Aşk İlişkileri Kocam yurt dışında evde tek canım sıkılıyor, ne yapicam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Yapay Zekaya Sor Ah ne yapsam ne yapsam 😮💨 Güncellemeler+1 yıl Mışıl mışıl uyumuşum Güncellemeler+1 yıl Herifim 4 gün sonra geliyor arkadaşlar Kocam yurt dışında evde tek canım sıkılıyor, ne yapicam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
BilinmeyenKiz5454 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buraya bunu neden yazıyorsun o kadar abazan varken? 2 0 Yorumla
kefenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İçinden kötü şeyler geçiyor olabilir aldatma gibi ama yapmamanı tavsiye ederim canın sıkılmasın diye arkadaşlarını çağır sohbet et derim en güzeli 0 0 Yorumla
buragizli Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeteri kadar tedbirli olursan sınırsız seçeneğin var hiç durma 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Film izle,Yürüş yap,hobi edinArkadaşlarınla buluş 0 0 Yorumla
ByBilmeyen Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Üni sınavına gir istediğin bir bölümü uzaktan oku.Ders çalış. 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sevgili bul ve flört et... fırsat buldukça atesini de söndürürsün... 0 0 Yorumla
55Gece_Bekcisi_55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Sohbet et birileriyle belki gezmeye gidersin ben ankaradayim dana uzagim 0 0 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. sana ne yapılmasını istemiyorsan onu ona yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En sevmedigim donemler seytan cok pis ugrasiyor zor tutyyorum kendimi esim bir kac gunlugune bir yere gidince 0 0 Yorumla
Theqlar Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Senin niyetin belli bacım sen niyeti bozmuşsun kimseye kaldıramıyacağı yükü verme bence şeytana uyma saçmalığına başlama otur namaz kıl geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de evde tekim eşim babasına gitti gel muhabbet edelim , halimden anca sen anlarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocan napıyosa onu yap dkxz şu yurt dışına tek çıkan erkekler sırf pislik yapmaya gidiyomuş gibi hissediyorum 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *evli Yorumla Magrius +1 yıl İş de olabilir, biz de gidiyoruz iş icabı. bir şey olmuyor yani Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 4 gün yaramazlık yapmadan geçermi be😂 0 0 Yorumla
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bana yaz canın sıkılmasın eğklendiriyim seni 0 0 Yorumla
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kitap oku arastirma yapin el işiyle ugraşin 0 0 Yorumla
yamanky Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. aç bir film izle işte daha ne olsun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bana gel sıkılmazsın 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yramazlik :) xhamster ya da sexti g 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gel yapalım bir şeyler 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kocam piramite gitti 10 gün yok kdkdkdkdk 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kocanin yurt disindan aldigi oyuncaklarla oyna 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl sade sohbet yeterli.. 0 2 Yorumla nullmosaic +1 yıl g n y d n Yorumla nullmosaic +1 yıl yaşlar kaç Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaz instadan devamm 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kocanın bişeyi evde bırakmış giderken 😅 0 0 Yorumla
can373737 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl ne yapsanki tüh 0 3 Yorumla can373737 +1 yıl ne güzel sana 4 gün sonra bayram Yorumla Soran +1 yıl 4 gün nasıl. dayanacam Yorumla can373737 +1 yıl o kadarmi nasıl yardımcı olsam acaba Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birini alman gerekir eve 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İran'a mi gitmis 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kankanı ara 0 0 Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Yat uyu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Buraya bunu neden yazıyorsun o kadar abazan varken?
İçinden kötü şeyler geçiyor olabilir aldatma gibi ama yapmamanı tavsiye ederim canın sıkılmasın diye arkadaşlarını çağır sohbet et derim en güzeli
Yeteri kadar tedbirli olursan sınırsız seçeneğin var hiç durma
Film izle,
Yürüş yap,
hobi edin
Arkadaşlarınla buluş
Üni sınavına gir istediğin bir bölümü uzaktan oku.
Ders çalış.
sevgili bul ve flört et... fırsat buldukça atesini de söndürürsün...
Sohbet et birileriyle belki gezmeye gidersin ben ankaradayim dana uzagim
sana ne yapılmasını istemiyorsan onu ona yapma
En sevmedigim donemler seytan cok pis ugrasiyor zor tutyyorum kendimi esim bir kac gunlugune bir yere gidince
Derdi belli s*kecek birini arıyor abla, hadi hayırlı işler
Senin niyetin belli bacım sen niyeti bozmuşsun kimseye kaldıramıyacağı yükü verme bence şeytana uyma saçmalığına başlama otur namaz kıl geçer
Ben de evde tekim eşim babasına gitti gel muhabbet edelim , halimden anca sen anlarsın
Kocan napıyosa onu yap dkxz şu yurt dışına tek çıkan erkekler sırf pislik yapmaya gidiyomuş gibi hissediyorum
*evli
İş de olabilir, biz de gidiyoruz iş icabı. bir şey olmuyor yani
Ne yapacağını sen çok iyi bilirsin.
4 gün yaramazlık yapmadan geçermi be😂
Bana yaz canın sıkılmasın eğklendiriyim seni
Kitap oku arastirma yapin el işiyle ugraşin
Kocaya malı hazırla
Nerde yasiyorsun
aç bir film izle işte daha ne olsun
Bana gel sıkılmazsın
Senin olayın başka 😉
acaba aldatsam mı sorusu