Benden hoşlanan çocuğun kalbini kırdım ne yapmalıyım?

En yakın erkek arkadaşlarımdan olan sarp benden hoşlanıyormuş 2 yıldır. Sarpla 1,5 yıldır arkadaşım aslında en başından beri tahmin etmiştim ama kesin bir şey olmadığı için böyle bir olay yokmuş gibi davrandım. Salağa yattım. Çocuk gerçekten beni çok sever çok eğlenceli ve çok enerjik biri. Hani bazı insanlara bazı enerjiler verir ya aynı o. Neyse benim tanıştığımız zaman sevgilim vardı. 8ay çıktık ve ayrıldık. Ben bu çocuğa hep beğendiğim erkekleri anlatırdım eski sevgilimi anlatırdım. Bana hep fikir verirdi. İlişkimize 1 ay ara verdiğimizde sarp hep arkamdaydı. Çocuğa beğendiğim kişileri anlattım aylarca. Sarp ama hep bu kişiler hakkında kısa cümleler kurardı çok konuşmak istemezdi. Sarpın aşk hayatında ne öpüştüğü ne de flörtleştiği kız hiç olmamış. Tanışmadan önce bana yazmıştı 2-3 kelime konuşmuştuk çok az ama ben o zaman sarpı tanımıyordum. Adını duymuştum önceden. Bana sarp hala açılmadı. Ortak arkadaşımız söyledi böyle böyle sarp senden çok hoşlanıyor ama istemeden onu üzüyorsun filan dedi. Sarp evde bambaşka biri oluyor dedi. Çok üzülüyor dedi. Şimdi ne yapmam lazım? Yakın arkadaşız çok da seviyorum ama arkadaşlığımı da bozmak istemiyorum ama sarp çok üzülüyor böyle yapınca da. Sarpın yüzüne hiçbir zaman yakışıklısın diyemedim ya da hiç yüzüne karşı ona iltifat edemedim sadece hep yaptığım şey kıyafetlerine giydiklerine iltifat etmekdi çünkü eğer benden hoşlanıyorsa umutlanır diye… Ama aklıma gelmeden de hep yakışıklı kişileri anlattım ona. Çok pişmanım… ne yapayım çocuğun kalbini kırdım

Benden hoşlanan çocuğun kalbini kırdım ne yapmalıyım?