korkum ve vicadanim kızlarla tek gecelik ilişki yaşamama engel oldu ama bir kere duygusuz olmaya karar vermistim madem kızlar böyle erkeklerden hoşlaniyordu ayni anda 4 kızla bulustugum flört ettiğim bile oldu ama hiç birine umut vermedim sevmedim vs üniversiteden askere gidene kadar böyle devam etti flörtculuk hatta ülke bile bana yetmedi Avrupadan, Amerikadan, Afrikadan bile flört ettigim kızlar oldu bunlardan Rus ve ukrayna olanları ile Antalyada bulustum hala da konusuyorum sadece arkadaş olarak ama bu sürecte hiç bir kızı kirletmedim sadece zaman gecirmek için konuşuyordum, sonra bir askerden geldikten sonra bir pastanede benden 3 yaş küçuk bir kızla tanistim ilk goruste cok etkilendim âsiri zeki bir kiz hayallerimiz hedeflerimiz bile ayniydi bu kızı çok sevdim bir yil boyunda onun için yapmadigim fedakarlik kalmadi kaç defa ayrildik vs ağlayarak evime kadar gelip beni ikna etti ama en sonda beni aldattigini ögrendim kaç yasinda adamim oturdum ağladim ve bu bir kadina son güvenişimdi. Artik sevmeyeceğim çunku çok kırdilar...

Kızlar, Sevdiğim kızı unutayım derken duygusuz oldum neden böyle oldu?